Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 928
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 115
Преди време на Радост не й ли бяха писали точно за приема на фолиева киселина подобно съобщение? Пак че не е започнала съобщението си с "миличка" или "мила Алекс"
П.С : Предозирането с витамини води до автоимунни заболявания?

# 2 116
Кухалери все пак излезе да направи снимките.... Боже..... Дори не мога да намеря думи, с които да опиша колко е куха, глупава и не знам още какво.......

# 2 117
Валерка не издържа...
Скрит текст:

# 2 118
Силно се надявам Валери да няма близки, които да разчитат на нея в момента. Глупаво, повърхностно и себично същество. 😑
Достатъчно обобщение на Валери.
Тази чаша на Старбъкс дали си я държи вкъщи за снимки?

# 2 119
OMG, и тоя Старбъкс какво прави там? Поръчала си е доставка заради снимката или пак е Фотошоп?

@Welt, писали сме едновременно. Simple Smile

# 2 120
Силно се надявам Валери да няма близки, които да разчитат на нея в момента. Глупаво, повърхностно и себично същество. 😑
Достатъчно обобщение на Валери.
Тази чаша на Старбъкс дали си я държи вкъщи за снимки?
Да, тя сама си го каза 🤦🏻♀

# 2 121
На мен Валери ми е по-противна от всички влогъри до момента. Забелязвам страшно самочувствие последно време, държи се надменно, писах и веднъж и не отговори дори. До колкото дори Гергана ми отгори мило, дори благодари, че съм част от нейния инстаграм профил. Според мен Валери не чете какво се пише за нея, щом самогувствието и продължава да расте.

# 2 122
Аз очаквах да изнесе и по едно парче от пластмасовата торта...и директно да иде в пясъчника да си поиграе...

# 2 123
Явно и е скучно на Валери, да ходи да се снима пред блока .
Не знам защо тръгне по примера на Елица и да потренира малко в тях , с малко тренировки ще направи супер тяло.

Може да е мила Гергана , но не е нормално след като се прибра от Италия и не си спази карантината да прави видео как да се предпазваме . На мен от видеата с тези ужасни заглавия ми е неприятма в пъти повече пт Валери.

# 2 124
И аз не виждам нищо нередно в снимката на Елица, така изглежда едно стегнато и тренирано тяло. Няма значение ъгъла на снимката, все си личи тренираното тяло.

Както каза Йогурина Има жени, които ходят на спининг или карат много колело, ако им видите техните дупета на Елица ще ви се стори чак отпуснато.

Чашата на Валери е от тези за многократна употреба на Старбъкс

# 2 125
По принцип е права, но вече си я представям как следи всеки пост и всяко стори в инстаграм, и влиза в ролята на онлайн-полиция 😁 Голяма досадница! На всяка манджа мерудия 😬

Точно това щях да споделям...😂веднага откликва

# 2 126
Валериана е уникум, това НЕ може да е 30 годишна жена 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Едно стори не е споделила, че се притеснява за майка си и брат си в Дания, да речем. Валка просто скучае и съжалява, че не може да се лендзи наляво-надясно без ограничение.
На Елица, че дори и на Пепка са много по-адекватни сторитата.
Вчера наваксах с Мики Златанова. В началото на това видео за придобивки има лека закачка с влогърките, които нон стоп проповядват позитивно мислене и закон на привличането 😏😏😏
https://youtu.be/mjZKzeHDzc4
Планерът, за който говори обаче ме заинтригува, наистина много красиво направен, а ѝ каналът в Ютуб, чийто мърч е, наистина е доста приятен, има видеа на всякакви теми, вече съм им абонат https://www.youtube.com/user/Kurzgesagt
И още едно приятно видео от Мики, с опасност да ви потекат лигите, кулинарен туризъм в Будапеща:
https://youtu.be/4XVGr4yqes8

# 2 127
Преувеличавате напълно... Валери как може да е слязла пред блока. Ми ей така, може. Даже е нездравословно да се седи само вкъщи. Тя не се е срещала с хора, не е организирала събитие.
Елица пък що си поръчала червила... ми тя тая криза няма да е вечна, а и да е вечна - да спре да практикува хобито си, защото няма да излиза ли?
Някои коментари са ми като на бабите пред блока, които като не ги поздравиш си надут, а като ги поздравиш - си наркоман...

# 2 128
Валерчето ми оправи настроението 🤣🤣🤣

# 2 129
Валерката е излязла по съвсем тъпа причина. И като се има предвид, че нейните последователи са основно деца, познай сега дали ще се впрегнат много тези ученици, когато техните им обясняват, че не трябва да се излиза.
Иначе е ясно, че всички излизаме, но тя специално може / и трябва с оглед на инфлуенсърските си напъни/ да обясни - излязох, внимавах, помислих кога и защо, излязох да взема въздух, защото ми се наложи и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт