Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 003
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 755
  • Русе
В последното видео, рекласиращата рутина на Вал, се вижда в какво ужасно състояние е кожата на лицето й, опитва се да я прикрие докато си мие зъбите с ръка, но след като нанася крема се вижда, макар и за секунда, просто много зле, а уж тя поне за разлика от Ивана беше споменала,че ходи при дерматолог.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 756
Забравяш Зорница, която направи видео плюс пост в блога си посветен на дъщеричките си, но всъщност бе реклама на дамските превръзки. Много жалка постъпка - на тези дечица в близките 10 години надали ще им се наложи, но за единия хонорар на мама може Simple Smile

# 1 757
Гледам, че пишете, че Гергана не била под 14 дневна карантина. А тази жена, която се е върнала от Венеция, била ли е?
https://instagram.com/when_you_wonder_what_to_wear?igshid=1vpwvwempt484
Ирина не само беше във Венеция, а по-късно посети и Париж за седмицата на модата. И организира парти (shame party) за 8-ми март в София. По принцип я харесвам (освен като избухне с някой ужасен тоалет като в рекламата на Ленор), обаче това ми направи ужасно впечатление. Та не е само Гергана и систъра, и уж интелигентните инфлуенсърки се издъниха по параграфа с карантината.
Момичета, докладвайте ги в РЗИ. Не е донос, просто не може да са толкова безотговорни и да показват това на аудиторията си. Аз без да съм ходила някъде предните 4-5 месеца, съм се затворила вкъщи, излизам само за кратка разходка с малката, избягвайки всякакви контакти, а тези лигли не се спират!

# 1 758
Хахахха Валчето как си е спретнала сергийка на стълбището 🤣😂😅
представям си леля Пенка, комшийката се прибира от пазар с торбите и се препъва в превръзките на наша Валка 😆😁😄

# 1 759
Впечатлена съм от шпакловката на Валери, дори не предполагах, че кожата ѝ би могла да изглежда по този начин.

# 1 760
  • Бургас
И аз съм изненадана от Валери , когато говореше , че кожата и е в лошо състояние и ходи на терматолог си мислих , че се лигави и преувеличава, защото и на снимки и в клипове изглежда безупречна, ама явно не е така.

# 1 761
Не искам да давам линк, но ако имате интерес, вижте в youtube клипче Vietnam's Exotic-Skins induatry exposed. Това е видео на Peta Asia за изключително жестоките начини, по които се добива крокодилска кожа за чанти, обувки и изгъзици на ей такива момичета, робуващи на марките.
Една от най-известните компании е Lois Vuitton. Животните са живи.. Направо ми се доповръща да гледам.

# 1 762
Лори,чудесно,но и едновременно тъжно,твоят канал е с основна насоченост за литература,вместо да ударят едно рамо,пак разни непривични за мен маркетингови стратегии.
Абе,ти хора шега си правят с този вирус.
Слагам в скрит текст малко от кухнята в моя град,ако смятате,че ще се натоварите излишно,не го четете,а и темата не е за вируса.
Скрит текст:
Вчера в едно от отделенията на областна болница в Пловдив имаше едва 5 скътани предпазни комплекта,нямаха изпратени дори обикн.маски,нужни за работа,за другите пособия няма да коментирам
За сметка на това имаше изнервен и разреван персонал,не само заради крутите мерки,които се взимат,ами и заради конвейрното осъществяване на планови операции,няма обяд,няма тоалетна.В други отделения и толкова няма.Леглата по неофиц.информация ще са 142 за града,засега.Смешка..
В друг по-малък пак областен град в пулмологично отделение им дават по 15 маски на ден,разчитат на скътани,поръчали са всичко,но кога ще дойде не се знае.Работят със стандартни защитни пособия,имали са суспектни,но дават засега отр.проби.В други отделения персонала сам е закупил маски с по-сериозни защити.
Не истерясвам,не съм паника,аз работя със същите защитни пособия,но няма как да не чуствам един лек "гъдел"на притеснение,че ако не се мобилозираме,ще стане и по-зле.

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 15:15 от BaklavaTa

# 1 763
  • Русе
При нас в Русе: още миналата седмица забраниха достъпа на цивилни в района на окръжната болница, специално облекло нямат, само маски и дезинфектанти имат. Отделно теста за корона вируса, не се поема от ЗК , а е около 100 лв и на не последно място, при нас няма специалисти вирусолог и апаратура, само ще се приемат, поставя диагноза и изпращат или към Варна или София - безумие ...... (не знам колко легла са осигурени).
P.S. Ида би трябвало да си е в България и акцията и каузата са поели заедно със сестра й.

# 1 764
Валери наистина е доста зле. Надали няма вариант, поне наполовина да се пооправи вида на кожата ѝ. На снимки и клипове винаги перфектни .. Еми вместо превръзки и пр пратки, отиди и се погрижи за кожата си, за себе си. Нито бюти, нито лайфстайл е да не си обръщаш внимание. Клиповете ѝ за акнето бяха колаборация с някого май или пр пратки бяха нещата, не помня. Така че изобщо не взимам под внимание "ходенето при дерматолог" на Вале ,рка. Grinning

Герги е тотален хухомок за мен. Не ми се коментира пак колко е неадекватна, като почи всички. Савина Джелати ли беше, със сладоледа,, Ипси-та разни, Полини и Пепки направо ме изненадват с всяка седлваща реклама (то няма видеа и постове при тях, всичко е реклама.) И последно, рекламиите, които правят са толкова нескопосани, че чак ми стават смешни. Grinning

# 1 765
На вниманието на Ивана и останалите влогърки, които считат 40минутните си излияния за готов за споделяне продукт: https://youtu.be/K1il6MVkkyA    

20минути видео с пиннат коментар - разбивка на съдържанието с timestamps и отбелязване къде във видеото е рекламата/спонсорът. Минимално допълнително усилие, трябва само да помисли малко човек как поднася съдържанието си. Иначе 30+ минути stream of consciousness от Ивана и Ко е живо наказание.

Давам пример именно с тази влогърка, а не с някой много по-пипнат канал с професионално продуцирани видеа, защото считам, че елементарната мисъл за т.нар. публика е задължителна за всички ютюбъри, особено при такава дължина на видеата.

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 12:56 от Обич Синеока

# 1 766
Валчето какъв натюрморт е подредила на стълбището, припадам от смях 😂😂😂  Цял ден мързелуваш и една рекламна снимка като хората не можеш да измислиш. Кому е нужно изообщо да е такава изгъзиц@, снимай го там в банята, където си ги държат повечето хора и да се приключва.
А във връзка с кожата ѝ, вижте тази поредица от 3 видеа на Джеймс Уелш
https://www.youtube.com/playlist?list=PLUijLFnhbcOkaDPFQIQ49hpwhYWmUurXi
Сигурна съм, че и Валка, и Ивана, а и не само те, са добре запознати с филтрите за разкрасяване и замазване на кожата, когато си правят видеата и сторитата.

# 1 767
И аз се стреснах от кожата на Валери, добре се гримира, за да не си е проличало досега, но не е хубаво и да си я крие, напротив трябва да показва какво се случва в действителност, но нали трябва да текат реклами на всякакви марки, няма как.
Има ли тема тук за короната, защото едно се казва от тв, друго се случва на практика, в някои градове живота си тече както всеки ден, хората са навън и всичко е фул.

# 1 768
П.С. Ама моля ви е, кое не му е нормалното продукт за интимна хигиена да се въргаля по стълбите? Очаквам скоро да изрекламират някоя пекарна с кадър на самун хляб, артистично аранжиран с пита милинки в багажника на колата...

# 1 769
А тази залязваща влогърка направи изключително грозно изказване вчера , предвид ситуацията.
Известна с didi's kitchen
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт