Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 902
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 145
  • Варна
Аааа, хора, тъй де, влечуги безгръбначни, много и отдавна искам да ви кажа, че не съм неграмотна, просто нямам и с ударение и затова ползвам й.

Иначе Валерката не я търсете за нещо друго, освен снимки за инстаграм, гримове и... май няма друго.

# 2 146
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Стимулиращо "Не". Laughing
Миналата година когато открих Ивана(доста по назад от вас) изгледах няколко клипа един след друг и много ми допадна.Обаче след това много бързо загубих интерес - не успява да ме грабне,банално-скучновата ми е.
Докато Галя с удовоствие си я гледам,макар и тя да не е с много по-различно съдържание от Ивана.Просто са различни като присъствие.

На Валери единствено бих гледала травъл влоговете,всичко останало около нея е загуба на време.

# 2 147
Ох, Снежана на всеки пост пише, че все още не може да добовя линкове в сторитата си. Голям праз. Grinning

Момичета, искам да сготва леща, ама в наШТо село имаме само от найлоново пликче. Grinning Да правя ли или да врътна една мусака и да се Умириша. Grinning Grinning Гласувайте моля. Joy

# 2 148
Аз съм потресена от тъпотията на Валериана, на мен ми става неудобно от липсата ѝ на акъл, на нея не ѝ ли? Sad

# 2 149
Ох, Снежана на всеки пост пише, че все още не може да добовя линкове в сторитата си. Голям праз. Grinning

Момичета, искам да сготва леща, ама в наШТо село имаме само от найлоново пликче. Grinning Да правя ли или да врътна една мусака и да се Умириша. Grinning Grinning Гласувайте моля. Joy
Ние сме на мусака! Joy
Извън интернет не съм срещала толкова повърхностно същество като Валери. Толкова е нелепа, че чак нереална.
Знаех си, че трябва да почакам докрая на месеца, за да дам тежкия си вот в анкетата, а аз избързах. не помня за кого съм гласувала, но сега щеше да е за нея и за Гергана. Гергана съм я съжалявала и даже защиатавала в темата, но поведението и ме оставя без думи. Същото важи и за колежката и.

# 2 150
Идвам с една конспирация. Значи, ей сега във фийда ми се появи този спонсориран пост:
Скрит текст:
Възможно ли е Пепе-то да не реже косата, защото от компанията искат една нюйоркска руса мацка с къса коса и една готина млада мама с дъълга кестнява коса?
П.С:  Само наша Зорница трябваше да включат и щяха да са и кърли гърл френдли, включване на всички потребителски групи .

# 2 151
Скрит текст:
Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

Порабоди? Д и Т дори не са една до друга, за да предположим, че неволно са объркани. Поне аутокорект да включат, не е възможно да е толкова ниско нивото.
Направо ме изумяваш ,все ги хващаш напоследък Stuck Out Tongue Closed Eyes
Да, хващам тези, които следя или ми попаднат, а колко още не съм “хванала” 🤭 Видях, че първата компилация с грешки вече е факт в профила, но с тези темпове ще има ежедневно издание 😁

А за това какво ще кажете? Trollface Мисля, че доста трябва да се постараете, за да го постигнете:

Скрит текст:

И аз почнах да ги събирам от вчера, май ще се наложи да освободя неща от диска си, за да има място за тази папка. Disappointed Relieved

Иначе, оная Радостната се обясняваше в Инстаграм, че била написала вече две книги и благодареше, че вече знае как да изписва правилно "докога". След ДВЕ написани книги, чУек, ДВЕ книги.

# 2 152
Като стана дума за Зорница,забелязвате ли,че тя напоследък не се носи "къдрава"? Защо ли?

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 20:18 от Мис Каролин Бингли

# 2 153
Имаше някъде нейн коментар, че кърли гърл метода не е подействал на нейната коса или нещо в тоЗи дух, та явно е прозряла, че структурата ѝ не е къдрава. 😂

# 2 154
Не мога да повярвам. Тя толкова ревностно говореше за метода,доста време го спазва. И сега се отказала.

# 2 155
Защо пост, в който ни наричат влечуги безгръбначни седи, или аз съм пропуснала нещо?

# 2 156
Защо пост, в който ни наричат влечуги безгръбначни седи, или аз съм пропуснала нещо?

Къде това?

# 2 157

Къде това?

Аааа, хора, тъй де, влечуги безгръбначни, много и отдавна искам да ви кажа, че не съм неграмотна, просто нямам и с ударение и затова ползвам й.

Според мен е закачка със 🐍

# 2 158
Тази девочка,пак няма идеи ,за видеа и има колебания.Пак събира идеи и има нужда от помощ.А в един пост, призовава последователите си, за креативност 🤣🤣🤣.Както си и мислих огледалото и е взето,за селфита само.Големи инфлуенсъри.Вие ще се включите ли в това предизвикателство 😂?Аз отивам да си правя селфита 😂само ме притеснява,че няма да се справя толкова добре,колкото Тайна-Иванкова .
Скрит текст:

Дриймъри, представете си:

1. Наслаждавате се на муцката си в огледалото.
2. Но се и самоснимате.
3. И се поствате за целия свят, да ви види и той какви сте джиджани.
4. Ама и Ивана ще ви гледа с оценяващ поглед и ще селектира в ролята си на капацитет.
5. Накрая ще ви постне, тагне, шерне и, да се чуди човек защо, но на вас това ще ви е важно.

Ми тъжно е, бе.

# 2 159
Като споменахте Зорница, каквато е хипохондричка и пазарува витамини, и добавки на кг ми е много интересно как преживява ситуацията🙄
Предполагам, че тя е от онези, заради които няма витамини и маски по аптеките.

Общи условия

Активация на акаунт