Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 043
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 740
  • Light of Zartha
Оф, тази Радост Тодорова така и не спря да се пули и да дава акъли. По всяка твма компетентна, повтаря едно и също. Такава като нея да не ти е в къщата...

Някой по-напред я беше сравнил с мис тигрова Grinning Не е далеч от истината. Ако не е тя да даде акъл, сигурно света ще загине... Rolling Eyes Не се ли усещат вече тия инфлуцки, че стават банални? НЕ са компетентни по всякакви въпроси, те като цяло много малко са компетентни за каквото и да било!

# 1 741
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Все ми беше тази за Типично,но се радвам за Филяка.Личи си,че проекта му е много на сърце.
Изгледах и видеото му за ските,в началото,по време на "закуската",не беше ли в кухнята на къщата на родителите на Ети? Виждам,че баща й го инструктира също...
По-късно ще изгледам новото видео на Деси Талкс и приключвам за днес.

# 1 742
Филяка верно е с розовия филтър на Пепе.
Е не мога...

# 1 743
И аз също ги следя тези хора. Даже много се възхищавах когато им се роди наскоро 4-тото им дете, момченце. Оксана ми харесва като поддържана жена, хубава, има много хубави деца. Обаче този Джиган много не ми допада още от самото начало и не знам Оксана какво е харесала в него. Много ми е неприятен! Джиган преди работил в Блек Стар на Тимати фирмата, направи 2-3 хитови песни и след това започна самостоятелно. И от тогава нещо не му се получи.
Изглежда невероятно Оксана, но винаги казва, че фигурата ѝ е резултат на режим и тренировки и призовава да не разчитаме на "добри гени". Много ми харесва и как се облича, даже за абсолвентския си бал бях харесала рокля от нейната модна линия, но разправията с доставка от Русия ми се стори твърде сложна и се отказах да поръчвам, но моделите ѝ са ми точно по вкуса. Има доста подобрения по себе си, ако разгледаш стари снимки разликата е видима, но въпреки това я намирам за красива и поддържана жена.
С Джиган споделям, че са малко странна двойка - тя е доста по-висока от него, а и изглежда по-зряла, но даваха вид на здраво, сплотено семейство, което явно не е съвсем така. Не знам дали следиш и него, в момента съвсем се оплита в опитите си да си я върне, тя пък сподели снимка с текст "хорошо, что у меня есть мои дети", кофти история Sad
Джиган откакто не е част от Black Star според мен прави по-добри хитове, покрай Тимати последвах и новата му приятелка Анастасия, споделя много за грижата за кожата и тренировките и изглежда невероятно, хем и тя роди скоро. Споделя постоянно своя опит относно съжителството на новородено с котки, както и с бебешки уроци по плуване/раздвижване и трениране на рефлекси във вода, ето пример за полезно mommy съдържание, а не реклами на Оскар Органикс и Данонино.
Участвам в темата от пост 1-ви и сега се сетих, че имаше някаква драма с нечия инфлуенсърска, недостатъчно био-еко леща, ако е тази същата Матча толкова съм я и запомнила, не знаех че прави и видеа.
Кои са Оксана и Джиган ?
Може ли линк към профилите им?
Ето линковете към профилите:
Оксана: https://instagram.com/samoylovaoxana?igshid=1s1ftlzx2pk60
Джиган: след този скандал, профила му е изтрит.

Следя много руски влогъри, блогъри, известни личности. Да ви кажа честно, нашите българки влогърки са ми много смешни, нито имат вкус на обличане, нито показват смислено, нито могат да направят реклама за даден продукт... Не казвам, че българките са грозни, просто не мога да видя женственост, топлина, зрялост... Затова аз следя рускини, защото мога да видя и да науча нещо. От тях можеш да видиш как се гледа 5 деца, какво значи женственост, ще ти направят реклама за даден продукт по най добрия начин.... Просто е приятно да ги гледаш

# 1 744
Надявам се да разбере правилно съобщението ми

# 1 745
  • Русе
Добро утро, дами!
Искам да ви споделя нещо: знаете,че много обичам книги и .... Понеже нямам аудиторията на Ивана, на мен никой не ми праща безплатно книги, затова реших да опитам сама да си поискам.
Писах на няколко издателски къщи ,като съобщението ми гласеше следното: ,,Добър ден! Имате ли практика/възможност да изпращате книги за ревюта на блогъри и влогъри и какви са условията ви?,,
До момента три издателства ми отговориха:
- от първото ми предоставиха възможност да си избера книга (издателството е същото, което прати розовата книга на Ивана), но аз разбира се не си избрах нея, а ,,Хората , които променят България,,  - 30 истории за различни хора; като ги помолих да ми пратят 2 бр книги, едната да остане за мен, а другата да подаря. Съгласиха се! (поех си само цената за едната книга, като дори ми направиха отстъпка);
- от второто издателство, казах кои книги съм си харесала, но чакам да се свържат с мен, за да потвърдят,че ще изпратят;
- третото издателство е това, което беше пратило 10 книги на Радостна  Мама , и това е най-гледаното й видео в youtube, където има 410 абонати, като е подарила всичките 10 книги; те естествено поставиха условия като наблюдавали инстаграма , следели активността и вкуса на аудиторията и бля-бля, с две думи отсвириха ме, но защитиха радостната, която всъщност в инстаграм няма нито един пост за книга.....
Та много съм щастлива ,че сама си изпросих първата пр пратка, и ще мога да подаря и на друг любител на книгите, а няма да ползвам за декор за снимки 3 месеца напред , като мис розовата Миглена Ангелова.

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 09:17 от lorito5678751

# 1 746
Гледам, че пишете, че Гергана не била под 14 дневна карантина. А тази жена, която се е върнала от Венеция, била ли е?
https://instagram.com/when_you_wonder_what_to_wear?igshid=1vpwvwempt484

# 1 747
Гледам, че пишете, че Гергана не била под 14 дневна карантина. А тази жена, която се е върнала от Венеция, била ли е?

Виждам наличните сторита за последните 24 часа, не я следя. И тя ли като наша Гана?

Що за безотговорност? Има хора, на които ти идва да им дръннеш главата с кеф.

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 09:16 от Yogurina

# 1 748
Надявам се да разбере правилно съобщението ми

Много хубаво си го написала. Абсолютно човек трябва да има достатъчно храна вкъщи, защото ситуацията се влошава с часове. Масово в Европа се подцени този вирус. Точно инфлуенцърките трябва да дават пример и да използват позицията си да инфлуенцват. Заради такива безотговорни и нагли лица като тези, които хем са болни, хем съзнателно са навън да заразяват и други, положението е извън контрол.

# 1 749
  • Варна
Ами явно си нямат спалня. Grinning
Скрит текст:

Фичко и Латинка нямат ли спалня, брЯ ?! 🙄
😆😆😆
Скрит текст:

# 1 750
Погледнах инстаграма на Гана и останах в потрес като видях, че е дала 320 лв за шалче на Луи Вютон. Какъв е изобщо този зор на всяка дреха да пише име на скъпа марка? Изобщо не знам как има аудитория, та тя не предлага нищо интересно освен хвалене какво си е купила и колко пари е струвало.

# 1 751
Ирина не само беше във Венеция, а по-късно посети и Париж за седмицата на модата. И организира парти (shame party) за 8-ми март в София. По принцип я харесвам (освен като избухне с някой ужасен тоалет като в рекламата на Ленор), обаче това ми направи ужасно впечатление. Та не е само Гергана и систъра, и уж интелигентните инфлуенсърки се издъниха по параграфа с карантината.

# 1 752
Ами явно си нямат спалня. Grinning
Скрит текст:

Фичко и Латинка нямат ли спалня, брЯ ?! 🙄
😆😆😆
Скрит текст:
Имат матрак поне.
Не знам, но тези ми приличат точно на напушени пропадняци.

# 1 753
ВалериЕ отново разбива с креативност:

Скрит текст:

По-нелепо рекламиране на Always - май е само това на бременната Полина.

Баш на стълбите си изтипосвам превръзките и им се радвам.

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 11:49 от Yogurina

# 1 754
Горката Валерка, цял ден работила и се изморила....🤣🤣🤣🤣 Смешница!

Общи условия

Активация на акаунт