Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 105
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 425
За всичките издухани пари, за помади и сенки за вежди, би могла да си направи microblading и да се оттърве от това вечно рисуване.

# 1 426
Цитат
Някой може ли да сподели, Радост Тодорова какво прави в Русия? Тя ли работи нещо там или са заради съпруга й там и ако да, той какво работи?
Футболист е на Арсенал Тула, затова живее там. Там играше и мъжът на Деница Стоянова (също популярна в Инстаграм, засега обаче се държи на положение, за разлика от Радост, която само се чуди с кого да се заяжда, каква кауза да захване и къде да си избива агресията, много е непостоянно това момиче, скача да се драка за спорта, защитавайки различни гледни точки всеки път, а дори не може да си аргументира позицията), затова и те живееха в Тула до миналата година.

# 1 427
  • Някъде там
Деница Стоянова е на друго ниво от Радост. Нервните и публични изблици на Радост, не ми са ок.
Лично на мен много ми допада  Деница като личност и с кеф си я следя.
И голямото и момиченце много харесвам, талантливо и усмихнато. За малката няма какво да кажа защото е малка още.

# 1 428
Съжалявам за неприятното преживяване на Любо и се радвам, че си е върнал телефона. Но не разбирам отношението му към диспечерките. Първо, телефонът е изгубен, а не е откраднат. Второ, качва се на някакво такси пред нощно заведение. Такситата понякога са към фирма, понякога са обвързани с приложения, друг път си позволяват да въртят курсове "тайно", ако се качиш от улицата. Тоест, в този случай, може да разчиташ само на шофьора. Няма регистрирано обаждане, така че операторите не могат да бъдат обвинявани за това, че не знаят кой кога къде се е качил. Не се наемам да коментирам какви са били намеренията на шофьора, но не мисля, че е ок да се обвинява цялата фирма и респективно всичките й служители. И позволено ли е това качване на записи на разговори без знанието на записвания. И клипове има на шофьора с лицето му. Общо взето, от това, което аз разбрах, казусът е бил изцяло свързан с шофьора.

# 1 429
Попадам на други инфлуенсърки,ютубърки освен Ивана,които така се шпакловата,даже Валериту също,и се чудя това на живо не стои ли адски зле,на камера е ок,но колкото и фдт да е като втора кожа си представям количеството грим и не ми се вписва в определението "натурално изглеждаща".Мина модата да се рисуваш като платно,вече се залага на по-лекия грим,по-естествено изглеждащо лице.Кофти кожата на лицето не се замаскира успешно с пласт върху пласт,отделно изобщо не е полезно,здравословно дори,колкото и каквито и съставки с грижа за кожата да има.
Изказвания от сорта-"още съм без вежди"са смехотворни,а ефекта преди и след грим не е уау,а "о,Боже".
Следвам няколко дами в Иг,различна от българската народност относно стайлинг,за нашите,по мое мнение и вкус,малцина са ют/инфлуенсърките,които имат хубав стил на обличане,другите хем следват модата,хем са нкв карикатури.
Евала на Любака за настоятелността,макар да има силен мотив,все пак тел.е за доста пари.Трагикомично е изказването на диспечерката,че българите били такива хора,не връщали загубени вещи,с което не съм съгласна.
Радост,хубава външност,ама до там.

# 1 430
Аз съм с много смесено мнение за Любо.... Ту го харесвам, ту си мисля, че само си търси някакви проблеми, с които да блесне и да изтипоса в канала...

# 1 431
Попадам на други инфлуенсърки,ютубърки освен Ивана,които така се шпакловата,даже Валериту също,и се чудя това на живо не стои ли адски зле,на камера е ок,но колкото и фдт да е като втора кожа си представям количеството грим и не ми се вписва в определението "натурално изглеждаща".

Преди време някой в темата май беше виждал Ивана на живо със шпакловката и беше казал, че стои много зле.

# 1 432
Ако Любо си е взел на произволен принцип такси пред дискотека-не е поръчано през телефон или приложение няма какво да се сърди на диспечарките. Аз избягвам да си взимам такси от улицата , заради доста неприятен случай с ок , още ме е яд, че не записах номера, за да се оплача и да не св случи на друга жена.

# 1 433
А, мен най- ме обърква нахъсания тон в самото видео и тона на гласа му, когато говори с диспечерката. Същото беше и във видеото за Слави. Много точни му бяха аргументите, но не ми се връзва видеото с разговора, със Слави, един такъв унил му говори, сякаш Слави прави видео за него🤷🏼♀

Аз съм с много смесено мнение за Любо.... Ту го харесвам, ту си мисля, че само си търси някакви проблеми, с които да блесне и да изтипоса в канала...

# 1 434
В случая на Любо, много е прав за всичко, което каза. Ако не се обадиш 100 пъти, ако само мишкуваш и приемаш ситуацията, никой, ама никой в България няма да ти обърне внимание.
В случая му е помогнал факта, че е нещо си като известен, иначе щеше да си види телефона през крив макарон. Идеята на видеото, според мен, е че трябва да си търсиш правата.
Онази в цикъла, успокои ли хормоните?

# 1 435
Много недомислена реакция на roseandmatcha. Разочарована съм от генерализацията й за целия форум. Женски форум.

Ако претендира хората да слушат съветите й, да я следват, да й вярват, да взимат пример от нея, е редно да премисля двойно и тройно думите си и да овладява реакциите си.

Аз съм писала за нея няколко пъти. Казвала съм, че ми харесва, че има различна тема, казвала съм и какво не ми допада и ме дразни. В живота няма как да се харесаш на всички. И е много важно как реагираш на негативното.

Аз все още я следвам, но вече с едно на ум. Разочарова ме. И с това триене на сторита, съвсем показва, че явно не си стои съвсем зад думите и реакциите. Като ще хейтиш и слагаш под общ знаменател, давай до край.

🙄

# 1 436
За да съм честна, ще кажа, че Мария беше писала, че, каквито и платени партньорства прави тя, ще използва парите, за да ги дари за някаква кауза.
Остави лош вкус снощи, не я знам какво и стана. После и едното стори махна, а другото остави... Объркано работа. Да си яде лещата и да си носи гащите, но по-добре да не се пише феминистка.

И аз със същата цел искам да обърна внимание на малката й инициатива "Великите жени на България", не видях да е коментирана. Последните пет поста са за български жени, биографични данни и постижения. Коментарите също са интересни, дават идеи за книги, уточняват детайли. Доста готино.
Питаше и за идеи как да се разрасне поредицата. Аз снощи от приятелка научих за Юлия Кръстева, например, ще я изпратя на Мария, да сподели инфо и книгите й Simple Smile

# 1 437
Шпакловките на Ивана и на Валери биха били за завиждане от всяка бригада. На Ваня контура се вижда от няколко метра, а Валерката си е турнАла няколко годинки отгоре всеки път. Напълно излишно. По-умерени са Палинари, Пепе и Денина. Тонето Попова и тя е яко наклепана,поне когато съм я виждала.

# 1 438
Бамбина, извинявай, но ти чуваш(четеш) ли се какво пишеш? Тази вчера ни обижда всички тук взети заедно, включително и теб ( защото пишеш ли в бг мама си злобна, нещастна, жалка и тн), а ти ни подканяш да ѝ даваме идеи за творчеството, та да си поддържа фалшивия образ на благодетелка на жените. 🙄 Спомена се с добро за тази нейна инициатива и изобщо за нея, похвалиха я 3мата човека, които я следят в темата, но след това реши да си развихри фантазия и да плюе наред. Освен за билков чай да я пратя, че кофеинът в мачата явно не ѝ се отразява добре, друго не мисля да ѝ предлагам.

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 13:40 от Emi_55

# 1 439
То те плюе, ти си мислиш, че вали. На Мария - менструацията не само нямам намерение да и пращам каквото и да е било, ми и я блокирах. А книга за известни българки вече има. Даже в Озона може още да е намалена.

Общи условия

Активация на акаунт