Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 349
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 560
Не очаквам нищо друго от чалгар и чалгарка, които са се събрали. Редакция на мозъка и ценностния компас има нужда тази кифла, която живее единствено за ПРски подеяния и някви тъпи лайкове от хора, които са още твърде малки или твърде невежи, за да са наясно защо изобщо я гледат. Освен това мъжът й като го гледам далеч не вярвам да заработва така щедро, колкото си мислят всички. Така като го гледам ми изглежда като най - отегчения тип на света, не мога изобщо да си го представя като успешен екскурзовод с мега доволните клиенти. Според мен други са им авоарите и двамата са идентични търтеи. Той поне има работа, тя води абсолютно безсмислен живот, чието единствено обогатяване е новият клип на Галена.

# 1 561
... Че тя спи докато си маха нещото от лицетоооо.
Тази е пълна кукувица.
Не знам как я гледате. Посредственост, тъпотия, лиготия, не 3 в 1, ами 100 в 1 е това кухо нещо.

# 1 562
На такива жени, дето не работят, а само се кикерчат и ''работата'' им е да не правят нищо смислено и ползотворно и мъж да ги издържа, майка ми им казваше държанки. Май стана доста разпространено явление, не само в България.
Това като вица за Парис Хилтън, че била известна с това, че е известна. Тоя виц и за Кардашиан жените май важи, а други се опитват да ги копират. Суета и повърхностно отношение. Президентът на Уганда питал Ким Кардашиан какво работи и тя казала '' имам телевизионно шоу''. Та така.

# 1 563
Идвам в тази тема да чета нещо по-различно от короната. Grinning

# 1 564
На мен когато ми се наложи да остана вкъщи за известно време, наай-малкото, което задължително правех, беше да има топла храна за мъжа ми, който цял ден е работил! За чистенето, дори няма да коментирам. С на Валери едничкото морковче и чушле, няма как да го бъде. Както казват старите хора- “по дрехите посрещат, по акъла изпращат”. Хубаво е една жена да е поддържана, но когато това е всичко, което правиш по цял ден... знам ли.. Всеки ден сторита, за това как трябвало да се надигне  от дивана (а, така искала да си дремне) за да направи леща?! До някъде мога да ги поздравя и Боби (на Ивана), и Мартин (на Валери), за това си трябва търпение и разбиране! ... или по-скоро непукизъм?! Не всеки би се съгласил. Докато едната прави видеа по 40 минути, другата, както написаха по-горе, едва издокарва едно видео на две седмици🤷🏼♀

# 1 565
Аз не мисля, че Валери имат кой знае какви пари. Може би и от там идва стиснатостта ѝ. Издържат си се заедно и като цяло не е като да парадират супер много.
Само изказването за спестяването от закуски беше много тъпо.

# 1 566
Аз отдавна съм я отписала Валерката , там е загубен случай.Близо 30 годишна жена да се чуди какво да прави цял ден , как да се кикерчи по тик ток и какво тоалетче да облече , без коментар.Да не говорим , че жени на нейните години имат по две деца и са по-отговорни.Даже не ми е интересна и за убиване на време.

# 1 567
Гледам, че Гергуца води убедително в класацията за най-дразнещ влогър.

Като приключи гласуването - може да пратим резултатите на шефа й, който се скъса да се опитва да ме убеждава, че я плюем и завиждаме на успешността й. Trollface

Същото се отнася и за Антоанет Пепон и оня сайт, който я беше определил като "най-любимата влогърка на българските майки".

# 1 568
Тоя виц и за Кардашиан жените май важи, а други се опитват да ги копират. Суета и повърхностно отношение. Президентът на Уганда питал Ким Кардашиан какво работи и тя казала '' имам телевизионно шоу''. Та така.

О, определено не. Зачети се, жените Кардашиан стоят зад много успешни начинания, просто не ги афишират. Знаят какво се "харчи" и продават него. Майка им, за разлика от родителите на Парис, доооста ги стяга и доста ограничения им е налагала във възпитанието. Ако се абстрахираш от медийната помия, Ким всъщност е много мила, не е някаква дива - и нея, и Виктория Бекъм видях в абсолютно различна светлина във видеа в ютюб. На Виктория и Лиса Елдридж ми действа като ASMR Grinning

Благодаря на мацката, която сподели рускините - искам да гледам неща на руски, Кейт Усманова също е много яка и с готино чувство за хумор, ама с нея само фитнес лексиката ще ми порасне Smiley

# 1 569
Да кажеш, че жените Кардашиан са ограничавани и стягани е най-голямата глупост, която съм чувала до сега.

# 1 570
Момичета, ще си докарате някой бан с тези спам обиди.

Искам да гледам някой с видеа за живота на село, животни, градина и т.н. Селата са ми слабото място и даже такива селски снимки ми топлят душата. Така, че ако някой има предложения за подобни видеа и канали ще се радвам да споделите. Аз нищо не намирам на тази тематика.

Пробвай с канала на Liziqi. Много ми е симпатично всичко, което показва. Имам чувството, че съм на гости на баба.

# 1 571
За драмата с Типично, Филяка, Ванката и компания се драпат в момента точно като кучета за кокала. Много вероятно е да имат финансов интерес,щом са в конфликт все още. И всъщност до голяма степен е нормално,всеки си гледа интереса в днешно време, повечето хора се интересуват главно от пари,няма какво да се заблуждаваме.
Иначе аз лично съм гледала не един клип на Типично,но не ми пука чак толкова,че каналът е изтрит. Не беше канал със световно значение и отчасти съм съгласна с мнението на някои потребители тук в темата относно "качеството" на видеата. Но все пак е жалко, че не вземат да се разделят поне цивилизовано,а се обвиняват взаимно.Затова нито мога,нито искам да взимам страна.Нито и ми пука. Поредните,видели се с някаква слава и съответно самозабравили се.
Също така,ми се стори някак лицемерно и нагло,че Ванката в своя канал има видео,в което пародира и критикува други ютубъри, например Слави от Клашърс,а ето че той самият се оказва май със съмнителен морал.
Като стана дума,в най-новия клип на Клашърс Слави покани на гости трима свои абонати и бях разочарована от някои обидни коментари към един от тях.Но може би,предвид съмнителния морал на Слави,това не е толкова изненадващо и привлича към себе си и хора със сходен манталитет.Допуснах грешката да коментирам и получих дузина полуграмотни отговори.Не знам дали на самия Слави му пука каква аудитория има,но ако аз бях на негово място, нямаше да ми е приятно. Не че по принцип ютубърите могат да контролират кой им гледа видеата и пише коментари,ама...
На мен това, с което влогърката Ивана ми е най-странна,е че нарича котката си "зайко",но това е по-скоро сладко и мило! И кученцето й е много сладко.
Мъци както винаги е на висока с поредната реакция.Но май и той задълба много в реакциите и не прави други видеа напоследък.

# 1 572
Yogurina, welcome back Simple Smile

Гледам Liziqi и ми е много приятна. Определено би било хубаво да има повече клипове за живота на село, в планината. Отегчих се от боготворенето на градския живот.

Междудругото никога не съм разбирала жените, които си слагат сенки в ежедневието... Като сложа фдт, руж, спирала, молив, и червило и се чувствам претрупана с грим. Може би зависи от цвета на кожата, аз съм доста беличка. Когато видя Валери и Ивана, съм Open Mouth Scream

Колкото до коментарите за кожата на Ивана - на мен на видеата, които гледах, не ми направи впечатление да има лоша кожа. Все пак кожата не си я избираме и тя зависи, както от гена, така и от здравословното ни състояние. Като човек страдащ от проблеми с кожата, за мен единствения начин да не ми излизат пъпки, е да нося ФДТ. Изляза ли само с крем или слънцезащита, задължително ми излизат няколко нови пъпчици. Всеки път... Simple Smile Та може същото да важи и за Ивана. Вредното понякога помага.

# 1 573
Аз също не заемам някаква страна, но ми прави впечатление, че Филяка поне говори като голям човек какъвто е, а останалите в драмата са смешни и ми напомнят на деца в детската градина. Супер жалки са и елементарни!

# 1 574
Не съм от паникьосаните покрай короната, но след един пост на Зори от Agleu и коментар под него, се замислих наистина, че нашите инфлуенсъри с малки изключения, не говорят хич за коронавируса. Ясно е, че всички търсим в тях развлечение, забавление, разтуха, но пък и как на фона на пандемия в света те интересуват само гримчета, придобивки, супички, реклами. Да не кажеш ей така поне, че нещо такова съществува и трябва да сме по-отговорни и съобразителни. Особено имайки предвид и подрастващата им аудитория в дълга ваканция. Поне, че никоя на тръгна да пътува нанякъде, освен малката Йоанна и Златена, които бяха в Кипър преди седмици и тогава беше спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт