Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 003
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 1 980
Смятам, че идеята на Филети за видеото не е въобще лоша. За съжаление вместо да изслушват госта си, госпожата пак обърна темата към себе си и след като спомена, че и се искало да се запаси със замаразени плодове за смутита, спрях видеото. Освен това беше изпълнено с разни клишета и елементарни пепевски прозрения все едно зрителите са 9-годишни. Жалко, понеже идеята е добра, но изпълнението е лошо.

# 1 981
Въобще мисля за хората, които са на първи линия срещу вируса и какво изпитание е това за тях, за любовта им към професията и чувството за дълг.
Просто не мога да се отпусна, чувствам цялостно безпокойство, нито ми се чете книга, нито нищо.

Аз се чувствам по същият начин. Тези хора също искат да са здрави, имат семейства и деца, но на тях се разчита. Иначе работят в мизерни условия, за мизерни пари, надявам се това да се преосмисли занапред Sad

# 1 982
  • Някъде там
Сладкиша и тя с видео какво правели и какво не.
  https://youtu.be/77fhW02LVDo
Чудя се обаче защо се снимат с еднократни маски които ясно се каза че не предпазват.Просто ей така да видят хората че и те са съпричастни...
По голяма простотия от стихотворенията, са само шегите с тоалетна хартия...

# 1 983
  • София
Ирина, която се е върнала от Венеция и Париж се оправдала в стори, че се консултирала с министерството на здравеопазването. Че какво има да се консултира? Май нещо не разбирам.
Мария е пуснала ново видео за Корона вируса, това ли е новия начин за набиране на гледания?

И моя близка, която беше по същото време се консултира. Точно те й препоръчаха 14-дневна карантина! Ирина ми падна в очите с тези лъжи!

# 1 984
Коментарите на Филети са изключени. Отвратителни са. Всеки блогър, който се заиграва с пандемията, заради гледаемост е за бан от YT.

# 1 985
Първо, моля да ме извините, защото нещо не успях да скрия изображението, но нямаше как да не споделя..... Речник правописен за Коца!?

# 1 986
(коментара под снимката й не е мой)
Скрит текст:

# 1 987

Я сега да видим какво ще отговори г-жа Филети.

# 1 988
Омръзна ми някой псевдо инфлуенсър да нарича другите олигофрени
Госпожа , знам че четеш тук. Спри се малко да се правиш на интересна!
Скрит текст:

# 1 989
Език мой, враг мой 🤐 настрахнах, пьонки, тъпет, дестрокториран, диоптер...неграмотен, по-неграмотен, инфлуенсър.

# 1 990
Скрит текст:

Въпреки че с тази инициатива апелира да не се презапасяваме, ми се струва малко прекалено... Отново се използва ситуацията, за да се трупа трафик...

# 1 991
  • софия
Днес изгледах последните видеа от нашите ютубъри. Видеото на Галя ме разведри, но аз я харесвам по принцип . Сладкиша беше неадекватна , паниката се четеше в очите и! Изобщо включването на темата за вируса беше ненужно от нейна страна ! И правила кето режим,имала малко за сваляне, г-жа Щолен , много имаш за сваляне , не малко! Постоянно изтъква колко е слаба,ами не е..

Наум ми хареса, балансирани и информативни клипове!

# 1 992
Ако Гергана не ме беше блокирала сега аз щях да я блокирам. Някои хора грам не се усещат кога трябва да си замълчат..

# 1 993
Изпуснах доста страници, може ли някой да каже какво се е изцепила Йоко-то? Хем я харесвам за някои неща, хем ми е вулгарна.

# 1 994
ЕЙ тия се възползват от всичко за да снимат видео и да трупат парици! Румяна и тя...какво толкова е менюто при карантина-де що  имаш в мазЯТА туй ще ядеш...

Общи условия

Активация на акаунт