Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 169
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 485
  • Русе
Силвия Христова
преди 3 дни (редактиран)
Искам и участвам в играта за продуктите на PIXI. По повод отрязването на косата и всякакви други въпроси от личен характер, които засягат само твоя избор смятам, че са малко от типа "Да се къпя ли?", "Нужно ли е да ям и пия вода?", "А да дишам ли?". Щом искаш го правиш и това е.

Ivana Alexandrova
преди 2 дни
Силвия Христова разбира се, че ще реша сама - 80% от хората гласуваха да не си режа косата. Смисълът на тези въпроси е да видиш и разбереш мнението на хората, които те виждат отстрани. За мен това е полезно и не виждам нищо лошо. И изобщо няма общо с “Да се купя ли?”

Уви, този коментар, няма сърчице. Simple Smile

# 1 486
tuali, аз не се изразих правилно. Също съм имала проблеми с кожата и не казвам, че само хората с чисти лица трябва да се харесват. Имах предвид цялостната визия на Ивана (характер и ценности не коментираме, защото от YouTube няма как да опознаеш някого) - прическа, фигура, начин на обличане. С две думи нещо, което може да промени много лесно. Но тя си се харесва, тоест няма намерение да промени нещо. Проблем няма, жива и здрава да е.
Не знам дали изглежда на 35 или 45 с тази прическа, но определено косата й дава някоя друга годинка отгоре, а шарените и често не добре съчетани дрехи (+ цветните татуировки) още повече объркват картинката. Веждите няма да ги коментирам, някои хора просто си нямат и това е.

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 17:50 от Kris7ina

# 1 487
Аз също бях с много къса коса, отрязах я един ден, защото ми беше писнало и няколко години редовно я скъсявах и изрусявах. Ами какво да ви кажа, слагаше поне 5 години отгоре, да не кажа и повече - руса и къса... Е, не приличах на Цецка, понеже прическата ми беше друга, но все тая.
Да, дългата коса придава по-младежки вид, особено ако е добре оформена.
Нека да оставим Ивана да си прави каквото иска на косата, вижда се, че тя всъщност съвет не чака, само одобрение и ако не го получи се сърди. Дано се осъзнае преди да е останала съвсем без коса.

Абсолютно убедена съм, че проблемите на Ивана с кожата се държат на безконтролното приемане на соя и останалите заместители на протеини от животински характер.

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 17:51 от Анонимен

# 1 488
  • София
Силвия Христова
преди 3 дни (редактиран)
Искам и участвам в играта за продуктите на PIXI. По повод отрязването на косата и всякакви други въпроси от личен характер, които засягат само твоя избор смятам, че са малко от типа "Да се къпя ли?", "Нужно ли е да ям и пия вода?", "А да дишам ли?". Щом искаш го правиш и това е.

Ivana Alexandrova
преди 2 дни
Силвия Христова разбира се, че ще реша сама - 80% от хората гласуваха да не си режа косата. Смисълът на тези въпроси е да видиш и разбереш мнението на хората, които те виждат отстрани. За мен това е полезно и не виждам нищо лошо. И изобщо няма общо с “Да се купя ли?”

Според мен пък това е много по-смислен въпрос от 90% от въпросите й, ето тя се харесва така, но разбра, че в очите на другите ще е по-добре по друг начин и сега може и да не се подстриже. Обаче и тази Силвия Христова, държи тон, пише не много любезен коментар, ок, обаче в същия коментар да си иска подарък от Ивана е малко странно. Аз не бих й изпратила подаръка на нея, ако съм на мястото на Ивана.

Иначе съм съгласна, че Ивана често задава тъпи въпроси относно коя снимка от 3 еднакви харесваме най-много.

# 1 489
Сега видях коментарите под видеото й, за мен са прекалени. Тук може и да се пишат по-пиперливи коментари, въпреки че аз и тук не бих написала такива, но лично да се обърнеш към жена и да й кажеш, че е лелка, че изглежда грозно и нелепо и там каквото още беше, е недопустимо. Тези, които ги пишат тези неща, не си ли дават сметка, че и те са грозни в нечии очи, но не е нужно всичко да си казваме директно и хората виждат красотата различно.

Пита мнение за косата, бих написала да я остави по-дълга, защото ще изглежда по-свежо. Споделяла е, че е побеляла и затова се боядисва често, но ако има вариант да разреди малко, за да си почине малко косата или да смени подхранването, ще е добре. Дано не се подстриже.

Напълно съгласна съм. Ивана изобщо не изглежда зле, на мен дори ми е с една такава нетипична красота. Коментарите за кожата ѝ, както и на Валери са напълно излишли и не на място. Повечето хора с проблемна кожа не са с такава, защото не си мият лицето и се плескат с много фон дьо тен. Лечението може да отнеме години докато се стигне до разрешение на проблема. Полина също имаше проблеми преди години и е споделяла колко трудно и изтощително е лечението.

# 1 490
Kris7ina, разбрах те сега. Съгласявам се с теб!
Иначе да, много е глупаво постоянно да питаш за мнението на хората, да правиш обратното на това, което ти казват и после да казваш, че си е твоя работа и да не ти се бъркат и едва ли не нямат право на мнение. 😂 Хем си го просиш, хем не го приемаш.

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 18:07 от tuali

# 1 491
  • Plovdiv, Bulgaria
Като стана време да си оправям веждите в тийн годините, модата беше тънки вежди. И аз нали, дай по модата да съм, те нали растат.. Растат, ама не растат. Поне не при всеки. Не си ги рисувам де, не е като да ги няма, но все пак щеше да седи доста по-добре, ако ми бяха плътни. А те бяха, преди да ги оризиля сама. Махам по 5 косъма на година, я има, я няма.. На фона на нямането на косми по веждите, взе да излиза един по средата им и то бял! 😁 Коса имам бол, вежди хич.
Та мисълта ми беше, че понякога дори и да искаш да пуснеш вежди, просто не става за жалост. Мисля,че при Ивана положението също е такова.

# 1 492
Силвия Христова
преди 3 дни (редактиран)

Ivana Alexandrova
преди 2 дни

Според мен пък това е много по-смислен въпрос от 90% от въпросите й, ето тя се харесва така, но разбра, че в очите на другите ще е по-добре по друг начин и сега може и да не се подстриже. Обаче и тази Силвия Христова, държи тон, пише не много любезен коментар, ок, обаче в същия коментар да си иска подарък от Ивана е малко странно. Аз не бих й изпратила подаръка на нея, ако съм на мястото на Ивана.

Иначе съм съгласна, че Ивана често задава тъпи въпроси относно коя снимка от 3 еднакви харесваме най-много.

Според мен идеята на тези въпроси, е да има активност и да се гененрира трафик.
Преди време бях попадала на тема за развиване на социални мрежи, където пишеше, че с всеки пост е хубаво да се зададе въпрос, който да провокира коментари или друг вид активност

# 1 493
  • Русе
Според мен ,, годините отгоре,, на Ивана идват от назолабиалните бръчки, ще кача в скрит текст няколко снимки нейни, както и една обща с Валката:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Не на всеки му отива къса коса , ето моя милост:
Скрит текст:
и с дълга :
Скрит текст:
Отговорите на Ивана са напълно в неин стил, и литературата, която тя чете, повтаря си там нещо като мантра и вярва в него,изобщо не я интересуват коментари различни от : ,,харесвам те, обичам те, искам те и пр. ,,

# 1 494
Оф, Ивана като си я спомня в анфас и каквато и коса да има все несъразмерна ще ми е.

# 1 495
Силвия Христова
преди 3 дни (редактиран)

Ivana Alexandrova
преди 2 дни

Според мен идеята на тези въпроси, е да има активност и да се гененрира трафик.
Преди време бях попадала на тема за развиване на социални мрежи, където пишеше, че с всеки пост е хубаво да се зададе въпрос, който да провокира коментари или друг вид активност

То е ясно, че за трафик го прави, но много хора мислят, че искрено търси мнение. Като не може да понесе мненията, да си измисли други, по-безобидни въпроси за генериране на трафик...

# 1 496
Лори,
Аз съм за късата ти коса, много свежа.

Ивана и тоя бретон я състарява. Но в крайна сметка, си изглежда на годините, който не иска да старее, боц и да остава восъчна фигура. Предпочитам да гледам естествени лица с бръчици тук там, отколкото хора без мимики,опънати като платно.
Редактирам се да вмъкна нещо
Скрит текст:
Какъв е този гащеризон, за Бога? Има нужда от стилист,все едно ще ходи да копа картофи или да боядисва...

# 1 497
Единствената причина за въпросите е да има интерактивност с потребителите, защото иначе замира клипа/поста. При положение, че си решила какво да правиш, какво значение има как е отстрани, като вече си решила. Non sense отвсякъде.
Коментарът е класическo груб, типипно за YouTube. И това с хубавата кожа е дъвкано сто пъти. Да, ген е, да хранене е, да хормони и грижа е, но 400 продукта годишно с цялата Менделеева таблица в тях, никак няма да помогнат. Да скрият може би, да помогнат-в никакъв случай. Ивана е симпатична, не бих я определила за красива, но със и без грим изглежда като 2ма различни човека.
Лично за мен тоновете грим качват доста повече от фризурата-Джаклин Хил например, без нещата, които клепа е свежа, като се намаже е като травестит понякога.

# 1 498
Съгласна съм, че тоновете  грим в комбинация с бръчки дава много тежка картина, Ивана ако смъкне два слоя фдт, само ще спечели. Тя не е лоша нито с грим, нито без, просто двата образа са толкова разминаващи се, че не е нормално да очаква да се кефят хората. Харесвам я от години, но се дъни понеже се лута, но кой не се.
За мен Хашимото много вреди на външния вид, лице тип луна, опадала фина коса, опадали вежди, типичната картина. Аз преди години имах разкошна коса и кожа, винаги ме питаха къдря ли я и се чудеха, че не нося фдт, а изглежда сякаш има, и т.н. Но дойде хаши и ми промени вида на 180°, плюс това бях вегетарианка, отиваща към веганка и фруктрианка, правех много видове очистващи режими и с уж здравословни продукти. Това  естествено са лични наблюдения,  но знам как се отразява липсата на основни вещества на тялото, мозъка и кожата. Затова и не мога да се инфлуенсна за много "модерните " неща, защото съм пробвала много, наистина много неща на собствен гръб.
Ивана ако си направи една балансирана диета, режим,  ако спре да си боядисва косата така агресивно,  и се грижи по щадящо за кожа и коса, има някакъв шанс да се пооправи.

# 1 499
Лори, на всички снимки Ивана е усмихната широко, аз съм на 23 и изглеждам по същия начин като се усмихвам така, а нямам бръчки, защото се грижа за кожата си от много години.

П.С: Много ти отива с къса коса. 😉

Общи условия

Активация на акаунт