Цезарово сечение, кюртаж, кървене и други проблеми

• 965
  • 13
  •   1
Отговори
Добър ден!Аз съм една много щастлива майка на две дечица!Второто ми раждане беше на 20-12-2019г.Родих във Белгия със секцио(страшно нещо беше),получих инфекция на цезаровото сечение,излекувахме го...После се оказа ,че имам парче забравена плацента,която беше отстранена на 20-02-2020г.Днеска 12 ден от кюртажа,който беше със пълна упойка,и съм силно притеснена за моето състояние,понеже все още не спира кървенето!?Не е обилно!Идва по малко и с ужасна миризма!Въпросът ми е :Някой Пт вас имал ли е подобен проблем,или някой ваш познат?Как мина самия процес ?!И колко време има кървене след този кюртаж!?Благодаря предварително за вниманието!Много бих се радвала ,ако някой ми помогне!Много съм отчаяна!

# 1
За продължителността на течението не знам, при мен винаги бяха слаби и за кратки време, но миризмата изобщо не е нормална. Потърсете спешно лекар!

# 2
Тази миризма е доста притеснителна. Трябва да отидете на лекар възможно най-скоро.
Направо не разбирам как може след секцио да има забравена плацента!

# 3
Понеже съм със малко бебе ще изчакам още два три дена,ако не ми мине,мисля да се прибера в България !Благодаря за отзивите!

# 4
Не губи време, защото положението може да стане много сериозно... Да не кажа и смъртоносно.
Не искам да те плаша излишно, но с тези работи шега не бива.

# 5
Взех час за днеска!Дано да не е нещо лошо!Неисках отново да ходя на тукашните лекари...,но изглежда нямам друг избор!Благодаря!

# 6
Стискам палци всичко да се реши благополучно!
Пиши после какво е станало.

# 7
Какво стана днес на прегледа?

# 8
Здравейте,мили дами!Неможах да пиша вчера,понеже бебчо не ме остави🤗След пълен преглед(външно и вътрешно)ми казаха,че всичко е наред,просто всеки организъм бил различен и затова можело това зацапване да продължи още максимум 14 дена,като понякога можело да е няколко капки,а понякога малко повече...дано да е така!На 13 съм отново на преглед при Гонеколожката ми!Ще ви пиша отново!А, и не на последно място искам да Ви кажа,че тукашните лекари са много учтиви,мили и така нататък,но не са толкова сръчни,докато в България ,повечето лекари не са с много добро отношение,но за сметка на това имат много професионални ръце!И все пак съм благодарна и на Белгийските лекари,за това,че спасиха мен и бебето ми !

# 9
А поне една микробиология няма ли да пуснат?
То самото течение не е притеснително - всеки кърви различно време. Притесни ни, че написа, че има неприятна миризма. Принципно ако има такава се предполага инфекция и при секцио това си е сериозно.
За всеки случай може да си мериш температурата веднъж днесно - например вечер. И да я записваш. Няма как да има нещо сериозно и Т да не покаже.

Все пак нека мислим положително Simple Smile - вероятно си здрава и просто излишни тревоги.
Нацелувай бебочето :*

# 10
  • София
Здравей. Аз имах по-продължително течение. Правиха ми химичен масаж и антибиотична терапия. Като изкървях с ярка кръв ме прибраха в болницата, пуснаха микробиология на лохиален секрет. Според мен е редно и при Вас да пуснат такова изследване. Миризма аз не съм имала. Стискам палци за прегледа на 13-ти. А кръвни изследвания пускаха ли?

# 11
Кръвни изследвания не са ми пускали ,само секрет ми взеха и казаха че няма никакъв проблем!Надявам се да е така!Чакам прегледа си с нетърпение!Още имам кървене,даже от 4 дена мисля че ми идва като нормален цикъл,имам много менструални болки,като преди да забременея!Благодаря че споделяте опита си с мене!

На целувах бебето 😘😘😘

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 21:00 от AnMary

# 12
  • София
Следете за температура, както са Ви посъветвали по-горе. Ако имате възможност, пуснете кръвна картина. Успех желая, дано всичко е наред и много хубави моменти с дечицата.

# 13
Благодаря ви от все сърце🤗ще послушам и изпълня съветите ви,надявам се всичко да е както трябва и да свърши вече този период☀На всички желая всичко най добро🍀

Общи условия

Активация на акаунт