Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 902
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 550
Сега гледам последното видео на Ивана. "Колежката" им блогър в HK - Соня- не изглежда като да я познават /знаят. Някой случайно да знае кой е блогът ѝ? 🤔

https://www.instagram.com/sonyayanblog/

# 2 551
Все едно гледам Валката как отива до магазина за един домат Joy
Скрит текст:

# 2 552
Точно Гергана ли призовава да спестяваме.. дето харчи луди пари за парцали и чанти..

Ивана не мога да си я причиня дори и забързано, не ми се гледат видеа над половин час просто.

На Полина изобщо не и вярвам, че се е притеснила за здравето на клиентите си. По скоро няма стока и затова не продава.

# 2 553
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
A,молА,молА.Само за един домат никога не е ходила до магазина.Излишно петните името й.
Ходи за 1 домат и 1 краставица.И за 2 пържоли за трима.Свидла от онези,които беснеят вътрешно,че са се охарчили 10лв за покупки.
На Галя това нейната коса ли е или екстеншъни?

Полина не продава,защото боклуците й от Китай се бавят,ама тя да ги разправя такива на хлапетиите в 5-ти клас,които евентуално ще й се вържат.Какво пречи да е откровена??!

От няколко дни не съм гледала нищо в Ютуб,евентуално довечера ще гледам американките.

# 2 554
Все едно гледам Валката как отива до магазина за един домат Joy
Скрит текст:

Ако е като Валери - с тия две връзки моркови се е презапасила за половин година напред 🤣

# 2 555
Полина просто разбира от маркетинг. Естествено, че ще каже, че няма нова колекция за доброто на всички, а не защото в момента подобни пратки от Китай просто не идват. Ние не падаме от Марс де.

# 2 556
Не съм съгласна, че това замазване на очите е “разбиране”. Ако разбираше от тази материя в пълния смисъл, нямаше да рекламира вино и превръзки бременна, както и щеше да се застрахова с едноминутно търсене в Гугъл какво точно се е случило на 3-ти март там някога си, вместо да изпляска в интернет бисер, с който да задмине дори ромските компилации от изцепки на тема българска история.

# 2 557
Ганчето пак се излага с неграмотност и кадри от близо. 😀😀😀

Моля, да ме извините, че може да съм ви нарушила спокойствието. 😋

# 2 558
Има ли как да се гледа излагацията на Йокото от днес? Ама щом казвате, че е била пияна, това обяснява много неща.

# 2 559
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Полина просто разбира от маркетинг. Естествено, че ще каже, че няма нова колекция за доброто на всички, а не защото в момента подобни пратки от Китай просто не идват. Ние не падаме от Марс де.

"За доброто на всички" ..хахахаха,говорим за китайски  боклучета.

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 06:02 от Adoralova

# 2 560
Момичета, ТОЗИ инфлуенсър как сме го изпуснали?
Профилът му е @panchedimitriev.

Посланието е добро, браво на момчето.

# 2 561
  • софия
Идвам от видеата на Кухалери и Ивана. Първата няма да я коментирам, но не беше ли Ивана тази, която преди 2 месеца говореше как ще спре да си купува евтини бижута, а в това видео показа отново покупка на такива. Или като е безплатно не се брои ? И 2ро - как така суитчер-рокля с ботуши над коляното 🤔 това само мис модна грешка може да го направи 🤦‍♀️

# 2 562
Момичета, ТОЗИ инфлуенсър как сме го изпуснали?
Профилът му е @panchedimitriev.

Посланието е добро, браво на момчето.

Панче-то, бившият на фолкпевицата Мария.

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 01:51 от Не се сърди, човече

# 2 563
Ганчето пак се излага с неграмотност и кадри от близо. 😀😀😀
Скрит текст:

Моля, да ме извините, че може да съм ви нарушила спокойствието. 😋
Цялата снимка е пълен потрес! Ризката от нафталинената ракла на баба, чергата, а.к.а по-ретро и от ризата - перде. За Гергана без коментар. Прилича на пълно психо, като ''детето'' от филма на ужасите - Orphan. Направо я виждам като излязла от някой кошмар. Пълен абсурд е цялата й физика. А това самочувствие, божее. Патология.

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 01:52 от Не се сърди, човече

# 2 564
  • Light of Zartha
Пределно ясно е защо е толкова "загрижена" Полина. Сайтчето с китайски "избрани" артикули със сигурност е засегнато от положението в момента. Та тя рекламираше вино и превръзки докато е бременна(всички помним това недоразумение), пък сега загрижена го играе. Еконт, спиди и останалите си работят така, че остава една единствена причина.

Общи условия

Активация на акаунт