Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 003
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 845
Много ме ядоса Гергана с видеото си за вируса, нейното безочие и глупост нямат край! Жалко, че наистина не беше сигнализирано за неспазената ѝ карантина на съответните органи, такива като нея, глупави, безочливи, нахални и егоистични лица могат да се научат да се държат отговорно спрямо другите само с крути мерки, не може да се разчита на собствената им съвест. Написах ѝ коментар, нямам никакво съмнение, че ще бъде изтрит, но го слагам тук, нали четеше, че и пишеше в темата по едно време, крайно време е да се замисли защо получава толкова негативна обратна връзка:
Скрит текст:

Валерѝ също е безмерно глупава, колко трябва да си вдлъбнат, за да да измислиш Коронмас? Като се срине туризма ще я видя каква Кралица на ваканциите ще бъде, най-много да си планира багажа за ваканция от натовареното ежедневие в родния Плевен. Отдавна писах, че е наложително да започне да мисли преди да говори/пише, че само се излага. Да си снима гримове и тоалети, всичко останало е извън капацитета ѝ.
Антоанета ми излиза в Инстаграма на Tresemme, нали рекламираше Керастаз до неотдавна?

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 00:27 от Crystal Noir

# 1 846
Момичета, честито Съединение😆
Айде стига с това акне,да сменим темата предлагам. Магисан...тататадам!

Скрит текст:

Мартин Лутер харесва това.
😂😂😂
Връзва се с ония другите неща за злите очи и ко бешеощетам...
Готино ще е да поеме в посока на философски школи. Ще разчупи стереотипа 😀

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 09:30 от tuali

# 1 847
Антоанета рекламира това, за което ѝ платят. Утре може Балеа на ДМ, няма да се учудя.

# 1 848
Не вярвам какво чета просто. Явно най-простата, мърлява и безугледно нагла сган става известна. Колко точно дебилен трябва да си да се смееш като пълен инфантил в ситуация, в която умират хора и да се лигавиш по Инстаграм?! Тая нормална ли е?! Тези всичките от къде са ги събрали, изобщо дават ли си сметка, че това е едно от най-ужасните неща, случващи се в глобален аспект последното десетилетие?! Потресена съм!

# 1 849
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Въобще не ми прилича на хормонално акне,защото то стои като подкожни кистички и е предимно по линията на челюста.Мажат се с всякакви бийп от сутрин до вечер и после защо кожите им изглеждат така..

Днес никой не съм гледала,нямам желание нещо.Очаквам покрай вируса съвсем да няма какво да снимат.Толкова са се изчерпали всички и няма ли брънч и нокти,няма какво да покажат.

# 1 850
Не вярвам какво чета просто. Явно най-простата, мърлява и безугледно нагла сган става известна. Колко точно дебилен трябва да си да се смееш като пълен инфантил в ситуация, в която умират хора и да се лигавиш по Инстаграм?! Тая нормална ли е?! Тези всичките от къде са ги събрали, изобщо дават ли си сметка, че това е едно от най-ужасните неща, случващи се в глобален аспект последното десетилетие?! Потресена съм!
При положение, че майка й, брат й и семейството му са в Дания, която също обяви карантина. На тях надали им е смешно и едва ли ще оценят Коронмас 🤐

# 1 851
Никога не съм очаквала нещо умно от проста пръчка като нея. Тя е гига елементарно същество, което лично според мен е такъв завършен егоист, че абсолютно й е все тая за нещо различно от нея самата, стига да капят кинчичи от спонсорство и да я издържа някой. Което по принцип за мен е все едно, кухи лейки навсякъде. НО не може да си чак толкова НАГЪЛ и да го обръщаш на подигравка, когато целият свят е в истерия и тя не е, че има пъпка или са му загубили скапания куфар. Щото това го предава на маса народ и то подрастващ, който след това за всички е УЧУДВАЩО арогантен. Докато едната предлага помощ да носи храна за стари хора, другата се въргаля по стълбите с платена реклама на превръзки. Повръща ми се просто.

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 04:18 от Breedlove

# 1 852
  • Русе
Понеже бях обвинена несправедливо, опит за злепоставяне, че съм очернила, унизила, мразя Валерие , коментарите под видеото й сами говорят:
Tanq Markova
преди 20 часа
Страхотни видеа првиш!
Но мисля, че ти трябва дерматолог за пъпчиците.. Някаква терапия с кортикостероиди. Кожата ще стане като бебешка след терапията 🙂

Daniela Nedelcheva
преди 19 часа
Вал, много те харесвам.. но моля те сподели какви хапчета пиеш за акнето си, където казваш, че изсушавали кожата ти., защото аз се боря дълги години с акнето и каквото и да мажа и пия няма подобрения, постоянно излизат... а спазвам и хранителен режим и въпреки това излизат. А при теб виждам, че има подобрение. Ще се радвам да споделиш и помогнеш 😘

Dilyana Stanimirova
преди 8 часа
Кожата се възпалява допълнително от гримовете. Ако я излекуваш, няма да имаш нужда от тежки гримове.
Скрит текст:
Teodora Simitchieva
преди 21 часа (редактиран)
Валери, пробвай да спреш да мажеш каквито и да било кремове, маски и гримове по лицето си, защото е много вероятно акнето да е от тях. Сестра ми имаше много тежко акне. Когато спря да маже каквито и да било кремове и гримове, дори такива, които се водят лечебни, кожата и се изчисти, даже белезите вече не личат. Аз пък бях направила розацея и също се оправих, когато спрях да мажа каквото и да било. Сега ползвам единствено кокосово масло. Споделям личен опит, може на някой да е полезно.
Скрит текст:
P.S. Не я мразя.

# 1 853
Ирина, която се е върнала от Венеция и Париж се оправдала в стори, че се консултирала с министерството на здравеопазването. Че какво има да се консултира? Май нещо не разбирам.
Мария е пуснала ново видео за Корона вируса, това ли е новия начин за набиране на гледания?

# 1 854
Развръзка: Гергана е изтрила видеото за вируса.

# 1 855
Валката отново като завършен егоист втори ден ни занимава с подутото и око... Но да и дреме за ситуацията в света - Нееее..

# 1 856
Добре е направила, че го е изтрила.

Браво на Валери. Майка й, брат й, семейството му - под карантина. Любимият й постоянно на път и в контакт с кого ли не, къде ли не. Тя - Коронамас. Срам ме да го напиша дори. Тъжно е, гадно е, жалко е. И не, крайността не е паника и запасяване с продукти. Информираност, емпатия, отговорност. Ако ли не - мълчи си и си живей в своя свят, където всичко в розово и тичат еднорози. Но не бърникай в раните на хората.

# 1 857
Много се обърках🙄 кадифен панталон, дантелени презрамчици, леопардови щампи, сърца по жилетката???!
please...

# 1 858
Печели приза най-лошо облечен инфлуенсър. Прилича на жена облякла, каквото е намерила,защото другото се пере в момента. А този топ е направо за боклука. Отвратен кич. Кройката е ужасна. От кой битак го е купила?
Тоя кадифен клин го представи в някакво видао за придобивки и ми се стори ок. Но сега отблизо и той не е за нея.
А диадемката пък съвсем довършва абсурдния образ.

# 1 859
Мишел Обама още се чете, обаче. 😁 Ще взема да ѝ пратя 2-3 table books, барем я свърши тази и я прибере на синия рафт.

Общи условия

Активация на акаунт