Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 986
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 950

Повсеместна неграмотност се шири - пьонки?!
Писах й коментар, очаквам да го изтрие и да редактира грешката.

# 1 951
Потресена съм....

# 1 952
Някой неблокиран от тъпата Гергана- би ли й припомнил как се довлече до София, включително и за ангажимент с фотограф в кафене, че плиткият мозък на тая овца не стига надалече.

Гергано, престани повече да петниш това хубаво българско име - покрай тебе - ще намразя всички Гергани, включая и себе си. Овца загубена!
Два пъти писах... Така и не ми отговори.... Защо ли?

# 1 953
Защото не ѝ изнася.

Що просто не млъкнат всички и не коментират теми, от които грам не разбират... А и ако може да не се оплакват, че някоя не си е направила маникюр, прическа или кола маска на триъгълника, че са смешни и жалки!

# 1 954
Както и предположих - пьонките станаха пионки, а коментарът ми изчезна 😁 Вместо да играе игри, спонсорирани от Данонино, Евгения може да се запознае с правописния речник.

# 1 955
И аз не харесвам тона, с който говорят Наум и Теа. Говорят така, все едно стоят над всички, те са над нещата, тяхното мнение и решения винаги са най-правилни, а всички ние останалите сме някакви малоумници.

# 1 956
Гледам, че Гергана е дала своя принос към вогонската поезия...
Да имаш самочувствието да го постнеш това... сигурно е хубаво.

# 1 957
Гледам, че Гергана е дала своя принос към вогонската поезия...
Да имаш самочуствието да го постнеш това... сигурно е хубаво.

Точно Joy
Аз направо блокирах след като прочетох няколко реда, не бях срещала такава тъпота. Даже Джаферович с пьонките не може да се мери с Гергана.

# 1 958
Вогонска поезия от тази Гергана 😁😁😁. Убедена съм, че ако някой я похвали за това ще тръгне да пише стихосбирка.

# 1 959
Абе с тая изолация какво сте седнали да чаткате тука, я бързо по една мусака, Ама ха де.

# 1 960
  • Варна
Петканови имат лайв в канала си ,говорят си със зрители ама нещо имат технически проблем ... иначе бих ги гледала...

# 1 961
На Юби-тата последното видео е със спрени коментари. Преди няколко часа коментарите бяха много критични, сега директно деактивирани.

# 1 962
На Юби-тата последното видео е със спрени коментари. Преди няколко часа коментарите бяха много критични, сега директно деактивирани.

Ми, така... я - няма коментар (човек) - няма проблеми.

Толкова са нелепи, че просто няма как повече!

# 1 963
  • Някъде там
Вече подозирам че бг инфлуенсър го е пуснал този вирус. 😉 (шегувам се, колкото и да не е за шега положението )
Толкова се изчерпаха като съдържание и зациклиха, че единственото което им остана е да използват актуалната ситуации да си вдигнат "акциите".
Остана ли вече някой който не е направил  "компетентно видео " по темата?

# 1 964
  • Русе
Аууу много хубаво видео от Поли-Моли за вируса и салоните за красота, тя милата нали скоро откри свой , но много стойностно видео, на фона на коронамас на Валерие бисерите .....

Общи условия

Активация на акаунт