Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 628
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 3 135
  • софия
На мен този път влога на Сладкиша ми хареса! По принцип изобщо не я харесвам! Отражението в стъклото не го бях видяла!

# 3 136
Леле, то това е някакво чудо, това Валерито!!! То голям мързел, голямо оплакване! Ще вдигне две гирички, но първо ще Ореве света🤦🏼♀ Аз не си представям хора, които са супер “мобилни”, ходят от среща на среща, как ли издържат между 4 стени!!! А Валерито, която си РАБОТИ от вкъщи НОН стоп, не спря да мърмори, оплаква и само дебне някоя друга каравана измежду блоковите пространства🤦🏼♀🤦🏼♀🤦🏼♀

# 3 137
И само да не започват пак, че много били уморени, че имат нужда от творческа почивка! Аз на това му викам творчески застой!!! Както си почиват сега, след извънредната ситуация ще трябва да бълват видеа поне 6 пъти в седмицата. 😂

# 3 138
Някой друг видя ли тези сторита на Полина?
Скрит текст:
Професионални блокър 😈 Пак на "размахнат пръст" ми замириса положението.

# 3 139
Полина не я издържах и ѝ спрях видеото на 3-тата минута. Такова самочувствие, на какво отгоре бе душа? Какъв път си извървяла точно ти? Че и повечето ти колежки..

Важното е, че тя притежава ресурси, за които ние всички завиждаме. Ресурс да мяука, да задоволява свой мУж, ресурс да бъде необикновена бременна, която пие вино и ползва превръзки...

И Лисана продължава да наглее:

Скрит текст:

Кое момиче каза, че е блокирано, без да е стъпвало в на Поля профила?

Не се прави на умряла лисица, Полинария!

Едит: tinkerbell88, писали сме по едно и също време. Simple Smile

# 3 140
Без да съм видяла въпросната снимка на Константина с виното - вариант някой ДРУГ да ѝ е подарил бутилката има ли? 😁
Относно професията "инфлуенсър" - изкарват пари, значи е професионално занимание. А колко пари изкарват и колко работят - те си преценяват дали ги устройва. 👍

Не беше снимка, а сторита.
Не вярвам някой друг да ѝ изпрати подарък, а тя да тагва фирмата и да казва, че е получила изненада от тях. Ще бъде много тъпо.

# 3 141
Ако е написала, че изненадата е от тях - тъпо са я издънили. 😜

# 3 142
Скрит текст:
ахахахах Припадам....Добре, де, Мимозка може да е натурална, но има някои натуралности, които може и да не се показват.

Може ли при монтирането да не види как Милото пикае в отражението и да го остави така?

Скрит текст:
ХАХАХах, не мога.. припадам от смях Joy Joy Връщам се да чета Grinning

# 3 143
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Дали наистина вярва във всичките глупости, които говори или цялата работа е, за да си продава измислената кутия?Комичен образ като цяло.

Сигурна съм,че си вярва.Живее в някакъв нейн измислен свят,където чрез суровоядство няма болест да я хване.С по-високи вибрации ще подмине вируси,с топче във вагината ще е еластична,с маска от сперма кожата й ще изглежда безупречно.
Абсурдно комична.

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 06:05 от Adoralova

# 3 144
Свой мУж хахаха хаха офф, Йоги...те тия неща обаче никак не са сигурни, особено набързо бракуваните и забременяли. Живо и здраво да й е детето.
Значи жив човек не толерира, умрелите може да се обиждат? Тази малоумна ли е и какви глупости говори? Кога се самозабрав така - б@си самочувствието невиждано.

# 3 145
Някой друг видя ли тези сторита на Полина?
Скрит текст:
Професионални блокър 😈 Пак на "размахнат пръст" ми замириса положението.

Съвсем се е вживяла на милиционерка нещо. Моралния стожер нa социалките. Как пък все тия дето са най-мяу-мяу накрая излизат най-кисели и с къс фитил.

Между другото гледах малко от лайфа на Елица и сторитата ѝ. Наистина доста грозни коментари е имало към нея, някакви хора ѝ писали и на лични за заплахи едва ли не, това е много грозно и разбирам защо е афектирана. Показа съвсем човешко лице, което малко нейни колежки правят. Каза си, че нейния живот е съвсем обикновен и видеата ги прави като "бягство" за малко от действителността. Това за което най-много мога да я поздравя обаче е, че нито веднъж не нарече аудиторията си с обобщени грозни епитети, или че някой ѝ завижда за "ресурсите" и какво е постигнала и затова я критикуват по този начин.
А Полина не е схванала изобщо защо някои хора нападат влогърките за рекламите. Оправдава се като ученичка, но същността и аргументите ѝ бягат. Това, че даде и оправда два примера за себе си изобщо не значи, че всички подхождат така. Но за г-ца Съединение явно няма място за дискусия, тя има оправдание за всичко и който не е съгласен е злобен и ѝ завижда 😂😂😂

# 3 146
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ф2 и Пепе си карантинват на Рударци,на снощните стори на Пепе го показа как са се гушнали на дивана.
На мен много ми допадат като двойка и не знам защо,но имам чувство,че дълго време ще се задържат.

# 3 147
Тази "натуралност", "народност" при Щолена или каквото е там, за мен е същинска селяндурщина. Като добавим изключителната неграмотност -( тя няма изречение без очеизбодна правописна грешка) и мърлявщина, това мъжът й да пикае отстрани и тя да го заснеме в отражението, е съвсем в реда на нещата. Браво Йо, машина си! Посмях се 😂😂😂

Някой беше постнал един коментар на Полина за колаборациите,нов апартамент,пък 10 бранда предлагат разни безплатни неща за реклама и т.н.,та покрай този коментар ми светна какъв е планът на г-жа Съединение.

Като решат да се местят и купят апартамент, да го ремонтира и обзаведе благодарение на "партньорства". Може би трупа последователи, че да е сигурна, че ще й се случи скитката по план.
Професионален блокър😂😂😂 ми да вземе да блокира себе си
Скрит текст:
Лицемерни човечета...сссссс сссс сс🐍

# 3 148
Уау... Вярно, че в темата доста често се прекрачва добрия тон, но да поставиш цял форум под общ знаменател ме остави без думи.

# 3 149
Доживяхме.

Общи условия

Активация на акаунт