Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 105
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 680
  • Някъде там
Вчера изгледах 3 видеа на Деси толкс.
И честно казано я чувствам много близка до себе си. Все едно си приличаме, на моменти сякаш слушах себе си. Има много стойнастни видеа. И не мога да повярвам,че нейно видео може да има едва 500 гледания,а е много по-смислено от лигавотиите на Пепе, Елица, Гергана и сие.
Чувствам се все едно,че гледам себе си от екрана. Много странно.
Има добър изказ, доста различен от на всички останали.
Веднага ти отговарям защо според мен нейните видеа имат малка гледаемост за разлика от на Пепа, не я следват деца...
Видеата които прави са скучни за децата и не я следват.
Ще погледам малко Мъци, че имам нужда от смях.

# 1 681
Незнайно защо съм блокирана от Гергана и ВалериЕ

# 1 682
Благодаря на тези от Вас, които споделиха за канала на Крис Захариев. Страхотно момче с голям талант.

# 1 683
Dessytalks е толкова сладкодумна, че каквато и тема да подхване ще е по-интересно да я слушаш, в сравнение с другите инфлуцки. За мен е свеж въздух от последните безумни теми в бг ютуб..

# 1 684
Деси пък на мен нито ми е сладкодумна, нито кой знае колко интересна, опитах да я пусна за фон ама.. Приятна жена е, да, но с нищо не ме спечели.

Случайно youtube ми предложи една сладурка, Venelina Lyamova, не знам коментирана ли е някога в темата, но сега гледам второ нейно видео, много е сладка, говори приятно, не съм гледала всичко, напоследък само и само да не мисля за короната направо се почудвам с какви глупости да си ангажирам съзнанието Simple Smile

# 1 685
И аз пуснах Капитонова, от чисто любопитство да я видя тази девочка, ама няма много какво да кажа. Много кифленско видео.
Два часа да ревеш, че си си изпуснала реда за марковата чантичка, и то по твоя вина ми е... Хмм, да кажем, странно. Всеки с проблемите си.

# 1 686
На мен също Деси не ми е особено интересна. Приятна жена е, но нищо, което да ме грабне и е далеч от нещата, които са ми интересни. Може би стоенето вкъщи и еднообразното ежедневие допринасят за това. Далеч по-интересна ми е Елица например. Тя също предимно си стои вкъщи, но показва пътувания, рецепти, козметика, дрехи. Може би статичната обстановка при Деси допринася и до това да не задържа интереса ми.

# 1 687
Наскоро търсих информация за Мелник и попаднах на този клип на Ивана. Не можах да се стърпя да не ви споделя това:
Скрит текст:

# 1 688
След доста коментари за Капитонова реших да я погледна.
Първо гледах видеото за чантата. Ревала, защото не си гледала дълго време имейла и изпуснала великото чантЕ. Имам особено мнение за жени, които носят тоя модел чанта на Луи. Може да ви звучи много глупаво, но всичките, които познавам и носят оригинали или имитации на тоя модел, са до една кифли. ВикитУ не остави различно впечатление у мен.
После и гледах видеото за ковид-19...
Не знам кое и е полезното на полезната блогърка. 

# 1 689
По-добре да си беше стояла вкъщи, че ако сега се окаже болна си е чисто за затвор.....

# 1 690
Най-добре Гергана да млъкне и да не апелира към нищо.
Безотговорно и глупаво, но говори за милиони гладуващи и ни апелира. Да си гледа оригиналното Гучи и да не се изказва по важни теми.

Последна редакция: пт, 13 мар 2020, 15:20 от Welt

# 1 691
Добре са й го казали-Браво!

# 1 692
Тая проста Гергана дали не са я прибрали обратно при мушамата с полиция - в Пловдивско 13 човека нарушили карантината, връщали ги по къщите с полиция - https://www.24chasa.bg/novini/article/8297373

# 1 693
Очаквайте сега Гергана да ви блокира, тя така си решава споровете.

# 1 694
Това е на Гергана кризисния пр Laughing
Понеже знае, че публично се е заковала сама преди време с миткането  насам-натам, когато трябваше да е в карантина, сега се опитва да ни обгази с новия си положителен образ. Вярно, всички се учат, но за толкова кратък период предполагам по-скоро й е припарило от притеснение с оглед на новите мерки.

Общи условия

Активация на акаунт