Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 084
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 440
Бамбина пише, за да защитава, няма значение кого/коя.

# 1 441
Идеи ще й пращам... Най-много един пакет леща Родна стряха, дето нямала увиране, и с това отмятам поздравите за 8 март за всички родни интернет деятелки.

# 1 442
За да съм честна, ще кажа, че Мария беше писала, че, каквито и платени партньорства прави тя, ще използва парите, за да ги дари за някаква кауза.
Остави лош вкус снощи, не я знам какво и стана. После и едното стори махна, а другото остави... Объркано работа. Да си яде лещата и да си носи гащите, но по-добре да не се пише феминистка.

И аз със същата цел искам да обърна внимание на малката й инициатива "Великите жени на България", не видях да е коментирана. Последните пет поста са за български жени, биографични данни и постижения. Коментарите също са интересни, дават идеи за книги, уточняват детайли. Доста готино.
Питаше и за идеи как да се разрасне поредицата. Аз снощи от приятелка научих за Юлия Кръстева, например, ще я изпратя на Мария, да сподели инфо и книгите й Simple Smile
Уникална , уникална поредица е предприела дамата... Ако нямаше издадена вече такава книга щях да я похваля ама на..закъсняла е.

# 1 443
И аз също ги следя тези хора. Даже много се възхищавах когато им се роди наскоро 4-тото им дете, момченце. Оксана ми харесва като поддържана жена, хубава, има много хубави деца. Обаче този Джиган много не ми допада още от самото начало и не знам Оксана какво е харесала в него. Много ми е неприятен! Джиган преди работил в Блек Стар на Тимати фирмата, направи 2-3 хитови песни и след това започна самостоятелно. И от тогава нещо не му се получи.
Изглежда невероятно Оксана, но винаги казва, че фигурата ѝ е резултат на режим и тренировки и призовава да не разчитаме на "добри гени". Много ми харесва и как се облича, даже за абсолвентския си бал бях харесала рокля от нейната модна линия, но разправията с доставка от Русия ми се стори твърде сложна и се отказах да поръчвам, но моделите ѝ са ми точно по вкуса. Има доста подобрения по себе си, ако разгледаш стари снимки разликата е видима, но въпреки това я намирам за красива и поддържана жена.
С Джиган споделям, че са малко странна двойка - тя е доста по-висока от него, а и изглежда по-зряла, но даваха вид на здраво, сплотено семейство, което явно не е съвсем така. Не знам дали следиш и него, в момента съвсем се оплита в опитите си да си я върне, тя пък сподели снимка с текст "хорошо, что у меня есть мои дети", кофти история Sad
Джиган откакто не е част от Black Star според мен прави по-добри хитове, покрай Тимати последвах и новата му приятелка Анастасия, споделя много за грижата за кожата и тренировките и изглежда невероятно, хем и тя роди скоро. Споделя постоянно своя опит относно съжителството на новородено с котки, както и с бебешки уроци по плуване/раздвижване и трениране на рефлекси във вода, ето пример за полезно mommy съдържание, а не реклами на Оскар Органикс и Данонино.
Участвам в темата от пост 1-ви и сега се сетих, че имаше някаква драма с нечия инфлуенсърска, недостатъчно био-еко леща, ако е тази същата Матча толкова съм я и запомнила, не знаех че прави и видеа.
Кои са Оксана и Джиган ?
Може ли линк към профилите им?

# 1 444
  • Някъде там
Абсолютно. Важното е да е на различно мнение.
Госпожата не била почти нищо чувала за великите жени на България. До сега...
На колко години е, не знам, но е малко смешно да се определяш като феминист, пък да не знаеш почти нищо за великите жени на България, до скоро.
Това е малко като # на Пирина.
Книгата е изключително интересна, лично за мен, препоръчвам я на всеки който се интересува.

# 1 445
Намерих някаква N J някоя от вас запознатали е. Има дете - момиченце,бебе. И мъжа и който мн пътувал - Николай. За първи път я виждам не е някаква лоша

# 1 446
  • Някъде там
Намерих някаква N J някоя от вас запознатали е. Има дете - момиченце,бебе. И мъжа и който мн пътувал - Николай. За първи път я виждам не е някаква лоша
Блонди онзи ден я споделих тук.
Говори с диалект и малко кифлее но и за мен е приятна.

# 1 447
За мен е поредната дама в майчинство, която се чуди как да разнообрази деня си

# 1 448
Пак ще се опитам да обясня аз какво разбирам от обясненията на Полина. Тя казва, че предпочитат да развиват бизнес начинанията си и ако в близко бъдеще теглят кредит, той е да е с такава насоченост.
Предпочитат да живеят на квартира, но да имат свободата при нужда да се възползват от банките за бизнес, а когато вече има резултат от работата им, тогава да мислят за собствено жилище и то без да се налага да правят компромиси. Това, че някой е решил да живее в 80 квадрата не означава, че друг не може да си мечтае за 130 и да иска за себе си точно това.
Аз лично много съжалявам, че преди вече 11 години заложихме на ипотечен кредит. Хем ни е малко жилището и вече искам да го продавам, хем изгубихме години, в които можехме да развием начинанията си. Към днешна дата, с днешния си опит, никога не бих вложила целия си финансов ресурс в един апартамент.

Иначе разбирам Захир защо се е подразнила, много тъпа постъпка на Полина.
Добре де, ама нали през това време плащаш наем. Т.е. едни пари пак ти вървят за жилището, но ги даваш на човек, а не на банка. Този довод "Да си освободя финансов ресурс за начинанията" бих го приела, ако имат къде да живеят безплатно, а това не е така в случая с наема.

# 1 449
Йоанна и Стъни имат ново иг видео с танц. Аз обичам да ги гледам много като танцуват, така че споделям ако ви е интересно и не знаете, че имат иг профил на школата.

# 1 450
Блонди онзи ден я споделих тук.
Говори с диалект и малко кифлее но и за мен е приятна.

Извинявай не съм обърнала внимание,че си е споделила. Тя е от Елхово май, че поне така спомена. С диалект е ама какво от това готина е някаква разтоварваща. Гледа себе си,детето си къщата си поне до колкото показва.

# 1 451
Абсолютно. Важното е да е на различно мнение.
Госпожата не била почти нищо чувала за великите жени на България. До сега...
На колко години е, не знам, но е малко смешно да се определяш като феминист, пък да не знаеш почти нищо за великите жени на България, до скоро.
Това е малко като # на Пирина.
Книгата е изключително интересна, лично за мен, препоръчвам я на всеки който се интересува.

Точно я поръчах около осмомартенските намаления и ми пристигна днес. Прекрасно издание, наистина!

# 1 452
А я кажете, споменатите от моята любима влогурка жени има ли ги в книгата?

# 1 453
  • Мюнхен
Скрит текст:

Пост на деня. Зорница изби рибата, съвсем неиронично се смях. Гениално😂

# 1 454
А я кажете, споменатите от моята любима влогурка жени има ли ги в книгата?

Няма! 😂
Все са инфлуенсърки от преди новите медии. Имам смесени чувства за включването на Ванга и Людмила Живкова, ама... здраве да е! 😀
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт