Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 468
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 3 495
Полина така си умилква и ехидна една такава,само кима с глава само подава чашата. И аз си мисля,че е пресметнато при нея всичко. За няма и две години станала работата. Това за брака и на мен не ми хареса. Но му прави чест,че го прави заради нея,защото за нея е важно.
Дано са си щастливи. Детето е сладичко и прилича на баща си.
Поли не е лоша,имаше по-интересно съдържание,комуникирала съм с нея,включително и градивна критика(изказвала съм мнение,с което тя не е била съгласна),писали сме си за акнето(имах проблеми преди),отговаряла ми е. Но откакто роди нещо не ми допада хич съдържанието й и държанието й. И тези корекции по устните за без нищо,толкова добре си беше. Нещо много комерсиална стана и тя. Това с рекламите и обясненията още повече ме убеди,че не е такава,каквато изглеждаше на първо впечатление. Жалко,защото аз като цяло я харесвах. Точно като лисичка ми е.

Последна редакция: сб, 28 мар 2020, 10:19 от Мис Каролин Бингли

# 3 496
О, Боже...
Сънувах,  че Пепе в комбина с Пиърс Броснан ме ограбват в морската, а Наско Сираков и капитан Стоталмайер (от Монк) разкриват случая. Joy

# 3 497
Два малки канала с пътувания, които намерих наскоро:
https://youtu.be/RgvmhiAt0kI - двама братя споделят топ 10 хайка, които са минали, в канала има по-подробни видеа оттам

https://youtu.be/w-tQsrrao7w - този има и видеа за фотография свързани с програми за обработка и ревюта на техника. Жестоко съдържание, а почти никакви абонати.

Канал с тренировки, на който въртя оборот напоследък (мацката има тяло трепач): https://www.youtube.com/channel/UCpQ34afVgk8cRQBjSJ1xuJQ

И този не знам как да го опиша, но има интересно съдържание. Клипа, който оставям е влог от празен Париж в момента и неговите размисли общо взето (не за вируса): https://youtu.be/smDIQr8MwTk

# 3 498
Валия, бъгнали сме се всички от тая обстановка 😂

Те са се запознали през януари, доколкото помня.
Сега аз ако искам да благодаря на мъж за помощ в работата, определено няма да е на вечеря само двамата. Айде ако е с други от екипа да, но да поканя на вечеря мъж работно, да го черпя.. по-скоро вече нещо се е случвало между тях. И май и следващ път е имало, защото той се пошегува, че втория път явно си мислела, че вече ще почерпи тя.
Не коментирам негативно, между другото, разсъждавам си. Живи и здрави да са.

# 3 499
Гледах видеото на Полина и коментарите тук ми идват прекалено злобни към нея. Оплела го, всичко било план, лукава лисица била, оправила си зъбите и си направила операция на очите с неговите пари😂 Патрик изглежда съвсем нормален и грижовен мъж с нормално платена работа и не разбирам какво лошо има, че Полина се е влюбила в него. Съвсем нормално е да го хареса толкова много предвид това какви мъже преобладават в днешно време. Вие го изкарахте все едно е някакъв принц милионер и тя се е вкопчила в него, а той е просто нормален мъж.

Последна редакция: сб, 28 мар 2020, 11:22 от Анонимен

# 3 500
Гледах  и Полина и Ивана.Изумена съм, какви претенции има Полина за самочувствие,  а се пъне да се хареса на мъжа си. Изобщо не е самоуверена в отношенията им и постоянно го обгривжа и гледа , само не му козирува. Представям си какъв е стрес да живееш с мъж , да си неуверена във връзката и постоянно фа си под стрес и напрежение да му се харесаш и да го обгрижваш,докато той си стои спокойно и ти му " трепериш". Полина знам, че четеш тук.
До него изглеждаш като удавник за сламка. Ивана е друга работа.Не че я харесвам много , но с Боби като са лъха спокойствие от нея.Няма задръжки, няма прекалено престараване на да му се хареса.

# 3 501
Ще се пъне да му се хареса, разбира се, иначе с колко "ресурс" остава... Иска брак, иска това-онова - ще мяука и ще се натяга, няма как. И ще съска как другите жени искали нейния "ресурс".

# 3 502
Ивана и Боби са се събрали по друга причина и се обичат очевидно (много си отиват, Боби е страшен сладур).
Полина не трябва да изпуска Патрик.

Izzy_89, погледни хронологията и ми говори за чувствата на Полина. Преди това си пусни обаче предишното ѝ видео.
И да, странно е, че Аполинария направи всичките си корекции след като бюджета им е станал общ. Или пък е имала буркан като на Гана и е спестила едни 20-30 хил. лв.

Забравих да пиша за Йоанка - много ми е симпатична. Розовото ѝ отива. Това е нейната визия за канала ѝ, а дори и за живота - какво от това. Не е казано, че всеки трябва да харесва фаталното червено, свободомислещото жълто, или да е изцяло в класическото черно Simple Smile Щом има настроение, нека го изразява с цветове и хубавата си усмивка Simple Smile

# 3 503
Да ,но това пънене има обратен ефект. Мъжете уважават и се съобразяват със самоуверени жени. И не смятам , че е такъв ресурс.Но от клипа виждам,че тя наистина го смята за такъв. Виж за мен Боби е ресурс.Образован, с престижна и доходоносна професия(симпатизирам му и защото ми е колега по професия хаха) .

# 3 504
Значи, извинявам се за грубото мнение, но Полина ми е малко като в онази шега за китайските стоки : "Когато си поръчаш Анна Бей от Али Експрес" Joy
Иска да е класна, елегантна и даже виждам някои от съветите на Анна приложени(малко нескопосано). Обаче понякога така ме застрелва с изказ, жестикулиране и т.н....
Иначе с Патрик на мен ми харесват като двойка - той е готин и определено добряк, тя вероятно доста се грижи за него. Той явно й осигурява нещата, които иска + че е стабилен партньор, вероятно и тя му пасва, защото е интелигентна и вероятно е отдадена във връзката.

Гергана няма да си я причиня.

П.С.валия, много се смях с твоя сън.

# 3 505
wns, да видях, но пак не мисля, че е определящо от колко време сте двойка за това кога да създадеш семейство. Познавам много двойки от 5-6години заедно, решават да имат дете и накрая се разделят и такива с подобна хронология като при Полина, които години наред имат щастливо семейство.
Не съм топ фен на Полина и мен ме дразнят доста неща в нея и някои изказвания, но в случая ми изглеждат като щастлива двойка. Тя изглежда грижовна, оценява неговите качества и ми направи впечатление как го гледаше постоянно по време на видеото беше много мило. А тук се изкарва все едно насила го е накарала да живеят заедно и да имат дете.

# 3 506
Чак насила не, но изслушайте внимателно последователността на думите й. Питали се с какво се занимават, така, така, и тя го поканила на вечеря, после на още една и тн. Един вид като разбрала с какво се занимава и се активизирала да му благодари на вечери. Не че съм голяма примадона, но никога не бих предприела стъпка да каня аз мъж на вечеря , пък било и под предтекст да му благодаря. Може да се благодари и без интимни вечери.
Ако е искала да го заинтересува винаги е можело да пусне някоя женска стръв (поглед , усмивка намек и тн), той само щеше да я потърси, но направо вечеря - това си е чисто сваляне от страна на Полина.

Последна редакция: сб, 28 мар 2020, 11:59 от barbarona

# 3 507
Сандеф и Стела с нова песен карантина.Моля убийте мее писна ми през ден всеки ютубър или певец да пуска такъв тип песни изпростяха.А онази Златина В.пуснала нова песен.. много фалшива пее песента и клипа са потрес....

# 3 508
Аз пък си мисля, че много мъже харесват жени, които имат самочувствие, но в същото време искат да ги глезят и те да бъдат поставяни на пиедестал. И не виждам нищо лошо в това. Всеки мъж и жена има различни желания и предпочитания за това какъв партньор иска и това е най-нормалното нещо. На мен от видеото на Полина ми лъхаше уют и любов (пак казвам, че дори не я харесвам) и ми харесва, че Полина гледаше мъжа си с уважение, при Ивана усещам някакво потискане на Боби, което изобщо не одобрявам.

# 3 509
Харесали са се отначалото и двамата, в което няма нищо странно и лошо. Фактът, че е искала да плати вечерята ми говори друго на мен, все пак той й е решил казус вероятно без да взема пари, което говори, че той също е имал симпатии към нея и е искал да я впечатли. В противен случай можеше да й каже, че не може да й помогне и край на историята. А иначе не разбирам с какво толкова се занимава, че да е супер впечатлена и това да е причината да иска да е с него - с търговия съвсем нормална работа.. не знам.

Общи условия

Активация на акаунт