Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 825
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 670
  • Бургас
Леля Коци не съм я гледала , може ли линк за канала?

# 2 671
  • Варна
А Пепе и Филяка изобщо заедно ли са все още според вас? Нищо в ежедневието си, което показва не говори за това. И никакъв живец няма в нея.

# 2 672
  • Wonderland
Какъв е случая с Данон?
Идентичен с този на Полина - колаборация с бранд, при която инфлуенсърът не влага грам старание, освен да пльосне някоя снимка и да напише неграмотен или несвързан текст към нея Simple Smile
Евгения Джаферович пусна реклама с Данонино и "Не се сърди, човече", където обясняваше за ПЬОНКИТЕ в играта, при което ѝ написах коментар, че думата се изписва правилно ПИОНКИ. Разбира се, коментарът ми изчезна в небитието, а пьонките станаха пионки. Евгения беше тагнала инстаграм акаунта на Данонино, на който аз съответно писах с въпрос защо не следят съдържанието, което тяхното рекламно лице публикува и редно ли е потребителите да откриват такива елементарни правописни грешки в него. Отговор от този, уж официален профил на Данонино, не получих в продължение на 2 дни, затова преместих питането си във фейсбук страницата на Данон, откъдето получих бърз и любезен отговор. В крайна сметка от Данон отрекоха съществуването на "официален" профил, както и не знаеха за грешката на Евгения. Кой и защо провежда тези игри, защо Адри и Евгения тагват този профил, провеждайки игрите си с Данонино, не бих могла да знам, както и защо изобщо компаниите допускат името им да се свързва с неграмотен рекламен текст.

Аз пак не съм влизала от бая време и съм изпуснала много, ама това направо ме застреля Grinning
Профилът на Данонино си е напълно официален и се поддържа от агенция, в която работех преди време, което говори много лошо не за друг, ами за Данон, че не са наясно отделните им брандове с кои агенции работят и какво правят. Grinning Grinning

# 2 673
По принцип банановите палачинки стават тъмни, да не би такива да прави?

Това, че много хора правят нещо, не го прави правилно и не оправдава никого.

Коментарите за Капитонова дойдоха от недомлъвки относно връзката й, мнението й кога си обвързан и кога не, както и повърхностното изказване за забогатяването в България. Съфорумките, които прочетоха отговорите й тогава, могат да припомнят. Иначе никой не е казал, че е ненормално половинка/родители да ти помагат.

Агенцията не поддържа ли социалните мрежи на Данон и всички свързани - Данонино и т.н.?

# 2 674
Какъв е случая с Данон?
Идентичен с този на Полина - колаборация с бранд, при която инфлуенсърът не влага грам старание, освен да пльосне някоя снимка и да напише неграмотен или несвързан текст към нея Simple Smile
Евгения Джаферович пусна реклама с Данонино и "Не се сърди, човече", където обясняваше за ПЬОНКИТЕ в играта, при което ѝ написах коментар, че думата се изписва правилно ПИОНКИ. Разбира се, коментарът ми изчезна в небитието, а пьонките станаха пионки. Евгения беше тагнала инстаграм акаунта на Данонино, на който аз съответно писах с въпрос защо не следят съдържанието, което тяхното рекламно лице публикува и редно ли е потребителите да откриват такива елементарни правописни грешки в него. Отговор от този, уж официален профил на Данонино, не получих в продължение на 2 дни, затова преместих питането си във фейсбук страницата на Данон, откъдето получих бърз и любезен отговор. В крайна сметка от Данон отрекоха съществуването на "официален" профил, както и не знаеха за грешката на Евгения. Кой и защо провежда тези игри, защо Адри и Евгения тагват този профил, провеждайки игрите си с Данонино, не бих могла да знам, както и защо изобщо компаниите допускат името им да се свързва с неграмотен рекламен текст.

Аз пак не съм влизала от бая време и съм изпуснала много, ама това направо ме застреля Grinning
Профилът на Данонино си е напълно официален и се поддържа от агенция, в която работех преди време, което говори много лошо не за друг, ами за Данон, че не са наясно отделните им брандове с кои агенции работят и какво правят. Grinning Grinning
Впрочем, твърдението на Адри че админите на профила не го поддържат с оглед обстановката съвсем издиша, специално проверих че си публикуват регулярно разни неща, но седмица по-късно + 2 напомняния от моя страна, че очаквам отговор от тях, такъв продължава да липсва. И Данон се излагат, и Данонино, и агенцията, и инфлуенсърите, работещи с всички тези структури.

# 2 675
Гледах новото видео на Ивана. Мъжът й се оказа, че е програмист. Ето защо тя е напуснала работа преди известно време Trollface

# 2 676
  • Wonderland
Когато бях там поддържаха само Данонино. Simple Smile Когато става дума за такива големи брандове, обикновено практиката е различни агенции да се занимават с различните подбрандове - имат 1 агенция за Активия, 1 за Данонино и т.н.
По принцип има програми за зареждане на постове и в Instagram и е възможно в момента да не я следят, въпреки че публикуват.
Но съм съгласна, че е доста тъпо и инфлуенсърът да ти е неграмотен, и ти да не му провериш добре текста, че и накрая като го поправят да се прави на луд.. :Д

# 2 677
И сега, урок по английски от блогърката, която е в Хелс Китчън
Скрит текст:

# 2 678
Когато бях там поддържаха само Данонино. Simple Smile Когато става дума за такива големи брандове, обикновено практиката е различни агенции да се занимават с различните подбрандове - имат 1 агенция за Активия, 1 за Данонино и т.н.
По принцип има програми за зареждане на постове и в Instagram и е възможно в момента да не я следят, въпреки че публикуват.
Но съм съгласна, че е доста тъпо и инфлуенсърът да ти е неграмотен, и ти да не му провериш добре текста, че и накрая като го поправят да се прави на луд.. :Д
Форумът е сила - минути след поста ми тук че вече седмица нямам отговор от Данонино, съвсем случайно благоволиха да ми отговорят.

# 2 679
Гледах новото видео на Ивана. Мъжът й се оказа, че е програмист. Ето защо тя е напуснала работа преди известно време Trollface

Този факт е отдавна известен 😃

# 2 680
А Пепе и Филяка изобщо заедно ли са все още според вас? Нищо в ежедневието си, което показва не говори за това. И никакъв живец няма в нея.

Може би този път не иска да ни навира връзката си в лицата ни нон стоп, за което я поздравявам.

# 2 681
Онзи ден ми попадна Капитонова най-накрая, изгледах й всички видеа, мисля, без тези за тренировките за момента. Grinning
Ами, много ми харесва. Мисли логично, представя спорни въпроси по много добър начин (например, броенето на калории). Нежна е, но оправна (много ми допадат рускините и украинките конкретно по това направление, при нас доста често сме на двете крайности - тези, които искат да са нежни, го играят принцеси от клуба "ръцете ми пречат", хехехе-хихихи, безпомощна малка аз; а оправните често са забързани, надъхани и малко джаста-праста, дай да покажем, че можем и не искаме помощ). Дори леката театралност и жестикулацията й стоят много естествено. Сготвих шаурмата й вчера, облизахме си пръстите. Писах й 3 въпроса по различно време, и трите пъти ми отговори в рамките на час...
Произношението и членуването ме карат да се подхилквам. Готина  е девойката, дано все така да продължава.

Едит: Ахахах, днес сторитата й са мега яки. Възмущава се на някакъв тъпанар Grinning

Последна редакция: нд, 22 мар 2020, 17:40 от bambinnah

# 2 682
https://www.youtube.com/watch?v=2BsmSBNhs7E Не че не го прави и това през другата част от времето  -да лежкуни и да бездейства.И не сме под карантина  , много е зле.

# 2 683
Тя такава икономическа криза се очаква, че тия 10 000 лв за реклама, Гергана ще ги види през крив макарон.

Тази професия "инфлуенсър" изобщо няма да я има до няколко месеца. Не пожелавам на никого да остане без доходи, но натам вървят нещата. Дано да са си спестили парите от приходи, защото потреблението ще падне с идващата криза.

# 2 684

Като е нахилена като зелка, защо е толкова ухилен. Като е намръщен, няма никъв живец с нея, ем сигурно като е постоянно затворена в тях изкуква. Както и всеки човек в момента Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт