Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 986
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 040
  • Някъде там
Рецептите не са уау, но пък много харесах това, че са подробно обяснени.
Следя чуждестранни канали с уау рецепти, но са толкова сложно обяснени и претупани, че трябва да си мастър да ги схванеш.
Още един канал с хубави и подробни рецепти.
https://youtu.be/gKknYqf-zRk

Искам да похваля Деница и дъщеря и за включването в инициативата на сдружение "Оренда" за закупуване на апарат за обдишване в полза на в 2 МБАЛ  София.
Ако всеки се включи в нещо малко, ще стане нещо голямо...
https://www.instagram.com/p/B9yQ5SjJTYr/?igshid=1jfaloay9d5im

# 2 041
Не съм ви чела, прехвърлих последните страници.
На мен любимият ми канал за рецепти е
Домашна кухня с Дани
https://www.youtube.com/channel/UC9ePrkUE-jBSsjDF7MrC87A

# 2 042
Кухалерка, ако искаш мога да ти кажа рецептата? Най-важното е първо да не чупиш новата врата!! 😎

Последна редакция: пн, 16 мар 2020, 18:41 от M Atanasova

# 2 043
И аз гледах преди малко Валерка. Не успява да е активна днес, защото Мартин е вкъщи.
Те под наем ли живеят или в собствено жилище? 🧐

# 2 044
И аз гледах преди малко Валерка. Не успява да е активна днес, защото Мартин е вкъщи.
Те под наем ли живеят или в собствено жилище? 🧐

Никога не е казвала, но мисля че е тяхно. На Мартин по-скоро.

# 2 045
Аз като знам за една пъпка или червенина как слагам в повече фдт за да я прикрия, не мога да си представя на тази кожа колко пласта фдт се маже и как изглежда това нещо на живо.
Да, на всеки може да се случи, никой не го иска, но може ли да си уж на лечение за този проблем и в същото време ежедневно да се мажеш с 10 слоя фдт?
Напълно съм съгласна с това , че да имаш проблемна кожа е много неприятно. Казвам го като човек , който не е имал проблеми с кожата си , в последно време ми се насъбраха доста проблеми , за които така и не се установи причината. Изпих много лекарства , мазах се с много кремове , излизах със сълзи на очите и знам колко това влияе върху самочувствието на една жена. Не съм опитвала да скрия нищо по простата причина , че проблемите които имах не го позволяваха и дори нямаше как да се скрие.
Валери е като всички нас , надявам се че се лекува , че изтрива целият този грим и почиства кожата добре.
Не я и защитавам , с толкова грим няма да бъде по-добре , толкова пластове фдт , коректори , пудри и т.н на живо не изглеждат никак добре и всички пъпчици си личат , единственото което може да се скрие е зачервяването около тях.

# 2 046
Зависи и какви проблеми на кожата има , не може да се прикире нищо на 100% , но какво да прави? Аз съм имала такива проблеми , доста бях зле , стигнах до там да рева в нас , за дерматолози не искам да пиша , че е адски дълга темата , да кажем , че сега съм доста по-добре, но бвз фон дьо тен не ми се излзиа определено , не си харесвам кожата още и това е.
Ако се почиства добре грима не виждам с аккво вреди, повечето фон дьо тени имат и фактор.

# 2 047
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Моля, нека не критикуваме възможностите на хора, които не познаваме.
Къде видя критика или щом човек изказва гледната си точка и тази точка теб не те устойва,е критика?
Малка кухня,неудобна.Факт.Също,че не всеки може да си позволи голяма,луксозна кухня също е факт.

# 2 048
Скрит текст:
Моля, нека не критикуваме възможностите на хора, които не познаваме.
Къде видя критика или щом човек изказва гледната си точка и тази точка теб не те устойва,е критика?
Малка кухня,неудобна.Факт.Също,че не всеки може да си позволи голяма,луксозна кухня също е факт.

Познаваме ли се, че сме на "ти"? Тук нали се обсъждат канали и всеки си изказва мнението, което и аз направих. "Малка" и "неудобна" имат отрицателно значение и определено не са похвали, а критика, както и рецептите, че не са "уау". Ако си търсим поводи за заяждане, ще ги намерим без проблем. Всичко добро Ви пожелавам и не възнамерявам да коментирам повече Ваши постове, с които не съм съгласна.

За да не е извън темата на форума включването ми, нито един от клиповете днес не успях да изгледам не защото нямам време, а защото нищо не ми задържа вниманието. Може би "карантината" трябва да бъде и в социалните мрежи.

# 2 049
Някой гледа ли Romee Strijd? Нейното и моето ежедневие нямат нищо общо както и визията (уви), но може би затова ми е толкова интересна. Намирам влоговете й за забавни и ги гледам сутрин докато се приготвям за работа.

https://www.youtube.com/watch?v=1_Zqd7tGYKo

# 2 050
Брат ми години наред се бори с акне. То не бяха мазила, изследвания, процедури, процесът е много дълъг за някои. Сега пъпките заглъхнаха, но пък се правят процедури за премахване на белезите. Не искам даже и бързо калкулиране да правя на вложените пари, да не говорим пък за емоциите покрай преживяването. Имало е моменти, в които лицето му е било много зле и може би и за него някой е коментирал "Гледай го тоя пък, не се ли поглежда", даже докато го пиша и ми става мъчно.
Съмнявам се суетно и хубаво момиче като Валери да не взима мерки.

Любо забоксува нещо с последните видеа. Хаотични, без ясна идея според мен, твърде преекспонирано актьорско представяне. Качеството на видеото е добро обаче. Пък и никой не може да е само на върха, започвайки с летящ старт е нормално да има и малко снижаване. Още има кредит на доверие от мен, надявам се да поеме отново в правилната посока.

Нормално е и нашите инфлуенсъри да се вълнуват от темата за вируса, това е актуално и яхват вълната, както и всички медии. Очаквам скоро и рутина по време на карантина, Валери, не ми благодари за идеята Wink
Това, с което не съм съгласна е да насочват темата към конспирации, манипулации, популизъм и т.н. Нека си дават идеи за лежерни дни, книги, филми, ноне и като Йоана Йоко да сравняват вируса с храната в лавките или пък да обиждат грубо паникьосаните пазаруващи (с което и аз принципно не съм съгласна, но все пак...)

Ася Енева направи интересно според мен видео, показвайки как се развива животът в другите страни.
https://m.youtube.com/watch?v=ms4m4Tsl2Ms

Когато съм с нисък дух пазарувам, молът е затворен, да поръчвам не искам, че не знам откъде ще ми го докарат, скоро ще изперкам.

# 2 051
Единственото адекватно видео на влогър за вирусът, което съм гледала досега е на Ася Енева.

# 2 052
Ми какво друго да прави Тайна-Иванка?Привлича внимание, докато дойде някоя ПР-пратка,за да има какво да снима.Толкова е изчерпана вече горката. Добре че,куриерските фирми работят, че какво щяха да правят такива като нея?Няма и да се изненадам чак април да пусне видео.А също очаквам и 10 видеа,как да се обичаме,уважаваме,мечтаем,да си драскаме планерите, тя друго няма да заснеме ако,не е обвързано със спонсорство и ПР-пратка.Според мен има доста купени последователи,напоследък уж и работата и е това,ама качество никакво.Интересно ми е как не и е паднала активността?Неуважително е поведението и',към последователите и.Заслужава да започнат да я отследват хората,че да си вземе поука и да промени качеството
Скрит текст:
Мола затвори и Тайна-Ивана,не може да се гримира за Ейвън.Колко тъжно ,как ли ще съществуваме без тези вълнуващи неща?
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 16 мар 2020, 17:49 от Не се сърди, човече

# 2 053
Сега е идеалния момент да се приложи предизвикателството на Поли Недкова. Да сме без грим.

# 2 054
А, аз се чудех какво ми е липсвало толкова време! Да благодарим на Валерииййй за изключително значителните подробности покрай прибиранията на Мартин😂

Общи условия

Активация на акаунт