Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 003
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 935
  • Light of Zartha
Чудя се може ли да бъде по-нагла
Скрит текст:

Тази просто не си е намерила майстора! Нагла до безобразие, даже и Радостина включила... Преди не им обръщах толкова внимание на тези двете, но Гергана просто прекалява и ме изкарва извън нерви а Джойката, мислеща се за учена и запозната със всичко не усеща ли колко се излага? Снимала си витамините и даже показала кой какъв е в момент на всеобща паника, когато хора са склонни да пият каквото видят и после се обяснява! Имам точното определение и за двете ама ще изям банн-а....

# 1 936
Гледам, че инфлуенсърките ни изобщо не са трогнати от ситуацията. Не казвам, че трябва да говорят за това, но нека запазят грозните шеги и неуместните коментари за по - добри времена. Хубаво е човек да гледа на нещата от смешната гледна точка, но всичко си има граница. Всички сме притеснени и не е редно. Прави много лошо впечатление отношението на Валери.

# 1 937
На Валката обаче не може да й се отрече - няма събота, няма неделя, няма извънредно положение - момичето работи и върти рекламите....
Може да помисли и за идеята с тоалетната хартия - с този имидж, който си изгради в последните дни, ще й вървят продажбите на този артикул.
Даже виждам следващата реклама : Седнала на стълбището с 20 ролки тоалетна хартия и съседката я снима, като залога е след това да й даде 5 рула на нея.

# 1 938
Илиян Найденов на Джулката с медицинско образование ли е? Къде е завършил?

# 1 939
Наум ме издразни с тона, с който обяснява, все едно говори на малоумни тийнове. Не ми харесва, че хващат вълната и ще спечелят гледания.
Теа не знам защо я следват хората, ни професия, ни нещо интересно прави. Роди дете от Наум, да са живи и здрави, кефят ме иначе.

# 1 940
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Естествено, че не. Ама му било много интересно, четял!?!, и се самообразовал...

# 1 941
Наум е лекар, Гани и тн недоразумения хващат вълната. Видеото на Наум е информативно, по-добре да има повече такива , а не всеки да се чувства длъжен да каже какво мисли за положението в момента.

# 1 942
Този тюфлек е завършил бг мама, многооо е тъп милият. Джулито дори блести. Смях се с часове, като обясняваше как по време на секциото всичко му било познато и искал да помогне на лекарите!!! Бе тва да не е да носиш гири у фитнеса, селски бек!

# 1 943
Валката вече ме изкарва извън нерви с тези прости изказвания. Не мога да повярвам колко куха е Triumph
Изпуснах видеото на Гана-Гучи някой може ли да каже накратко какво се е обяснявала ? Hug

# 1 944

НСА май е завършил тоя глупак. Чукча писател

# 1 945
Жени Джаферович се държи адекватно на ситуацията. Ама то в море от простотия..

# 1 946

Мда, ама Женя май не се държи толкова адекватно с описанията как се е почиствал след голяма нужда по време на Сървайвър.

# 1 947

Мда, ама Женя май не се държи толкова адекватно с описанията как се е почиствал след голяма нужда по време на Сървайвър.
Той пък такава простотия каза.....ВалериЕто сигурно му е завидяла.

# 1 948
Женя или Ваня? Не знам за какъв пост става въпрос, коментирам първите сторита на Евгения относно случая.

# 1 949
Женя или Ваня? Не знам за какъв пост става въпрос, коментирам първите сторита на Евгения относно случая.

Ваня /мъжът/, пардон. Вече и аз се обърках с техните имена.

Последна редакция: пн, 16 мар 2020, 07:25 от Yogurina

Общи условия

Активация на акаунт