Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 132
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 665
И какво точно трябва да се види на тази снимка на омазано дете, омазан диван и мръсен под? Rolling Eyes

# 1 666
Тази особа е някак неадекватна, как се очаква да й се доверя за домашно приготвения био сладолед, който тя прави, като виждам как си гледа детето и къщата?

# 1 667
И аз не бих си купила от нейния сладолед .. никакво доверие не ми вдъхва, не мисля, че си прави добра услуга с Инстаграм постовете си

# 1 668
Боже, тия двете не могат да са по-противни. Сигурно им се пръскат огледалата. И като гледам коментарите, май всичките им фенове са пълни шизофреници.
Скрит текст:
Скрит текст:
Тия двете са пълен отврат. Веса беше в Австрия преди няколко дни. За такива като тях трябва затвор. С извънредното положение, което се гласува сега, се надявам да си седнат на г*За. Ще се обърна към РЗИ да я проверят ако се е прибрала, дали си стои вкъщи.
Малоумни патки!

# 1 669
Савина джелатото до сега не е показала една снимка на детето си, на която то да не е омазано. И е постоянно с този биберон в устата. Вижда се и на заден фон дивана в какво състояние е.. аз такова нещо не бих публикувала .
Скрит текст:

Моля ви, нищо не разбирате... Така се били учили. Останах потресена, когато публикува снимка на сина си, но хвърлящ брашно. За мен това е неуважение към храната. Не знам на какво го учи това дете и с какво го храни, но постовете свързани с майчинството ѝ са абсурни, пък ако ще да го храни и с био еко злато....

# 1 670
Lyubomir Zhechev
1 мин ·

Задава се най-продуктивният месец за всички YouTube-ри... #извънредноположение 😀

хахахах великан!

# 1 671
Оффф въпреки че не съм престаряла тези разбирания да оставиш дете да прави каквото си иска, без да му вкараш малко акъл и дисциплина, защото видиш ли така се учело и сакън да не го травмираме психически, ми идват в повече.

# 1 672
На мен детенцето на Савина ми изглежда много жизнено и игриво. Не знам с какво го храни и дали си упражнява веганските и вегетариански разсъждения над него, но макар да е доста по-малко от Кармен на Деси Пеева, момченцето изглежда доста по-активно и контактно и с незастрашено здраве и развитие.
Оттам нататък не мога да се изказвам защо един родител си възпитава по един начин детето, а друг го отглежда по друг начин. Всеки има свобода да решава за себе си.

# 1 673
Вчера успях да изглеждам Filyaka, по принцип ми допадаше много странния екип и видеа на типично, но така погледнато отстрани, нямаше нужда. Колкото и да искам да съчувствам на Филип, не виждам за какво. Тук нямаше никаква драма, другите не ги кефи как реагира той и как се работи с него, махат се, остават му едва ли не от съжаление канала и не очакват да го преименува. Некоректно е да сменя името, а да се жалва после от резултата. Кой не би възроптал, да махнеш името на всичко това, смешно е да си помисли, че така ще мине между капките. От всичко, което видях, плюс връзката му с Ети, Филип си живее в собствен свят, добро момче, но неориентиран все още.

Последна редакция: пт, 13 мар 2020, 11:48 от passionbiojuniper

# 1 674
  • където ми харесва
Вчера успях да изглеждам Filyaka, по принцип ми допадаше много странния екип и видеа на типично, но така погледнато отстрани, нямаше нужда. Колкото и да искам да съчувствам на Филип, не виждам за какво. Тук нямаше никаква драма, другите не ги кефи как реагира той и как се работи с него, махат се, остават му едва ли не от съжаление канала и не очакват да го преименува. Некоректно е да сменя името, а да се жалва после от резултата. Кой не би възроптал, да махнеш името на всичко това, смешно е да си помисли, че така ще мине между капките. От всичко, което видях, плюс връзката му с Ети, Филип си живее в собствен свят, добро момиче, но неориентиран все още.
Това нарочно ли е 😀😀😀

# 1 675
Вчера успях да изглеждам Filyaka, по принцип ми допадаше много странния екип и видеа на типично, но така погледнато отстрани, нямаше нужда. Колкото и да искам да съчувствам на Филип, не виждам за какво. Тук нямаше никаква драма, другите не ги кефи как реагира той и как се работи с него, махат се, остават му едва ли не от съжаление канала и не очакват да го преименува. Некоректно е да сменя името, а да се жалва после от резултата. Кой не би възроптал, да махнеш името на всичко това, смешно е да си помисли, че така ще мине между капките. От всичко, което видях, плюс връзката му с Ети, Филип си живее в собствен свят, добро момиче, но неориентиран все още.
Това нарочно ли е 😀😀😀
О нее, това е от телефона, много често редактирам, в последния момент ми сменя както реши думите!
Харесвам Филип, не е нарочно Simple Smile

# 1 676
Боже, видях видеото на Капитонова... нямам думи, не знам защо си го причиних.. Както казва Алеко Константинов, разни хора, разни идеали..

# 1 677
  • Някъде там
На Савина детето не яде само месо, на Деса нищо животинско не яде.
Това им е разликата.
Да си го гледа както иска, но не е красиво най малкото, да качва такива снимки..
Все пак продава храна.Ако и към храната която предлага се отнася така безхаберно, както към състоянието на дома си, не бих купувала от нея.

Деси ме инфлуенстна за буркана от Пепко.
Друго нямах време да гледам а и напоследък са ми много скучни.

# 1 678
Вчера изгледах 3 видеа на Деси толкс.
И честно казано я чувствам много близка до себе си. Все едно си приличаме, на моменти сякаш слушах себе си. Има много стойнастни видеа. И не мога да повярвам,че нейно видео може да има едва 500 гледания,а е много по-смислено от лигавотиите на Пепе, Елица, Гергана и сие.
Чувствам се все едно,че гледам себе си от екрана. Много странно.
Има добър изказ, доста различен от на всички останали.

# 1 679
Деси толкс се завърна много скучна. Все така хубава, но много скучна.

Общи условия

Активация на акаунт