Против акне/пъпки по лицето 10

• 51 062
  • 773
  •   1
Отговори
# 525
В Лили се предлага в част от физическите магазини, иначе го има в сайта. Аз моя го взех от емаг с 30% отстъпка, трябва да се следи кога я пускат.

# 526
Миша бб крема е чудесен, не прикрива особено, но е 100 пъти по-добре от фон дьо тен като усещане.

# 527
  • София
Миша е в Лили. Освен тях има и на АПиу линията с чаено дърво. Не е върха, защото май има алкохол, но тяхното серумче за локално приложение е ок. Помага да минават по-бързичко гадините.

# 528
Аз сега съм с Vichy Mineral Blend и съм доста доволна. Като текстура и покритие си е точно като ББ крем. На мен не ми образува пъпки както другите фон дьо тен-и. Преди си бях взела ББ на La Roche Posey, но цвета беше ужасно оранжев, а от един на SVR лицето ми пламна, алергия ли беше, какво ли. Отделно текстурата му беше доста плътна и лепкава, трудно се разнасяше.

# 529
Извинявам се предварително ако в темите е писано, но някой има ли отзив за този гел
https://apteka.framar.bg/30062828/%D0%BD%D0%B5%D0%BE%D1%81%D1%82 … a-100%D0%BC%D0%BB
Засега само слънчевото изгаряне на морето ни върши работа за временно изчистване. Тази година и то много не помогна, но е по-добре. Лошото е, че не е полезно за кожата, особено бяла като нашата. Досега нито една козметика не постигнала трайни резултати.

# 530
Извинявам се предварително ако в темите е писано, но някой има ли отзив за този гел
https://apteka.framar.bg/30062828/%D0%BD%D0%B5%D0%BE%D1%81%D1%82 … a-100%D0%BC%D0%BB
Засега само слънчевото изгаряне на морето ни върши работа за временно изчистване. Тази година и то много не помогна, но е по-добре. Лошото е, че не е полезно за кожата, особено бяла като нашата. Досега нито една козметика не постигнала трайни резултати.

Започнете с продукт с по-малък процент киселини. Доста е силно и не е препоръчително да се използва лятото, а съдържа и алкохол. Има кремове с киселини без алкохол.

# 531
wiwala75, поддръжка му е майката. Не се надявай, че ще ползваш каквото и да било за седмица или месец и акнето просто ще изчезне. Трябва да намериш продукт, който ти действа добре и може да се ползва продължително/ поддържащо. Така,че трайни резултати трудно. И на мен много ми се искаше, но явно нещата с акнето не работят по този начин.

# 532
wiwala75, поддръжка му е майката. Не се надявай, че ще ползваш каквото и да било за седмица или месец и акнето просто ще изчезне. Трябва да намериш продукт, който ти действа добре и може да се ползва продължително/ поддържащо. Така,че трайни резултати трудно. И на мен много ми се искаше, но явно нещата с акнето не работят по този начин.
Поддържа я постоянно ( дъщеря ми), но май често сменя нещата, понеже не вижда ефект. При нас е генетично обусловено, баща и е имал доста тежко изразено акне и за съжаление е взела неговата кожа. Понеже е и много бяла, когато се възпали се вижда толкова много, че направо ме боли, като го гледам.

# 533
Точно там е проблемът - честата смяна на продукти. И аз така сменях постоянно, защото се надявах на вълшебно мазило. Търпение трябва и постоянство. Да пробва със Скинорен - 2-3 месеца поне. Трябва да има рутина, която да спазва.

# 534
Лосионите на BIOLOGIQUE RECHERCHE са уникални,изчистват кожата от пъпки,свиват порите,ползвала съм 3 от тях и резултатите се виждат на 2 ден.

# 535
Здравейте, крем здраве наистина много помага, но много цапа понеже аз го нанасям вечер преди лягане. Знаете ли нещо с подобен състав, но безцветно или да не цапа толкова.

# 536
Състава на крем Здраве, Бочко, Медико идеал и тн е цинков оксид. Той "цапа", няма как да не "цапа".

# 537
  • Бургас
Да, от една страна помага заради цинковия оксид, но от друга е много тежък и запушва порите.

# 538
  • Стара Загора
Здравейте! Нахлувам в темата, извинявам се за което, за да похваля Тийн дерм К-концентрат на Исис Фарма. Постоянно имам някакви пъпки по лицето си и така и не намирах подходящи продукти, които да оказват траен резултат. След започване на употребата му вечер преди лягане, резултатите са видими още след първите 1-2 дни. Цената му за мен също е приемлива, а продукта изключително икономичен. Започнах с тестер, който ми стигна за 2 вечери. При първите нанасяния усещах леко пощипване и кожата се зачервяваше. В последствие тези усещания изчезнаха. Комбиниран с Биодерма измивен гел и мицеларна вода Биодерма себиум.

# 539
  • София
Както съм писала и по-назад в темите, аз съм опитала всички марки “медицински” слънцезащитни.
С абсолютно вс ефектът е тотал щета, изключение прави само крема на виши.
Иначе се опъпчвам с подкожни пъпки, става кир ефект, абе въобще мн зле, като най-ужасно ми дейтва la roche posay за проблемна кожа.
Аз реших проблемите си с този крем:
https://www.itcosmetics.com/face/foundation/your-skin-but-better … -50/ITC_0008.html
Не е реклама тъй като дори не се продава в България, просто споделям опит след маса хвърлени пари на вятъра.
Бях в Лондон и ходих в селфриджъс да си търся фон дьо тен. Бях се спряла на Bobby brown.
По пътя към щанда видях IT cosmetics щанд който беше пълен. Поразгледах продуктуте и помолих да ми сложат от cc крема. Излязох за да видя ефекта и на следващия ден се върнах и си купих крема и четката.
Страхотен е.
Освен че покрива несъвършенства и стои много естествено има 50ти фактор.
Така имам 2 в 1 - слънцезащита и перфектна основа на лицето.
Вече и не ползвам фон дьо тен.
Може да се поръча до българия с превозвач - лерон например, има го и в boost

Общи условия

Активация на акаунт