Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 73

• 35 319
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, и аз днес бях на преглед. Насрочиха ми пункцията за вторник но др каза че естродиола ми е нисък и трябва да се вдигне още, заради това и днес сложих гонал. Естродиола ми в сряда беше 4600 а днес сутринта беше
 4400 ,той пада вместо да се вдига... На някой случвало ли му се е?

# 61
Здравейте, да се запиша и аз със старта на 2 - ри опит. Преглед Днес 2 ри ден от МЦ, този път стимулация с bemfola 325.
Успех на всички!

# 62
Здравейте, да попитам аз в опит да изчистя неяснотите...рових се в темите за нивот на прогестерон и по-точно колко трябва да е за да има свеж трансфер. Та въпросът ми е ако нивото на прогестерон е високо по време на стимулация, има ли начин да се намали с медикаменти?

# 63
Ако не се лъжа е добре да е под 2ng преди пункция. Обърнете внимание на мерните единици на лабораторията, обикновено те са в nmol/l , но има онлайн калкулатор за преизчисляване в другата мерна единица.
Аз бях на границата миналия месец преди пункцията, но док каза, че е по-добре да не правим свеж трансфер. Отложихме го за Зет в следващ цикъл ако всичко е наред.

# 64
Трябва да е под 2,5. Моят се вдигна на 10 два дена преди пункция. Може да се вдигне при покачване на LH, поради много на брой фоликули. В моя случай имам Цетротид, малко фоликули и как стигнах до толкова висок прогестерон и аз не знам.

# 65
Вчера, 11-ти ден от стимулация, къс протокол, прог е 2.26 ng/ml, и ми оставиха само цетротид за днес и утре. Сега се чудя дали има как се задържи нивото, за да направим свеж трансфер или вече е загубена кауза за този цикъл

# 66
На мен на 11 ден ми беше станал 5. Така че твоя добре звучи Simple Smile Успех Borboletas!

Вчера, 11-ти ден от стимулация, къс протокол, прог е 2.26 ng/ml, и ми оставиха само цетротид за днес и утре. Сега се чудя дали има как се задържи нивото, за да направим свеж трансфер или вече е загубена кауза за този цикъл

# 67
При мен на 10 ден е бил 3,4nmol, а на 11 ден 7,2nmol.

# 68
Благодаря, стискам палци на всички ни да се случи най-скоро чудото

# 69
На мен 2 дни преди пункцията прогестерона ми беше 8.никой нищо не ми казва за трансфер. Сега лежа след пункцията, чакам всеки момент да ме пуснат да си ходя. Дано поне сега на преглрда да ми кажат ко праим.

# 70
StayPositive, след пункцията ще говорите с док. Цифрата нищо не говори, зависи в каква мерна единица е.
Успех! Heart

# 71
StayPositive, най-вероятно твоето 8 е в nmol/l, което е 2.5 ng/ml. Ще споделиш ли какво е казал док? Успех!

# 72
Имам 9 яйцеклетки. На мен ми звучи добре стига да са качествени, на момичето до мен 25... тя ще е ЗЕТ 100%
Др ми изписа кринон гел, антибиотик за 5дни и едно буре протеин. Каза че се готвим за свеж трансфер стига всичко да е наред с Я. Каза да приемам повече белтъчини... Ма нямам идея кои храни са богати на белтъчини?

# 73
Здравейте,

Има един много хубав протеин, които аз си купих, не съм бременна, но се води за бременни, защото е изчистен.
Има го в Здравис, Амазон.
На Прегнако е. Моят е с вкус брюле и е страхотен.

Имам 9 яйцеклетки. На мен ми звучи добре стига да са качествени, на момичето до мен 25... тя ще е ЗЕТ 100%
Др ми изписа кринон гел, антибиотик за 5дни и едно буре протеин. Каза че се готвим за свеж трансфер стига всичко да е наред с Я. Каза да приемам повече белтъчини... Ма нямам идея кои храни са богати на белтъчини?

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 16:10 от Iligd

# 74
Тя др ми предписа някакъв и аз директно го взех от аптеката на щерев. С вкус на якода е и с малко кисело мляко и вода си е направо вкусен. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт