Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 003
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 010
# 2 011
Винаги ми е било странно, че топлата манджа трябва да е в основата на взаимоотношенията мъж-жена.
Жената  трябва да създава уют, да роди, ако двойката желае и може (!), да отгледа (основно тя) децата.Та, може да й се прости ако не е Мастършеф.
Не разбирам в 21 век, подобни роли.
Липсвала му на Датският манджата, друг път! Сега е намерил тази, с която се въргалят и ядът от пода, утре ще е друга с нови ексрти.
Палячо!

# 2 012
Тревожа се за Наумче, сега как ще ходи по 15 пъти седмично на фитнес като ги затвориха? 😱
Тази Амелия с бебето и дупето е напускала едни сторита...то са конспирации, еврофондове, фалшиви грипове. Абе чавка ли им изпи мозъка на всички?!

# 2 013
  • Някъде там
От известно време следя този канал за рецепти. Пробвах няколко и са сполучливи, затова реших да го споделя с вас. Много подробно обяснява и рецептите са много точни. Току що изгледах рецептата за козунак който е пуснала и утре ще се пробва.
https://youtu.be/RmzI8kLsu4M 

Когато няколко пъти писах, че на Фичката това с домашната манджа му е липсвалл с Пепа, много хора казаха, че не е така че Фичката не обичал уют, но ето че и сега го демонстрира...
Пепа снимаше нон стоп, всичко беше инстъграмабъл, всичко беше нагласено и наредено за иг и постоянно виждахме как закусват, обядват вечерят. Честно казано да мен това ще писне на всеки мъж в даден момент.Постоянни поръчки на храна, брънчове и какво ли още не, а още в началото Фичката си казваше, че обича много месо и то в големи порции, да седне да се наяде а не "гурме диетичните " храни на Пепа.
В няколко влога и сторита  на вилата с баща и се вижда как му светят очите при вида на месото на барбекю...Та за мен точно това е едно от нещата които са му липсвали.

# 2 014
Винаги ми е било странно, че топлата манджа трябва да е в основата на взаимоотношенията мъж-жена.
Жената  трябва да създава уют, да роди, ако двойката желае и може (!), да отгледа (основно тя) децата.Та, може да й се прости ако не е Мастършеф.
Не разбирам в 21 век, подобни роли.
Липсвала му на Датският манджата, друг път! Сега е намерил тази, с която се въргалят и ядът от пода, утре ще е друга с нови ексрти.
Палячо!
Мда, съгласна съм.
Топла манджа как пък не. Тя му осигурява наследствен апартамент, мъкне децата на работните си ангажименти, носи доходите вкъщи, а господинът се разхожда по анцуг и люпи семки, а накрая на него му липсвала топлата манджа. Ай, сиктир.

# 2 015
Всичките са се изчаткали, но най- дразнеща си е Гергана, нещо по принцип не е на център това момиче, виждала съм я на живо  и беше като неадекватна, пазаруваше в хранителен магазин, ама верно си е по принцип така май. Не я знам какво й е, но има определено какво да прави със себе си, най хубаво да спре да се излага и да не се показва, но едва ли..
Другата дразнеща е кака ви "леля", и тя откак си смени физиономията,  не е много в час, и не смятам, че е свързано с годините й, не ме кефи това постоянно натякване, че е леля, същевременно се снима от всеки ъгъл, ами не ми е никак готино.

# 2 016
Скрит текст:
Едва ли всички 77 млади доброволци лекари нямат деца.
Има професии, като тази на лекарите, в която се иска кураж, отдаденост.
Изборът, разбира се е личен. Просто ми беше любопитно, защото е много по-лесно да даваш съвети онлайн, а да си лекар е призвание.
И не, не смятам, че всеки може да се включи като такъв. Що за малоумие! Не случайно се учи почти цял живот, за са си добър специалист.
Много време се опитвах да не се включвам по темата с нашите инфлуенсъри/блогъри/влогъри и прочие, и корона вируса. Не мога да проумея, защо те са тръгнали да ми водят лекции какво да се прави, какво не, защо да се прави и т.н. След като се нагледах на напълно неадекватни видеа, наистина смятам, че не тече грам логична мисъл в тези глави. Със своите действия само показват как няма с какво да запълнят видеата си, и наистина са яхнали вълната и дай да си направим гледанията. В крайна сметка каквото трябва да бъде казано, вече е казано и тепърва ще се съобщава от официалните лица, чрез средствата за масова комуникация, по надлежен ред.
Относно Наум. Съгласна съм, че вече няма да бъда обективна. Следното мнение го изказвам като човек, чието семейство е от лекари. Да бъдеш лекар не е глезотия. Това или го можеш, или не. Трябва да го почувстваш. Аз не съм! Това не е моята професия. Насила хубост не става. Judit е много права. Изисква се отдаденост. Жертва. Убедена съм, че на Наум му е в пъти по-лесно да си вземе хубавия хонорар от филмовата индустрия, отколкото да седи сред болни, пострадали, умиращи. Не го виня. Разбирам го. Това е неговият избор. Не мисля обаче, че това е негово призвание - да бъде лекар. Ако обичаше тази професия, нямаше да отлага. Вече да е минал специализация и да бъде отдаден на пациентите си.
Мен никой не ме пита, дали искам моето семейство всеки ден да е там, да се бори и да спасява животи. Било при извънредни условия или по принцип. И познавам много други млади хора, които дори да ги е страх (разбира се, без да го показват за себе си или семействата си - да не се заразят или да са преносител), ще бъдат на работа и ще поемат риск, за да може разни дами като Валерито, Гергана, Ирина и прочие си размятат задниците навън, без да спазват мерките за безопасност. Страхотни специалисти са, учат непрекъснато, развиват се, провеждат срещи на международно ниво. С гордост могат да се нарекат лекари. И не живеят от реклами и кликове, като някои хора, които все още не могат да решат “какъв искам да стана като порасна”.

Последна редакция: пн, 16 мар 2020, 01:30 от 3y3u

# 2 017
Съвет: когато пишете, че някой е неграмотен, си проверете поста за фрапантни грешки, иначе е малко неуместно.✌🏻

При сегашната ситуация не ме натоварват само инфлуенсъри, които споделят нова и полезна информация за вируса, а не стандартните предупреждения и дъвканите по 1000 пъти теми. Като цяло искам да поздравя всички влогъри, които в този период ще направят готини и разтоварващи видеа, вместо да яхват Корона вълната.
В тази връзка гледах Галя и ми беше приятна.

# 2 018
Бъзика се Ф2 за манджата - oтговори, че не той е поискал развод:
Скрит текст:

# 2 019
И Ети не е искала да се развежда...
И как става това...разводът се е самослучил и самопоискал?

# 2 020
Тя май никога не е казвала директно, че не е искала. Честно казано досега си мислех, че той е инициаторът, този отговор ме изненада.

# 2 021
  • София
Аз винаги съм мислила, че тя е поискала, но не, че го е искала истински, а че така е трябвало да стане - изчезванията му, плюс нищо чудно и заигравания там дали с латини или и с други.

# 2 022
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Добре си отговаря Ф2 - кратко и ясно.Мисля,че е откровен.Не е заради топлата манджичка,това просто обобщава семейния уют и топлина,която явно при тях е липсвала.Пепе нито ми изглежда като човек,който иска да готви,нито като човек,който иска дома му да е уютен и подреден.
Дава вид на "мърлява" по това отношение и не знам наистина кой мъж би се застоял с жена,която е по цял ден по пътищата или на брънчове и маникюри.От друга страна пък не знам коя жена би се застояла с търтей мъж,който видимо не му се работи и слага себе си и личните удоволствия първо.
Та...като ги погледнем,нищо не им е било наред.Даже много са се задържали.

За новата,не знам..не мисля,че и тя много ще се застои..Освен ако не търси документи,гражданство.Венецуелка ли беше и какво прави една латина в Дания?

# 2 023
Трябваше да дойде карантина да се види интелектуалното ниво на българския народ, в частност на "лидерите на мнение". Ужасяваща тъпотия. Чак не е реалистично. Не вярвам, че ще добуташ до там... 30 почти или повече, във века на толкова достъп до инфо и всякакви начини за образоване и образование, и ще си такъв умопомрачително неграмотен простак. И ще имаш и самочувствието да се показваш и да даваш съвет. То дъно не остана, изораха го. То не бяха рутинни при карантина, яденета при епидемия, здравни съвети от Сульо и Пульо, дето до преди малко е чел Уикипедия, и разбира се короната за пълен идиотизъм отива при Ганалери. Тия двете...честно,не мога да им пожелая здраве и добруване. Не им желая да са болни, но щом може да ти хрумне да пишеш стихотворение за прическа и морга и "добре, че ми е ок лакът", по-добре нищо да не се пожелава. Това е тотален waste of space. Представям си Йорданова ако стане майка на какво ще го научи това дете.

# 2 024
Скрит текст:
От известно време следя този канал за рецепти. Пробвах няколко и са сполучливи, затова реших да го споделя с вас. Много подробно обяснява и рецептите са много точни. Току що изгледах рецептата за козунак който е пуснала и утре ще се пробва.
https://youtu.be/RmzI8kLsu4M 
Скрит текст:

+1 положителен глас за тази дама. Вече две рецепти правя и стават страхотни.

Общи условия

Активация на акаунт