Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 355
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 3 960
Сори видеото е към Леля разсъждава. Не го е изтрила.

# 3 961
Абсолютно съм съгласна, че красотата е субективно възприятие. Липсата на извивки, не прави една жена по - малко привлекателна и чаровна. Но немога да се съглася, че несъразмерността е привлекателна (въпреки че някой намират за секси прекаленото голямо д на Кардашиянс). Точно поради тази причина не намирам Пепе за привлекателна. Тя има прекалено голяма глава и никакъв торс.

# 3 962
Някоя знае ли кое е заведението на Любо? В един от последните си постове пише, че преди кризата с вируса е бил работодател на петима души в едно заведение за хранене, а вече на 0.

# 3 963
  • Стара Загора
Гергана хем е в телевизора, хем е извън него - част от косата ѝ се подава оторе Grinning

# 3 964
Гергана хем е в телевизора, хем е извън него - част от косата ѝ се подава оторе Grinning

Може да се каже, че не е на фокус (и преносно, и буквално) Trollface

# 3 965
Не беше лош скечът на Филяка, но ми се струва, че му липсва увереност. Освен това шегата с миенето на дозатора за сапун и на смесителя я гледах в няколко видеа вече, също и тази с ТХ в сейфа. Дано следващите са по-оригинални.

Гледах снощи и видеото на Антоанет Попова за сватбата, много ми хареса как беше измислила всичко и че сподели мястото, фотографите, дори цените на всичко.

# 3 966
Видяхте ли, че Тея си е изтрила сторито от снощи, в което едва ли не се скара, ама какъв е смисъла като отдавна се разбра каква е. Може би затова хората не 'купуват билетче' за канала им?

А за отговора на Капитонова за съобщението за говора? Наистина ли ни трябва още една рускиня, която ни учи как да се държим с муж и си обяснява всичко, чак съжалява с пожелаването на чужд ресурс? Аман от Кобилкини и подобни, които ни обиждат тънката и знаят много по всички теми...
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 09:58 от Tual 💭

# 3 967
Тея ми е неприятна и не знам защо като съм я гледаля само веднъж. Но има хора,които са ми неприятни без обяснение. Петканов мъж също е от тези.
Не знам,Тея ми прилича на момиче с огромно самочувствие без реално покритие(освен "известния мъж с хубава професия"). Не ми е интересна по никой начин. Филяка и Пепе не мога да ги гледам, няма за какво. Зорница съвсем се изгуби.

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 10:45 от Мис Каролин Бингли

# 3 968
  • софия
Тате Джовани освен всичко се оказа и доста артистичен, направо сложи Филяка в малкия си джоб Smile

Последните дни ми изскачат видеа на Даяна Христова, но изобщо не ми харесва. Освен нови придобивки и видеа за парфюми, друго не видях. И като започне да повтаря "чудото това, чудото онова" и започва да ми се п...ща.

Покрай извънредното положение и работата от вкъщи се зарибих по Памела и Лили Сабри. Сега се опитвам да тренирам всеки ден, че само с ядене на мусака не става Smile
Аурора изглеждаш много добре, поздравления и от мен Simple Smile

# 3 969
Дайте да пишем на Джовани да става инфлуенсър! Stuck Out Tongue Изглежда му харесва, даже си има готово и уникално име за канала. Stuck Out Tongue

Завиждам й на Пепе, баща ми също е ми е майтапчия и тип Джовани, но чак видеа с Филяци няма как да го накарам да направи. Най-малко, ще стане обект на бъзици сред студентите му. Не знам на Джовани как не му пука от момчетата от 6-то РПУ. Stuck Out Tongue

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 10:36 от Yogurina

# 3 970
Да му пускат на Джовани ИГ акаунт. Ще e по-интересен от всички. 🤣🤣

Вчера гледах Йокото...с нея имам love-hate relationship. Тъкмо ми стана шриятна сшед планинарското видео и с тези "скечове" се сгромоляса в представите ми. Птследвах я от всякъде. Толкова противна и гнусна като поведение. Да е жива и здрава.. Инатересно ми е как се чувстват децата и като ги питат съучениците за голите снимки на майка им?
Моя съученичка в гимназията много изживяваше точно това, че майка и, която не е безизвестна си качваше снимки разчекната на плажа. Помня как я молеше в коментарите да трие тези снимки и, че  и е била обещала да не ги качва... 🙄

Всъщност аз имам Джовани в приятели в ИГ и дори ми харесва снимките. Grinning хареса ми скеча, много е забавен Джовани. Наистина мисля, че е доста толерантен и приема всичко, което му сервина Антоанет с отворено сърце, държи се приятелски с всички, на мен ми допада. Майка й също ми изглежда много готина.

Красотата е субективно понятие, затова на едни може тялото на Антоанет да им се вижда красиво, на други не. Според мен изглежда добре, а това, което не беше окей по време на лайфа беше нейното поведение.

В един от коментарите по-горе прочетох, че Петканови са много по-ангажирани от Тея и Наум, което си мислех и аз. Като изключим работата на Наум в сериала, освен да търкат дивана, не съм видяла да правят друго. Странно ми стана как имаше качена снимка на топ инфлуенсърките в България от списание Форбс, в което Теа беше на първо място с най-висок процент ангажираност. Това ми се видя много странно и нереално. Алекс е водеща, модел, тренира и т.н. не съм я видяла да мрънка без значение колко голям е бил Габриечо. Показвали са няколко пъти, че го оставят при бабите му, но това според мен е нещо нормално. Определено Петканови са ми мноооог по-симпатични и лъчезарни от Теа-Наум.

# 3 971
  • Англия
Тейчеви са при Гала след няколко минути.

# 3 972
Мислех, че само мен ме дразнят Теа и Наум  и се чудех защо.
Много забавна тема, ще я следя:)

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 11:18 от ДХ3

# 3 973
Тея не дава думата на Наум. Каза, че положението ги е "ударило" и тях. Ами, нормално е, всички малко или много сме засегнати. Тейчето е Скорпион (аз също) ревниви смеее и си и личи. Grinning Но общо взето не казаха нищо ново. Амая е красиво дете.

# 3 974
Пепе е голяма късметлийка с родителите си Simple Smile Майка ѝ ми изглежда много приятна, а таткото е един път. На клипа изглежда, че му харесва да има с кого да си кажат Наздраве и да изпият по една ракия. С Ф2 си говореха на английски, но друго си е да си имаш БГ зет. Нека са щастливи Simple Smile

За Алекс и Дани също мисля, че им е скалъпена историята с пръста с цел да придобият слава. Изглеждат ми много хармонична двойка. Алекс е дисциплинирана и не може да се сравнява с Тея. Тя е от хората, на които нещата им сякаш се случват лесно, без да показват систематичните усилия, които влагат. Тея е едно мързеливо мрънкало, което е случило на известно гадже.

Общи условия

Активация на акаунт