Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 891
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 565
А, какво стана със сайта на Ивана!? Защо не го споменава, не го рекламира... Едно стори не пусна към сайта си, едно изречение не се чува за него във видеата...

# 2 566
Инфлуенсърите от какво ще се издържат  в тези времена?

# 2 567
А, какво стана със сайта на Ивана!? Защо не го споменава, не го рекламира... Едно стори не пусна към сайта си, едно изречение не се чува за него във видеата...

По същата причина, пратките от Алиекспрес се бавят.
Все пак зимните ѝ шалове бяха дошли февруари, ако е поръчала някакви пролетни дрункулки вероятно ще дойдат през август.

# 2 568
Момичета, ТОЗИ инфлуенсър как сме го изпуснали?
Профилът му е @panchedimitriev.

Посланието е добро, браво на момчето.

Панче-то, бившият на фолкпевицата Мария.
Къде изчезна продължението на този коментар, което беше по-съществената част от него 🤔 твърде очевиден и много плосък опит да се измести обсъждането от простотиите на Полина, все едно някой е забравил виното, превръзките, Съединението, защо й беше паднал имунитета и т.н

# 2 569
Инфлуенсърите от какво ще се издържат  в тези времена?

Така като гледам в ИГ някои продължават с рекламите. Едни доставчици на храна и повреме на панндемия си правят яка реклама.

# 2 570
Мда, гледам Хепито сипаха мусака на Пандата 😂

# 2 571
  • София
Ирина Денева няма ли капка срам? Нали не е забравила, че обиколи Венеция, София и Париж докато хората си спазваха доброволната карантина! Бясна съм, просто съм бясна. Човек трябва да има поне капка срам.

# 2 572
# 2 573
# 2 574

Този/тази, списващ/a там - е съфорумец/ка или упорито чете от балкона, от доста отдавна съм забелязала. Simple Smile

Все са едни дитирамби по техен адрес...

Инфлуенсър за пример е Полина, но дори и в тази статия хитрата украинска лисичка споменава  баш три бранда.

# 2 575
Оф, моля да ѝ се сложи ореол на тая госпожа

# 2 576
А Вие хапвали ли сте гночи? Това е Снежана АтанасоВ. Сторито вече е поправено на ньоки.
Скрит текст:

# 2 577
# 2 578
# 2 579
Сега се сетих ... какво стана с Галя? Сама ли си мие косата или си вика Цветииии?

Общи условия

Активация на акаунт