Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 132
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 470
Ивана както и преди съм казвала ми е приятна. Умее да се гримира определено. Направо се преобразява.
Прическата не й отива. Интересни коментари под видеото. Ще отида да чета,да видим отговорила ли е.
Четох поста на Зори. Има много хубава кожа,склонна съм да й се доверя относно грижата. Полезна е. Различна е,една идея по-стойностни видеа,въпреки,че и тя си има нейните моменти. Само тях двете следя аз(и то Иванините видеа попрехвърлям).

# 1 471
Аз пък Ивана не си я представям с дълга коса. По-дълга от раменете, да кажем. Но и това стригане нейното на всеки две седмици не е нормално. За веждите... не знам как още не е показала някое мазило за избуяване на вежди, май има някакви такива? Или чака да ѝ подарят? Тя добре си ги рисува, но е голяма мъка това нейното, като ги изтрие- съвсем друг човек. По едно време май обмисляше микроблейдинг, но това пък толкова грозно и фалшиво стои понякога, че не знам дали е по-добър вариант от помада/молив, за справка Зорница или новата жена на сина на Денкова.
Скрит текст:

Току що погледнах последната снимка на Ивана, нещо май се е изрусявала и формата една такава бабиерска леко. Почва да гони прилика с Цецка Цачева ли, що ли?!

# 1 472
  • София
Интересно беше видеото на Любо за телефона, не знаех, че така действат таксиджиите със самолетен режим и фенерче. Радвам се, че си е получил телефона все пак и определено бих преосмислила ползването на тази фирма, а преди тях ползвах.

Изгледах и Петканови, много добра цена за присаждането на косата, имам приятел, който обмисля също присаждане и ще следим резултата. Определено и цената в България го спираше.

# 1 473
Много харесвам Мария Андреева, страхотна млада дама Simple Smile

# 1 474
Покрай тия безизвестните темата се бетонира добре хохо.
Гледах Жечев, той милият е магнит за беди или бели, нз как да го определя. Просто обича да се гневи и все си намира с какво, определено е запретнат. Но в тази държава, в която сме, с такива реакции на зомбита като ти се случи нещо, само така! Подкрепям го, на наглостта трябва да се обръща внимание, не може някой да му каже бе брат ходи пий една студена вода, щото така сме в Бг, пък аз нали с кола си се движа, що хвана тук такси ти..  Той какво говори, онази какво му обяснява, просто да се вбесиш не ами.. Нека показва овчото ни поведение, браво на него, много е прав, малко им е даже.

# 1 475
Прочетох коментарите под видеото на Ивана, отговаря със заучени фрази от книгите, които чете. Няколко пъти тук се спомена, че кожата й изглежда ужасно на живо, но пък жената каза, че си се харесва. Даже много се харесва. 🤷🏻‍♀️

# 1 476
Прическата на Ивана не ми харесва. Изглежда като 45 годишна леля. Сещам се за още един пример за къса коса, която състарява много дадена жена - Константина Живова.
Но не разбрах за веждите на Ивана, гледах последното й видео и те ми изглеждат нормално.

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 17:01 от Дракарис

# 1 477
Аз пък Ивана не си я представям с дълга коса. По-дълга от раменете, да кажем. Но и това стригане нейното на всеки две седмици не е нормално. За веждите... не знам как още не е показала някое мазило за избуяване на вежди, май има някакви такива? Или чака да ѝ подарят? Тя добре си ги рисува, но е голяма мъка това нейното, като ги изтрие- съвсем друг човек. По едно време май обмисляше микроблейдинг, но това пък толкова грозно и фалшиво стои понякога, че не знам дали е по-добър вариант от помада/молив, за справка Зорница или новата жена на сина на Денкова.
Току що погледнах последната снимка на Ивана, нещо май се е изрусявала и формата една такава бабиерска леко. Почва да гони прилика с Цецка Цачева ли, що ли?!
Има безобразни резултати от микроблейдинг (като показаните), но има и съвсем естествено изглеждащи (ако ти е интересно, може да потърсиш в Интернет снимки на phi brows вежди), Ивана според мен се ослушва някой да ѝ предложи колаборация, че не ѝ се инвестира - едни вежди при добър специалист са си ~300-400лв. На мен не ми допада как тя си оформя веждите, прави ги твърде високи и остри, несъобразени с пропорциите на лицето ѝ, само би спечелила от посещение при специалист, дори да си ги пусне да растат, няма да придобият форма. Какво има да ѝ реже толкова на тази коса не знам, далеч не блести с природни дадености в тази насока, та реши да я изрусява и реже още, с тези подвити краища и това русо не ми допада, наистина се е докарала с прическата на Цецка Цачева, само червеното ѝ стоеше по-зле, особено в комбинация с кичозния ѝ стил и шарениите по тялото ѝ. Най-много ми харесва с тъмна кестенява коса и дължина до средата на гърба, изглежда свежа и по-стилна, доколкото е възможно.

# 1 478
Иванка всяка седмица пита дали да си реже косата, а сега чупи стойки, че САМА щяла да решава дали да променя нещо във външния си вид и дава съвети да я оставят да изглежда както си поиска. 🙄
😃😃😃

# 1 479
  • София
Според мен кожата на Ивана е абсолютно нормална, то какви жени от световните звезди са с много по-лоша кожа, а влагат много повече пари. Особено ако има и хормонални проблеми, често си е и до ген. Моята е много по-лоша, но това е положението, човек си има дадености някакви и може да се старае да е по-добра версия на себе си. Тя полага грижа за себе си, за мен е напълно достатъчна.

Все ми е едно каква е кожата й, харесвам я, защото е мила, не е злобна, досега за толкова години не помня да е имала някакви такива изцепки като другите, а е ясно, че е ясно, че и на нея й е прикипявало, но мисли преди да пише. Културно момиче е. Харесвам ги двамата с Боби, много си отиват, вижда се, че се обичат и се разбират.

# 1 480
Ивана никак ни е лоша с дълга коса. В едно видео където разказва за сватбата им с Боби е с доста по-дълга.Ако на някой му е интересно може да погледне. Според мен дори й отива. Сигурно се е засегнала от коментарите за косата. Нормално,на никого не е приятно. Но в случая са й казали истината,пък тя нека прецени дали да се вслуша.

# 1 481
  • Варна
Споделям мнението на повечето от вас. Ивана изглежда като лелка с тази прическа, далеч по - младежки вид ще има с една средно дълга коса.

# 1 482
Прочетох коментарите под видеото на Ивана, отговаря със заучени фрази от книгите, които чете. Няколко пъти тук се спомена, че кожата й изглежда ужасно на живо, но пък жената каза, че си се харесва. Даже много се харесва. 🤷🏻‍♀️

Е, сега, все едно човек трябва да се харесва само, ако има перфектна кожа, иначе какво, да се срамува в ъгъла ли?!
Като човек, имал проблеми с кожата, трябва да ти кажа, че човек се чувства супер, дори само, ако има подобрение от предишно състояние. Нечие "лошо" състояние на кожата за друг може да е супер постижение, ако е тръгнал от много по-кофти положение на нещата. При нея виждам като проблем това, че и досега не е много запозната със съставки (или поне не говори в дълбочина за това), които биха ѝ помогнали, както и че в повечето случаи ползва само ПР, а не избира сама грижата за кожата си на база моментите ѝ нужди.

# 1 483
  • София
Сега видях коментарите под видеото й, за мен са прекалени. Тук може и да се пишат по-пиперливи коментари, въпреки че аз и тук не бих написала такива, но лично да се обърнеш към жена и да й кажеш, че е лелка, че изглежда грозно и нелепо и там каквото още беше, е недопустимо. Тези, които ги пишат тези неща, не си ли дават сметка, че и те са грозни в нечии очи, но не е нужно всичко да си казваме директно и хората виждат красотата различно.

Пита мнение за косата, бих написала да я остави по-дълга, защото ще изглежда по-свежо. Споделяла е, че е побеляла и затова се боядисва често, но ако има вариант да разреди малко, за да си почине малко косата или да смени подхранването, ще е добре. Дано не се подстриже.

# 1 484
Аз не следя отдавна Ивана, но понякога се чудя на коментари тук, че еди кой си прилича на 40 годишна лелка. 🙄🤔
Много ми е интересно как някои си представят жени над 35. 🙄😄
Имам напълно обратното наблюдение. Момичета на 25 изглеждат доста над възрастта си, в сравнение с "лелките"
Ами, момичета, не всички сме на 20,25 и понякога дори и на 30, при умора, стрес, ген, може да изглеждаш на повече отколкото си, но опредението "лелка" е доста пресилено.

Общи условия

Активация на акаунт