Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 891
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 160
  • Някъде там
Като споменахте Зорница, каквато е хипохондричка и пазарува витамини, и добавки на кг ми е много интересно как преживява ситуацията🙄
Предполагам, че тя е от онези, заради които няма витамини и маски по аптеките.
Ооо тя едва ли е от тях, защото Зорка отдавна има количества колкото за две аптеки в домашната си "лечебница", а и е шивачка, сама блузки си шиеше. Предполагам, че се е задействала и е ушила доволно количество маски.
Нея няма да я мислим, малко ли са ни Валчета и Ганчета 😉.

# 2 161
Права си. Забравих, че се запасяваше от Iherb. Сега е времето на един поучителен влог, ама като магаре на мост е Зорка и няма да ни огрее😄

# 2 162
Здравейте, момичета! Не съм чела от една седмица и има много да чета назад. През това време ви оставям линк, към видео в нов канал на Йоанна Йоко. Само на мен ли ми се струва, че чете коментарите от тук?

Скрит текст:

# 2 163
Тази девочка,пак няма идеи ,за видеа и има колебания.Пак събира идеи и има нужда от помощ.А в един пост, призовава последователите си, за креативност 🤣🤣🤣.Както си и мислих огледалото и е взето,за селфита само.Големи инфлуенсъри.Вие ще се включите ли в това предизвикателство 😂?Аз отивам да си правя селфита 😂само ме притеснява,че няма да се справя толкова добре,колкото Тайна-Иванкова .
Скрит текст:

Дриймъри, представете си:

1. Наслаждавате се на муцката си в огледалото.
2. Но се и самоснимате.
3. И се поствате за целия свят, да ви види и той какви сте джиджани.
4. Ама и Ивана ще ви гледа с оценяващ поглед и ще селектира в ролята си на капацитет.
5. Накрая ще ви постне, тагне, шерне и, да се чуди човек защо, но на вас това ще ви е важно.

Ми тъжно е, бе.

И всичко това, за да спечелиш малко неизползвана (ненужна) от нея рандъм ПР козметика 😂😂😂

# 2 164
Новият канал на Йоко се казва “Леля разсъждава” 😩 Какво им става на всичките 😂

# 2 165
  • Някъде там
Здравейте, момичета! Не съм чела от една седмица и има много да чета назад. През това време ви оставям линк, към видео в нов канал на Йоанна Йоко. Само на мен ли ми се струва, че чете коментарите от тук?

Скрит текст:
Всички четат тук. Обаче от всички четящи, как няма нито един, който да е приел критиката, отсял е градивните коментари от хейта и се е опитал да промени нещо в себе си и канала си.

# 2 166
Новият канал на Йоко се казва “Леля разсъждава” 😩 Какво им става на всичките 😂

Народа изтрещя 🤪

на някои със стоенето вкъщи трябваше да им спрат и интернета, че да не се излагат толкова 😆

# 2 167
Защо пост, в който ни наричат влечуги безгръбначни седи, или аз съм пропуснала нещо?

Къде това?

Аааа, хора, тъй де, влечуги безгръбначни, много и отдавна искам да ви кажа, че не съм неграмотна, просто нямам и с ударение и затова ползвам й.

Според мен е закачка със 🐍
Да, вярно, има смисъл. Извинявам се, не зацепих. Иначе аз също така го пиша и под ударение, като й.

Много сте пропуснали... Най-вече да си Обиете мозАчните клеДки с това творчествуУуУУ. Тази що не се събере с дупнишката Кардашиан, да си сплитат косите и да си бършат салайвата една на друга...

Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 21:57 от Breedlove

# 2 168
  • Варна
Аз написах това за влечугите, но вместо безкраки, съм написала безгръбначни. Естествено, че е на майтап.

Капитонова има нови видеа за тренировка и кюфтета от тиквички.

# 2 169
Леля ако ще изчерпва съдържание с коментари от бг мама,бързо ще омръзне,но,ок,то малко ли се опитаха на гърба на форума да ги забележат,да се пошуми повече около тях или да съберат съмишленици срещу тез'злобни,грозни,миришещи на мусака зомбита,които стоят с часове пред компютрите,само и само да видят нещо,за което да хейтят,а тайно въздишат по живота на ютубърите.
Еххх,как искам и аз да седя по пижама цяял ден,като се изморя от..седне и нищоправене,да легна да поспя.Или да чета книги за позитивния фън минималистичен шуй или да говоря на огледалото,съответно като се изморя ,да си направя чай от целина с ядково мляко,да се прочистя от негативната енергия ,да полегна и заспя,отново,изтощена от дейли рутината си.

# 2 170
Йоко казва във видеото, че чете коментари под видеата на други ютубъри, но коментарите са от форума, разпознах два 😁 Някой беше попитал тук преди време дали някой е виждал Валери на живо и колко е висока, другият коментар беше за Йоко и видеото й с бельото на НЛ. Някой разпознава ли други? 😁 Можеше спокойно да каже, че чете тук, но явно не иска да прави реклама на темата, след видеото на Любо дойдоха нови 🐍🐍🐍

# 2 171
Аз пък да си пиша в планера кога да се изкъпя. Simple Smile Два дни съм в къщи и поледявам, а те как по цял ден нищо не правят и се изморяват, не ми е понятно. Grinning

# 2 172
  • Някъде там
Йоко казва във видеото, че чете коментари под видеата на други ютубъри, но коментарите са от форума, разпознах два 😁 Някой беше попитал тук преди време дали някой е виждал Валери на живо и колко е висока, другият коментар беше за Йоко и видеото й с бельото на НЛ. Някой разпознава ли други? 😁 Можеше спокойно да каже, че чете тук, но явно не иска да прави реклама на темата, след видеото на Любо дойдоха нови 🐍🐍🐍
Ти два, аз всичките. 😄

Чувствам се  горда, че съм част от тема която ако я нямаше Йоко горката,  щеше да си остане "инфлуенсърката със "секси" инстъграма. 😄

Мисля, че трябва да ни плаща процент от ютуб хонорара си 😉😄.

# 2 173
  • Варна
Аз пък да си пиша в планера кога да се изкъпя. Simple Smile Два дни съм в къщи и поледявам, а те как по цял ден нищо не правят и се изморяват, не ми е понятно. Grinning

Тренинг, тренинг...... и то сериозен тренинг имат. А и как очакваме от хора, които не се работили от "нормалните" работи, да се впечатляват от вкъщистоенето?

# 2 174
О, да, аз също познах коментарите от форума.
Йоко, добър опит да привлечеш внимание, обаче видеото ти не е забавно и иронично, а показва колко е капацитетът ти между ушите.

Общи условия

Активация на акаунт