Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 062
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 875
Не знам, защо се учудвате от тъпите включвания на Валери...Тя е глуповата и самовлюбена,живее много далеч от реалността...Разглезена и презадоволена, затова се държи така... Не е края на света, но е странно поведението й, най малкото защото Мартин постоянно пътува, майка й  е в друга страна... Не знам, шегата е цинична..
ИНФЛУЕНСЪР за кого!? За 9-16 год. За какво може да ми повлияе тази жена... Та, тя е комична...

# 1 876
Като взема една дрЪво ще разбереш  защо ти е скучно

# 1 877
Ще й за пука като спре да може да си вее гъза безплатно по света. То и сега за това й дреме само. Ама към собственото си семейство да нямаше елементарна загриженост, що за човек си... И пак има хора, които я оправдават и се опитват да я разберат. Ако е вързана тя за кислородна та бутилка и не е ясно дали ще добута сутринта, дали ще й е празнично и пиперливо? Отвратително същество. Тя и оная Гана са абсолютно един дол дренки.

# 1 878
Гергана и Валери найстина един дол дренки няма спор. Но първата е толкова нагла и безочлива до не знам си къде, с плоския и ум да тръгнеш ти да правиш видео за вируса.
Сега другите и те Филети, не мога да разбера за какво искат да печелят дивиденти и пари от тази тежка за света ситуация не мога.

# 1 879
Въобще не ми прилича на хормонално акне,защото то стои като подкожни кистички и е предимно по линията на челюста.Мажат се с всякакви бийп от сутрин до вечер и после защо кожите им изглеждат така..

Днес никой не съм гледала,нямам желание нещо.Очаквам покрай вируса съвсем да няма какво да снимат.Толкова са се изчерпали всички и няма ли брънч и нокти,няма какво да покажат.

Не е вярно, хормонални пъпки имам по челото, носа, брадичката, бузите, деколтето. Да изброявам ли още? И не, не се получават от козметика и не се лекуват бързо. Живея извън България и се лекувам при екип от двама ендокринолози, гинеколог. За кожата ми се грижи козметик на всеки три седмици прибавено към моята собствена грижа с козметика само от аптека. Не поставям грим от няколко години. Нямам акне, а единични пъпки, които са изключително упорити, а петната от тях остават до 4-5 седмици и повече. Само да добавя, че съм от "лелите" на 37г. Никога преди не съм имала проблем с пъпки.

Не защитавам нито един влогър, гледам видеа, за да се разсейвам от ежедневни задължения. Някои ми допадат, други не и просто ги подминавам.

# 1 880
Валери не ме изненадва, съвсем обичайно поведение за 12-годишна пикла. Даже някои пубери са по-разумни и адекватни от нея.

Бубите и те яхнали вълната с видео за вируса, пробвах да ги гледам - ами не става! Толкова са мудни и монотонни, та чак ме изнервят. 😃
И другите им видеа - пак същата работа... скучни и отегчителни, не вярвам да имат особен успех за напред.

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 13:42 от Вαнилия ~🦋~

# 1 881
Моята 13г пикла си седи вкъщи и реди пъзели и чете, Валката е толкова инфантилна, че ми прилича на човек с различен капацитет от нормалното.

# 1 882
Фичко Датски от скука почна да се гъбарка с Фети:
Скрит текст:

Ооооо, Теди, душа, драго ми е да те видя 🤗

# 1 883
Гледах интервю с млади лекари, студенти, специализанти, които доброволно се включват при необходимост.
Чудя се, на Тейчев дали му стиска да направи същото 🤔

# 1 884
Ми не знам какво да кажа.. Пълни олигофрени...! Джуганка направо да беше махнала и потника.. Иначе седнали да ми говорят за извънредното положение в България...

# 1 885
Е това е 2ри ден изолация 10 от 10 ЮТ видеа за вируса. Само Валката не знае какво се случва 🤣🤣
Това е то поне качват на време...🙄

# 1 886
Гледах интервю с млади лекари, студенти, специализанти, които доброволно се включват при необходимост.
...оввв по -добре да не се.
Вαнилия  Gift Heart

Е това е 2ри ден изолация 10 от 10 ЮТ видеа за вируса. Само Валката не знае какво се случва 🤣🤣
Това е то поне качват на време...🙄
Валката да Фнимава с грима, щото короната се предавала и през 100те пласта на  фондютен.

# 1 887
Ако щеш вярвай, ама днес си го мислих същото, докато гледах негово видео за вируса... Тъй като поздравяваше, неговите колеги, но той защо не е пожелал да окаже помощ след като е Лекар, за мен е непонятно.

# 1 888
Този не е ли лекар по тунинговане?

# 1 889
Защото няма да му платят...не е ли аванта не го търси Тейчев.

Общи условия

Активация на акаунт