Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 986
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 890
Той искаше да се специализира в пластичната хирургия, но това няма значение, той е завършил Медицина.... Води се общопрактикуващ лекар, мисля..

# 1 891
Ми не знам какво да кажа.. Пълни олигофрени...! Джуганка направо да беше махнала и потника.. Иначе седнали да ми говорят за извънредното положение в България...

Джулката е сложила "интелигентните" очила Joy

# 1 892
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ми не знам какво да кажа.. Пълни олигофрени...! Джуганка направо да беше махнала и потника.. Иначе седнали да ми говорят за извънредното положение в България...

Жестоки са, добре, че се намериха!

# 1 893
Този не е ли лекар по тунинговане?

И такъв още не е.
Само е завършил семестриално, без да
изкара специализация.

Но иначе може да се включи, ако има желание.

# 1 894
Наум с малкото бебе у дома по-добре ,че не е тръгнал да помага.

# 1 895
Истината е, че комплексирани хора, които са повечето пъти интроверти, изпитват неудобство да са сред повече хора стават ютубъри и снимат видеа в домашна обстановка. Така започва може би, а в последствие се развива до рекламни кампании, събития и т.н Не генерализирам всички, но тези, които нямат хоби/интерес, които да снимат системно /Бобис мейкъп си работи и снима точно както трябва и е доста информативна/ се мъчат да изсмукат нещо, колкото да се задържат на повърхността. Иванки Валерита са такъв тип хора, които са комплексирани и не се чувстват добре без маска, филтър и измамната слава в интернет. Ивана постоянно говори как се учи тепърва на някои неща като селфлов и подобни. Исках да обобщя, че тези момичета трудно се справят с критиката и 'хейта', както го наричат те, не се развиват особено в тази област, а межди другото ей така, за да снимат едни превръзки им дават пари. Гергана се крие зад нови придобивки и хвалене, схванахте ми идеята. Все повече се съмнявам в ползата от изявите им в нета и какво ще стане с тях след години.
Нямат какво да предложат, защото копират и чуждестранни идеи. И с тях и без тях все тая...

# 1 896
Според мен, само заради детето не се е включил като доброволец. Иначе , доколкото помня беше доброволец в отделението по изгаряния по едно време.

# 1 897

Толкова са невидими, колкото е интелигентността й.

# 1 898
Гледах интервю с млади лекари, студенти, специализанти, които доброволно се включват при необходимост.
Чудя се, на Тейчев дали му стиска да направи същото 🤔
Ако щеш вярвай, ама днес си го мислих същото, докато гледах негово видео за вируса... Тъй като поздравяваше, неговите колеги, но той защо не е пожелал да окаже помощ след като е Лекар, за мен е непонятно.

Непонятно ти е защо баща на тримесечно бебе не е решил да се излага на риск от разболяване умишлено? Чакай да помислим верно.

Впрочем, далеч не се изисква да си лекар, за да се включиш като доброволец. Има достатъчно работа, която може да се върши и от немедицински лица след кратък инструктаж (както и във всяко кризисно положение - наводненията, пожарите на Витоша и т.н.). И ти можеш да се включиш, ако искаш.

# 1 899
Изборът дали да бъдеш доброволец или не е много личен и свързан със сериозна отговорност. Особено с малко бебе вкъщи и жена, която вероятно разчита на него, решението на Наум си е негово и адекватно за неговата ситуация. Нека не го съдим за това.

# 1 900
Този не е ли лекар по тунинговане?

И такъв още не е.
Само е завършил семестриално, без да
изкара специализация.

Но иначе може да се включи, ако има желание.
Не. Той си е завършил дипломиран лекар. Но само толкова. Не е общопрактикуващ, не е пластичен. Тепърва има да специализира 4-5 години, в зависимост от това на каква специалност се спре. Не дай си Боже да се обяви някога военно положение няма и да го питат иска ли или не и дали има бебенце.

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 14:03 от *Penny*

# 1 901
И аз си помислих за това - дали Наум би се включил като доброволец, има ли право някой да го обвинява, че не го е направил, не мислят ли всички за децата си първо. Въобще мисля за хората, които са на първи линия срещу вируса и какво изпитание е това за тях, за любовта им към професията и чувството за дълг.
Просто не мога да се отпусна, чувствам цялостно безпокойство, нито ми се чете книга, нито нищо.
Толкова натоварено ми беше на работа последните седмици, изнемогвах, исках да се скрия и да поплача, но не подобно нещо си представях.
Искам си нормалното ежедневие.

Всички влогъри са яхнали вълната на вируса.
Добре, че Гергана се е усетила и се е самоизтрила.

# 1 902
Да си призная честно силно ми дразнят тизи изкозвания и теми зо вируса от влогъри. Особено от подобнш особи като Гани и мъжа й. Защото може до говорят,но не со компитинтни и могат до заблудят децата,най-вече глидащи ги,да всават паника. Видеа и съвети приемам само от медицински лица. Шегиге и олигофренските изказвания изобщо не искам да ги коментирам-лигла,която е номерила лесното.

# 1 903
Аз не съм се обявила срещу Пепе все още, но видеата в YouBe и за фон не мога да ги гледам. 😬 Задават общ въпрос на госта си, той отговаря с 2 думи нещо от сорта на (“повечето хора...”) и Пепе: “Да, то и аз така...” и се почва някаква вълна от обяснения тя как, тя защо. Наистина напрягащо. Ако иска да е водеща на онлайн предаване, трябва да се научи да изслушва госта си, когато той говори за общи ситуации и да не придърпва фокуса към себе си.

# 1 904
Не само не се чудя защо Наум не бил станал доброволец, ами не бих се учудила и практикуващите лекари да си вземат чантата и да се приберат вкъщи. Никой не ги пази, обществото е безотговорно в голямата си част. Маки няма, облекло няма, как ли не ще ходи Наум по болниците да бърка в огъня с голи ръце, докато вкъщи го чакат жена му и малко бебче.
По принцип е доброволец в Пирогов, но тук няма място за чудене и критика. Абсолютно нормално е всеки да се съобразява със себе си и хората около себе си, при положение, че няма никаква защита.

Общи условия

Активация на акаунт