Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 127
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 455
Скрит текст:
Пак ще се опитам да обясня аз какво разбирам от обясненията на Полина. Тя казва, че предпочитат да развиват бизнес начинанията си и ако в близко бъдеще теглят кредит, той е да е с такава насоченост.
Предпочитат да живеят на квартира, но да имат свободата при нужда да се възползват от банките за бизнес, а когато вече има резултат от работата им, тогава да мислят за собствено жилище и то без да се налага да правят компромиси. Това, че някой е решил да живее в 80 квадрата не означава, че друг не може да си мечтае за 130 и да иска за себе си точно това.
Аз лично много съжалявам, че преди вече 11 години заложихме на ипотечен кредит. Хем ни е малко жилището и вече искам да го продавам, хем изгубихме години, в които можехме да развием начинанията си. Към днешна дата, с днешния си опит, никога не бих вложила целия си финансов ресурс в един апартамент.

Иначе разбирам Захир защо се е подразнила, много тъпа постъпка на Полина.
Добре де, ама нали през това време плащаш наем. Т.е. едни пари пак ти вървят за жилището, но ги даваш на човек, а не на банка. Този довод "Да си освободя финансов ресурс за начинанията" бих го приела, ако имат къде да живеят безплатно, а това не е така в случая с наема.

Ами той наемът така или иначе си върви. И да теглят заем, за да купят жилище, рядко се случва да се нанесат от днес за утре. В повечето случаи минават 1-2-5години, в които си тече и наем на сегашното жилище, и ипотеката на новото.  
В случая я разбирам Полина. Оставам настрана това, че е възможно скоро да не живеят в България. Тя казва, че основната им инвестиция е бизнес. Като не смятам, че има предвид сайта с фибичките.
Тепърва стартират, имат да изплащат кретит за това. Съвсем нормално е искат да видят как ще им потръгнат нещата, какви доходи ще имат и съответно да си направят сметка какъв заем могат да си позволят.
Същото е като да започнеш нова работа с минимална заплата и изпитателен срок и същевременно да изтеглиш ипотечен кредит. Вярвам, че мнозинството биха предпочели наем в този случай.
Та както казах, разбирам доводите на Полина, за нея си е права. Проблемът ѝ е в начина на комуникация и отношението към аудиторията.

# 1 456
Аз сега гледах на Петканови видеото за присаждане на коса на Дани. Не ме интересува тази услуга, но ми беше много приятно видеото и имаше достатъчно информация за интересуващите се.

# 1 457
Време е за леща 😂

# 1 458
Нали и Джаферович си присажда? Избуя ли неговата?

# 1 459
  • Някъде там
А я кажете, споменатите от моята любима влогурка жени има ли ги в книгата?
Не съм и видяла представените на госпожата. Ще погледна утре и в книгата и ще пиша.

Зорка я четох одеве 😄
С това миене на ръце стават смешни вече. Ще кажеш че до сега никога не са си мили ръцете...

# 1 460
Жените в кампанията, която любимата на Peacock влогърка е подела, са включени и в книгата. За приложените текстове не зная.

# 1 461
Жените в кампанията, която любимата на Peacock влогърка е подела, са включени и в книгата. За приложените текстове не зная.

Да, даже е писала, че се е вдъхновила за темата от книгата. Само илюстрациите са други. Същите жени са от книгата, които представя и тя.

# 1 462
Щом го е казала, браво!
Тогава да не се кланяме до земята, че е измислила нещо уникално!

# 1 463
Някой нещо за Иванка Курвоазие? Убива ме със статусите си във ФБ!

# 1 464
Гергана си е взела бележка, след като беше разкритикувана за рецептата за ангината.
Скрит текст:

Без значение каква е мотивацията й, радвам се, че не се размятат препоръки за лекарства, особено с оглед на младежката й аудитория.

# 1 465
Гергана си е взела бележка, след като беше разкритикувана за рецептата за ангината.
Скрит текст:

Без значение каква е мотивацията й, радвам се, че не се размятат препоръки за лекарства, особено с оглед на младежката й аудитория.

Аз пък не разбирам изобщо размятането на такива подробни ъпдейти за здравето ти в социалните. Много ми е.... просене на внимание и съжаление, едно такова. И то в момент, когато хората и без това са истерясали във връзка с CoVid, а и тя самата преди седмица пак експлоатира темата... Сега, когато има някакви симптоми, дали все пак ще се тества, или кротне малко под карантина??

# 1 466
Под видеото на Ивана се е заформила дискусия за това как изглежда. Има доста коментари, но оставям скрийншот на няколко.

Скрит текст:

Скрит текст:

Откровено казано, мисля че жената е права. Ивана ще изглежда много по-свежа с дълга коса и естествени вежди.

# 1 467
Наистина прекалено много внимание ѝ отделихме. Да влиза следващата. 😁

Аз да ви споделя за един мъж влогър - Константин Петков от Видин, който качваше много приятен Влогмас и сме споменавали, но нещо спря изнеднъж с видеата. Сега е качил ново видео, в което слага ново начало на канала въпреки че е запазил част от старите клипове. Има интересна поредица за пътешествието му по Камино де Сантяго. Много хубаво говори, има хубав тембър, ясна дикция, гладко му тече мисълта и ми е много искрен. https://youtu.be/2dV3vE-5Ef89

# 1 468
Зорница наистина ли смята, че ако си ял, пипал люти чушки и трябва да смениш лещи ти трябват само 20 секунди миене🙄
Уби ме!

# 1 469
Зорница наистина ли смята, че ако си ял, пипал люти чушки и трябва да смениш лещи ти трябват само 20 секунди миене🙄
Уби ме!
На всички ни е ясно, че има предвид толкова усърдно Wink

Общи условия

Активация на акаунт