Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 207
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 650
И аз гледах няколко клипа на Капитонова. Приятна е. Имах други очаквания за нея.
Показа скъпата си чанта, но не натрапи колко е VIP като Гането.

# 1 651
  • Варна
Аз й изгледах всичките клипове, те понеже са доста кратки, но пък според темите в тях, бих казала и съдържателни. Чантата даже май не каза колко пари е.

# 1 652
Ивана може да е със странна комбинация  на дрешките,  но пък като грим има някаква положителна промяна, сякаш беше свалила 2 пласта от шпакловката, хареса ми как изглежда така лицето й, някак по-свежо.
Полинчето покрай иг профила ме е блокирала, сега го установих, бях коментирала не нейната изцепка за 3 март, а следващата,  но явно е набрала, не е над нещата, нее. Единствено тя и Гергана са ме блокирали, и то заради иг профила Simple Smile

# 1 653
Ивана отново е с черно бельо и светла прозираща блуза на това събитие😫

# 1 654
Блузата е доста прозрачна, но на мен това тоалетЧЕ на Ивана ми харесва най-много сред последните 20. Полата и обувките са много хубави.

# 1 655
  • Light of Zartha
Момичета, има ли канал основно за прически за начинаещи, някакви по-прости неща като за хора, които могат само опашка да си вържат? Laughing Ако е български е голям бонус.

# 1 656
Елица наспами сторитата с шок и ужас от коронавируса. Окей, ясно, че е страшно, ясно, че никой не го иска наблизо това, но пак имам чувството, че се опитва да ни "просветли" все едно трева пасем и досега новини не сме гледали. Поне е глътка свеж въздух от нажежените с възбуда и благоговение ала мистър Грей  сторита...

# 1 657
Иванка пак е юруш на авантата. Пигментацията е уау, но колор-сторито е... потрес. Естествено, де толкоз акъл да разсъдим, че тая палитра е като за булките от циганския пазар. Никаква логика при подбора на цветове, липса на средни тонове и въобще допълващи се цветове... Цената обаче е солидна (да се чудиш при тоя кич защо?!)
Скрит текст:
Затова много харесвам Мики Златинова, например. Ревютата ѝ на гримове са доста по-смислени и анти-консуматорски от на популярните вльогърки, които припадат по де що им подарят без грам критичност. Подозирам Мики, че се инспирира за подобни видеа от чужди колежки, но все пак адмирации, че прави нещо по-различно.
Ето една, която много харесвам и някои видеа страшно си приличат с тези на Мики като продукти, за които говорят. Но няма лошо, де, може и да е съвпадение. Общо взето, се коментират всички тъпи, безсмислени, грозни, money-grab, изтъркани до безобразие и неструващи парите си нови рилийзи на гримове.
https://www.youtube.com/playlist?list=PLIEUVace0v-F_zqhG7tWQGo0n75OQvBQ_

Последна редакция: чт, 12 мар 2020, 23:48 от tuali

# 1 658
Боже, тия двете не могат да са по-противни. Сигурно им се пръскат огледалата. И като гледам коментарите, май всичките им фенове са пълни шизофреници.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 659
Да, и ежедневието им е пълно със задачи-маникюр, шопинг в Лидъл и Била, приготвяне на аламинути, щото нали нямат време или фууд панда. В този ред на мисли-Ванчето не можа една манджа с мръвка да му сготви на Боби, много егоистично, а си личи, че човекът се радва на месце. Имайки предвид, че прекарва голяма част от времето си вкъщи, нищо не й пречи да направи една мусака например. Даже и зелен сок го накара да пропие 😁

# 1 660
Златена може да е забравила да снима видеа, но не забравя да повтаря във всяко видео думите "луксозно"  и "ухае" по 20 пъти.
Клиповете ѝ не се усещат никак луксозно пък! Ухаят на бързо претупани видеа, колкото да не загине канала без активност.

# 1 661
Златена може да е забравила да снима видеа, но не забравя да повтаря във всяко видео думите "луксозно"  и "ухае" по 20 пъти.
Клиповете ѝ не се усещат никак луксозно пък! Ухаят на бързо претупани видеа, колкото да не загине канала без активност.

Това момиче ми прави впечатление на изключително несериозна. Не знам защо продължава да снима като няма съдържание..изсмукано от пръстите, а края на последното видео дори е оставено при обработката..2-3мин черен екран с музика за фон. Толкова неуважение към аудиторията...

# 1 662
Гледах новото видео на Капитонова и съм в потрес..Егати драмите за една чанта..Мислех, че е по интелигентна..В това видео, ако се заслушаш по задълбочено, ти става ясно какъв човек е това момиче...Ще плача аз , за една чанта...Уат дъ фък ?!? Доста съм разочарована..Типична руска лисичка...Меркантилна и самовлюбена...
Ивана никога не е имала вкус за дрехи..И, винаги като чуя дрехи и Ивана в една изречение се сещам за веганството й..СНали е веган и от ЕКОЛОГИЧНА ГЛЕДНА ТОЧКА...Ох, Ивана, Ивана...Сигурно си в топ десет в света за най големи консуматори на китайски парцали и дрънкулки...Чула, ама недочула...Пусни вече това видео за веганството и се обоснови.. : ) Иначе си оставаш веган, само от МОДЕРНА ГЛЕДНА ТОЧКА..

# 1 663
Савина джелатото до сега не е показала една снимка на детето си, на която то да не е омазано. И е постоянно с този биберон в устата. Вижда се и на заден фон дивана в какво състояние е.. аз такова нещо не бих публикувала .
Скрит текст:

# 1 664
Савина Джелатерия ме плаши, страшно много..Има нещо психарско в нея...

Общи условия

Активация на акаунт