Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 043
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 860
Ивана сякаш е минала през Илиянци на пазар, този потник е потрес отвсякъде... един път от зрънчо тип "Лъки бой" ми се падна шалче със същата кройка и принт като потнчето, ще взема да го издиря да й го изпратя да завърши тоалета подобаващо.

# 1 861
Някой знае ли Мими Сладкиша и мъжа й какво работят?Споменават,че са работодатели. Стана ми любопитно. Тя какво е работила(работи).
Видеата на Наум за вируса са много добри,разумни и полезни. Гледайте ги ако не сте.

# 1 862
Майката на Мария има счетоводна кантора, тя работи при майка си. Бащата на Мария има автосервиз, мисля че мъжа й работи при него, а преди е бил барман или нещо подобно в заведение.

# 1 863
Тази Ивана и тя нещо тотално се загуби.. 28 минутно видео "Как да обичаме себе си.." И как обича тя себе си, като си е съсипала лицето от тея безплатни пратки.. Представям си Мартинчо и "тъпито" като се събуждат сутрин и виждат тея "модни икони" без никакъв грим, каква гледка е пред тях..

# 1 864
Скрит текст:

Валери споделяла ли е как си прави обема на косата?

# 1 865
Развръзка: Гергана е изтрила видеото за вируса.
Оплашила се е от коментарите. Ами то такова тъпо момиче направо се изумява, че има смелостта да го качи.

# 1 866
На мен вчера ми беше смешно с нашите инфлуенсърки, но малко по малко се агресирах, особено след сторитата на Йоана Йоко и реших да се разсейвам офлайн.
Ирина и Гергана предполагам преди седмици са си мислили, че нещата не са страшни и баш пък те ли ще донесат вируса тук, но всеки така си мисли явно. И двете в момента ще е добре да си мълчат.
Ако някой е стресиран как ще си поддържа косата и какво да прави у дома ( Joy ) Ая е качила 126251 сторита по въпроса.
Но пък и един положителен пример, green for beauty вчера раздаваше безплатнен дезинфектант
Скрит текст:

# 1 867
Ровех из Инстаграм и попаднах на новата снимка на Ивана и мъжът ми беше до мен...😁😁😁 Първо попита дали това е Фъндъковаа. После сам си отговори, че дори тя е по-хубава от тази на снимката и няма как да е тя...😁😁😁

# 1 868
Аз не виждам защо Валери трябва да говори за Коронавируса? На Наум видеата са единствените, които намирам за ок -нито ме интересува кой какви мерки е взел за себе си, нито мнението на Гергана относно това. Тя квзс ли дали си в правила някакви тестове? Ок, не си е спазила карантината, няма какво да направи, но защо излиза и говори по тази тема?!

# 1 869
  • София
Юбитата с ново видео - да видим на какво ще ни научат този път Simple Smile

# 1 870
Аз не виждам защо Валери трябва да говори за Коронавируса? На Наум видеата са единствените, които намирам за ок -нито ме интересува кой какви мерки е взел за себе си, нито мнението на Гергана относно това. Тя квзс ли дали си в правила някакви тестове? Ок, не си е спазила карантината, няма какво да направи, но защо излиза и говори по тази тема?!

Защото Гергуца е нагла и жадна за кликове, как защо.
Валериана също по-добре да не се шегувка много, че не я виждам каква кралица на ваканциите ще бъде в близките няколко месеца, а не се знае дали и по-дълго. Туристическият бизнес ще претърпи огромни загуби, та да взема да помисли за мрънМартинчо и кой ще я издържа занапред, вместо да пише глупости.

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 12:47 от tuali

# 1 871

Никой не е искал точно Валери да говори за Коронавируса. Възмущение буди факта, че се надсмива над него, харесвало и, било и като празнично и мислила да направи Коронамас. Това е жалкото и него коментираме.

# 1 872
Мисля, че шегата на Валери се преекспонира. Много други влогъри по-рано се пошегувах а, че сега ще трябва да правят видеа всеки ден, за да отговорят на аудиторията, която сега има нужда от забавление вкъщи. Нейната шегичка е просто по-пиперлива. Не я оправдавам, но не е краят на света.
Харесват ми видеата на Наум, адекватно бързо реагира и хубаво обясни всичко.

# 1 873
Хич не я оправдам Валери .За пореден път показа колко е "голям" умствения й  капацитет - демек пълна 0.И се чудя как това може да бъде инфлуенсър - много тъпо парче и въобще не се колебая да използвам тази дума.

# 1 874
Скрит текст:

Валери споделяла ли е как си прави обема на косата?

Конкретно на тази снимка според мен обема е създаден благодарение на възглавницата и.

Общи условия

Активация на акаунт