Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 767
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 865
Аз тази Гергана не я следя. Не ми е приятна.

# 2 866
Йхууу,завиждам и' Grinning Е,големи простотии избълва.
Иска да я оставим на мира,да не я качваме някъде,та да забрави как се е о*срала и да се прави,че нищо никога не се е случвало.
Добре де,щом не е отказала офертата на бранда с дамските превръзки,а се е поблазнила,някак не вярвам,че сега не зарежда магазина'щото видиш ли заради клиентите.
Говори си Полина,говори сии...
Гана спи на легло с пружина,колко Диорско.

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 00:12 от BaklavaTa

# 2 867
И аз идвах да ви покажа Гергана,изпреварихте ме.Така се смях  JoyJoyJoy ,ама ето ви цялото изпълнение, за блокираните да се посмеете и вие поне докато и стоят сторитата.
https://insta-stories.ru/geryslife/s/qa3Ker5avqc хххаха като скакалец  е

# 2 868
Честит рожден ден Йогурина ❤️

Точно изгледах Полина и просто... Поведение на типична руска женска. Аман те са над всички, най - великите. Аман. Специално се върнах да и дам дислайк. Айде вазирай Поли.

Едит: Най ми хареса как извади от 10 кладенеца вода да покаже защо рекламирала вино. А🤣🤣🤣

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 00:08 от Ivy23

# 2 869
Сега по-добре ли приемате на Фети тик-тока и на Валери танца с пижамата след шизофреничното изпълнение на гана ? 😂

# 2 870
Полина споменава, че не знаем какъв път са извървяли тези момичета. Направо ще се разплача. 😂 Тежка е, тежка, влогърската Голгота!
И какъв е пътя?
Легло - баня - брънч - мол - диван - баня - легло?!
Много ли е тежък пътя да дремеш до 10, след което да се чудиш цял ден видео ли да правиш, на фризьор ли да идеш, веждите ли да си нарисуваш, как да си аранжираш рекламния пост - на китеника или на икейската масичка, коя снимка да си качиш, кой филтър да ползваш? Аман от жалването на тия девойки. Ще не се пробват да поживеят като другите и тогава да седнат да се жалват?
Много е лесно да даваш акъл като по цял ден се чудиш кво да правиш и когато има кой да ти финансира прищявките.
Някои хора много на високо литнаха, а после се чудят защо е хейта и защо не ги харесват.

Ми айде, осъзнайте се малко, къде се намирате и кои сте вие, "дами".  Толкова сте истински, че си личи по аудиторията ви. Нема кой друг да ви се връзва на глупостите.

# 2 871
Полина не мога да я изтрая да я слушам, а преди ми беше много симпатична..

Гергуца обаче е крайно неадекватна...

# 2 872
Ох, това си беше истински cringe от Ганка. Прилича на 14 годишно дете...

# 2 873
Ох, това си беше истински cringe от Ганка. Прилича на 14 годишно дете...
14 са много.

# 2 874
  • MJF
Вие сега не разбрахте ли, че на Полинария й завиждаме и целим чужди ресурси Simple Smile
Долни мазохистки такива!

Отписала се от канали, които поднасяли грозно дадено съдържание, но пък не смята, че е грозно бременна жена да рекламира вино и превръзки!

Обечките й с едно чукване в Алиекспрес ми излязоха. Обеци за 3 лв. тя предлага за 21 лв. На кого продава подобни стоки 2020 година?

И дишайте, не била станала още милионерка. Егати надменната ******. Наистина се е помислила за някаква..
Умна е Полинария, не е някоя глупачка, но с това поведение отблъсква.

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 11:07 от FugeeLa

# 2 875
Ако случайно не сте видяли сторито на Ивана, дочита си книгата все още Trollface :
Скрит текст:

# 2 876
Гана е самият ужас без грим. И какъв профил има... Все едно си я изненадал фронтално с тиган в движение. Не бих й дала повече от 12. НИКОГА.

През какво е минала Полина? Аз си спомням никак не лоши апартаменти, не малко материални глезотии, частен университет, парадиране с рокли по 2 бона, частни международни компании като работодатели и агенция за инфлуенсъри, която й съживи иначе тотално неизвестния канал. Не ми изглежда, и то защото никога не е била, неоценена и лишена от каквото и да е. Или може би трябва да пророня сълза за Валерията, която видя половината свят и най-важното е в кой коридор и с кой парцал от намаление се е снимала? Или за Пепето, дето я дъвчем 6 месеца, че си превърна живота в Женския пазар и 1-та секунда от живота на детето си го монетизира? Плача само за правописния речник и елементарното себеусещане. И за тия заблудени уфси, които им се доверяват и тръгват на война в защита в някви тъпи коментари.
Горките Гаврошовци, живели по фронта, гладни и боси. Които никога не са били побутвани, а сами са си извоювали всичко, благодарение на умения, и които без значение какво им се е случило, са останали емпатични?!
 На какво да завиждам-на кривата физиономия с неуспешните ъпдейти, на вирнатия нос без каквато и да е самооценка или на това, че сама не може да вземе едно решение, а всичко се случва след и благодарение на появата на Св. Патрик? Или на бизнеса с китайски пластмасарки? На апартамента под наем? На чантата Кучи  на кредит, на балатума и шейната, на тигровия потник с дантела, на пластмасовата торта или на житейското призвание да се снимам до камионче? Или може би на пословичната тъпотия, неграмотност и инфантилност на колежките й(и нейната собствена), някои от които колежки са се развили до ниво средни пръсти и мйекане като на пазара,считайки,че мятането на пари на децата им е най-доброто съдържание, на което са способни? Или дамски превръзки и вино по време на цикъл? Или може би това, че са толкова кухи, че не считат за нужно да запомнят 2 важни дати в историята на държавата, в която живеят, щото кво беше... А, да "по-изгодно е".
Е@@@@ наглите същества! Видя се колко могат точно след 1 седмица без да им се плаща за събития и пратки-пълна катастрофа! С тоя маниер наистина скоро ще останат с по 1 k заблудени, които да ги намират за нещо. Освен 10 годишните, които още даже нямат цикъл,за да им плащат споносрствата. Не е лошо някои хора да си извадят главите от пясъка, или където са ги напъхали. На кое завиждаме, Аполинария, кажи, че ми стана интересно?! Аз лично не завиждам, агресирам се.

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 01:19 от Breedlove

# 2 877
Гергучи ме забавлява с физиономии:
Скрит текст:
Как стана известно това момиче се чудя?! Децата ли я харесват?

# 2 878
Не разбрах откъде тръгна мисълта за цъфтенето, че нещо четох по диагонал днес, но някои инфлуенсърки толкова отдавна за прецъфтели идейно, че не знам кога и какъв цъфтеж да очаквам. 

# 2 879
Преди няколко месеца попаднах на канала на една стюардеса. Българка е, но не работи за Бг компания.Подвизава се с името Ариел, веднъж месечно качва видеа от различни дестинации, все още не е комерсиална и на мен ми харесва . Днес има ново видео от Далас и NBA мач. Ето линк :
https://youtu.be/Dw_Tfhy5JME

Общи условия

Активация на акаунт