Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 73

• 35 595
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
PureLove90, освен с изследвания, и с други подготвителни процедури изгаряме. Аз направих вливане на Октагам и поставяне на лекарство в матката - общо 750 лв. И вчера ми казаха, че ще трябва да отложим ЗЕТ. И сега ще купуван нов Октагам и т.н.

# 196
PureLove90, освен с изследвания, и с други подготвителни процедури изгаряме. Аз направих вливане на Октагам и поставяне на лекарство в матката - общо 750 лв. И вчера ми казаха, че ще трябва да отложим ЗЕТ. И сега ще купуван нов Октагам и т.н.
Е това е малко too much  кога ги направихте вливките и другите неща ? Аз знам че при започнат процес няма да се спира то е супер тъпо как така , те са те подготвили 🤦🏼♀🤦🏼♀🤦🏼♀

# 197
pipi8, правихме ги преди извънредното положение, но подготовката за ЗЕТ с Естрофем трябваше да започне на 2-ри ден от МЦ /около 24.03./. И сега вече е забранено - ЗЕТ се води старт на процедура, а че сме правили подготовка в предходен цикъл никой не го интересува:rage:

# 198
Момичета, и аз трябваше да стартирам от утре, цяла седмица мислих какво да правя и как, и след доста проучване реших, че е за добро да не почвам сега. Живея в Германия, няма нужда да ви обяснявам как е положението тук, официално клиниката не е спряла процедури, но понеже е част от голяма университетска болница, е въпрос на време да реорганизират всички ресурси срещу вируса и да спрат, независимо кой докъде е стигнал. Мъчно ми, яд ме е, време нямам вече никакво, ставам другия месец на 41, но в случая реших да не мисля само за себе си и какво аз искам.
Ето и едно официално становище по въпроса:
https://www.eshre.eu/Press-Room/ESHRE-News#CoronaStatement27feb

# 199
Ако процедурата е започнала няма да я спрат.

# 200
Някоя от вас има ли представа дали след 13.04 може да стартират нови процедури

# 201
  • София
Това и от щаба не го знаят

# 202
Привет, момичета. Аз петък прекарах доста време в Щерев. Не започват нови процедури и не се ангажират със срокове. На мен ми предстои пункция, предупредиха ме, че най-вероятно ще замразяваме, без свеж трансфер. В същото време един от лекарите отиде да прави трансфер... Бъдете здрави!

# 203
Привет, момичета. Аз петък прекарах доста време в Щерев. Не започват нови процедури и не се ангажират със срокове. На мен ми предстои пункция, предупредиха ме, че най-вероятно ще замразяваме, без свеж трансфер. В същото време един от лекарите отиде да прави трансфер... Бъдете здрави!
И аз съм без свеж, само зет ще правим някога... Но иначе за трансферите който има започната процедура се довършва. Само нови няма да започват. Аз се чух с моя доктор евентуално април за зет, той каза ако има заповед още за карантина, нищо няма да запопваме. Аз чакам цикъл на 8,9 април и втори ден тъкмо тогава ще ми се падне точно преди 13, преди датата на която да кажат ще продължат ли карантината или не. Точно за ден два си губя процедурата 😠😠 но късмет какво да правим. И април ми изтича и заповедта....

# 204
  • София
Не мисля, че всичко ще приключи на 13 април. Моите прогнози са за поне още 2 месеца

# 205
Опитвам се да мисля, че отлагането на трансфера за момента е най- доброто решение. Знам че е така, предвид че тепърва се очаква бума на  епидемията, и колко е опасно в начална бременност да се боледува. И въпреки всичко все по трудно успявам да си чакам спокойно и започвам вече да се пукам по шевовете Confused

# 206
Noci, положението с отлагането на процедирите не е приятно, но за съжаление трябва да се съобразим с това.
Относно изтичането на заповедта има вариант да се удължават за още 6 месеца. За целта трябва от клиниката да подадат молба до ЦАР.

# 207
Момичета в петък ми беше пункцията , неочаквано ми извадиха 14 яйцеклетки , но два дни бях с ужаасни болки и много подут корем (мъжа ми каза ,че съм като бременна ) Sad Днес вече съм малко по-добре . За жалост няма да имам свеж трансфер Sad

# 208
Съншайн протеина помага много след пункцията. Пожелавам ти въпреки ситуацията да имаш хубави Е и скоро да се похвалиш с трансфер.
Стискам палци на всички момичета в процедура сега, бързо да ни се възстанови живота и да продължите по план

# 209
Аз веднага след пункцията бях със много силни болки, въпреки че ми наляха някакво обезболяващо венозно. Мен ме оправя Волтарен на таблетки. Тука често назначават от глобулите и явно вършат добра работа, но на мен лично не ми понасят.
За подуването, май всички сме така. Важното е за няколко дена да отшуми.
Хапвай и повече извара.

Общи условия

Активация на акаунт