Любители на Котки - Тема 143

• 26 457
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
  • Велико Търново
Среднощно слънце, Танче, ❤ Момичета, тук сме с малкия Рижко 🤗 Кака му ви чете, а той прави беля след беля 😏
Да чукам на дърво, много е добре миличкият. Към момента по нищо не личи, че борим ФИП 🙂 Завира се навсякъде, любопитства, бяга из апартамента, плаче за манджа, наддава на кг въпреки строгата диета, хапе!?😁-  изобщо прави всички полагаеми се котешки неща 😁
На 25ти трябваше да е последната инжекция, но заради кофти партидата вероятно ще удължаваме. Другата седмица ще му пуснем изследвания и ММ ще пише на доктора, измислил лекарството. Той отговаря по мейл и ще ни насочи по показателите му колко дни да продължим. Ако не беше издънката другата седмица щяхме да свършим😐 Почти се изнизаха три месеца.
Върху масата стои от няколко месеца стои недореден пъзел. Откакто имаме истинска котка вече не е добра идея да е там. Измислих му това приспособление една вечер, но гадинката отива, вдига одеялото и пак взема парченца да си играе с тях. На кака умникът😏😁😁🤩

# 421
  • София
Давам глас за д-ра на Ноеми, както и за Димов от Вест Вет
http://bestvet.poleznobg.info/
За добро хрумване също: добро хрумване и на 2-те места, само че трябва да предвидите едни 70-80 лв за кръвна картина + биохимия. Питайте по тел колко ще е. Но 1-во говорете с Димов от Вест, а от Добро беше Бобаева ли как? Нека за там други се включат.

# 422
  • София, Лагера
Да, и на мен ми препоръчаха Добро хрумване, не съм ги ползвала, но знам, че са добри!

Клиниките на моя вет са Vet care, нямам линк, но ще го намерите в нета.

# 423
  • София
О, Bubalesa, колко е пораснало момчето Heart Eyes
Късметлия е той! Браво!

# 424
  • София, Лагера
Ойй, да споделя, дано не е спам!
Седя си сега на компа, чета, късно е, цялата къща спи. Всички врати са отворени. Тръгвам да си лягам и аз, търся Джинги... а тя - в леглото ми! Чака си ме! Прекрасна мила котчица! Отивам да я гушна!

# 425
Ами аз имам възможност само в пазарджик да го водя... а там не знам добри специалисти. Ако някой знае може ли да препоръча?

# 426
  • София
bubalesa, много, много, много се радвам. След толкова положени усилия, няма как да не е здрав юнакът. Hug

Ноеми и за теб! Hug

Brainbug, аз в предишния си пост се изказах малко прибързано, може да не се наложи кръвна картина и каквото и да било. Просто трябва да снимате т.н "припадък" за да може да го покажете на Вет.
Сетих се от фб групата, че имаше такова запитване за куче, за което стопаните му бяха решили, че има припадъци и бяха пуснали клипче. Ами оказа се, че на кучето му няма нищо, просто нещо временно е било.

Kameliya1, за Пазарджик не знам. За Пловдив мога да кажа.
Ето ти фб група, пиши и там, но трябва да изчакаш да те приемат.
Ветеринарномедицинска помощ, а не е линк. Не знам защо не ми дава да го кача, може да е от моя комп.
Напиши във фейса ветеринаромедицинска помощ излизат 3 групи. Едната е поверителна. Тази:
https://www.facebook.com/groups/123811940966843/
Предполагам ще могат да кажат за Пазарджик. Успех!

# 427
  • София
Ма моля ви се, сънувах, че съм любовница на Путин! То поне да бях сънувала нещо малко джиджи-биджи, а то сънувах как двамата с него отиваме да спасяваме едно бяло-рижаво котешко фъстъче... После се гледам, че цялата съм в котешки екземи, гледам и него, и той така (ъхъм, насън го видях гол до кръста😋) И почнах да мажа със свещената тройка Антимикоацид, Антимикобета, р-р на Вишневски. А той ми говореше на съвършен български (нищо, че аз владея почти съвършен руски). Знам си аз, че съм си путинистка, ама чак дотам... Еми, събудих се с едно такова ведро настроение.

# 428
  • София
bubalesa, много се радвам за Рижко! Дано скоро болестта остане напълно в миналото! Heart Heart Heart

а от Добро беше Бобаева ли как? Нека за там други се включат.
Д-р Бобадова 

"Добро хрумване" се разрасна много. Съответно и ветеринарите са повече. Няма как да се каже, че всички са идеални. Но има добри специалисти. Аз имам опит най-вече с д-р Вълчева, за която мога да кажа само добро. Но тя пое котарака ми, когато се разбра, че има проблем със сърце и дробове. Преди това бяхме при друга лекарка. Вероятно за припадъците ще има друг лекар. В сайта на клиниката е написано кой в коя област е специализирал. По спомен д-р Бобадова е по кожни и поведенчески проблеми.

detelistna.4etirilinka, разсмя за "Добро утро!" JoyJoyJoy

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 10:41 от Тaня67

# 429
Bubalesa вие и Рижко сте прекрасни. Стана ми хубаво, че има хора като вас. Любовта ще спеси света.
Наоми, дай още снимки, моля

# 430
  • София, Лагера
Ей, Детелинке, с глас се смях на твоя сън!  Joy
Аз така преди години сънувах, че правя секс с ... Лютви Местан (бляк!) Joy А на следващия ден го срещнах на ескалатора в ЦУМ. Не ме позна. Успокоих се Joy

Kalinass, ще опитам да направя снимки. Сега с тази фуния на главата е... особено чаровна Grinning

Извинете, малко спам, не е по темата, ама е хубаво човек да се смее Simple Smile
Скрит текст:

По Робърт Бърнс

- Кой кашля в този късен час?
- Аз кашлям- каза Финдли.
- Върви си! Кашляй си у вас!
- Ще кашлям- каза Финдли.

- Ти май че си се заразил...
- Бях в мола - каза Финдли.
- Е, браво! Ама, че дебил!
- Хартия – каза Финдли.

- При тебе ако дойда вън...
- Ела де! – каза Финдли.
- Ще кихаме, не ставай пън!
- Наздраве! – каза Финдли.

- Веднъж да минеш моя праг...
- Да мина! – каза Финдли.
- Във карантина ще сме пак.
- Така де! – каза Финдли.

- Ще ти отворя, ала чуй...
- Отваряй! – каза Финдли.
- Докато сипвам, се събуй!
- Наливай! – каза Финдли.

-------------------------------------------
И оригиналът:

— Кой хлопа в този късен час?
— Аз хлопам — каза Финдли.
— Върви си! Всички спят у нас!
— Не всички! — каза Финдли.

— Не зная как си се решил…
— Реших се — каза Финдли.
— Ти май си нещо наумил.
— Май нещо — каза Финдли.

— При тебе ако дойда вън…
— Ела де! — каза Финдли.
— Нощта ще минеме без сън.
— Ще минем! — каза Финдли.

— При мен да дойдеш, току-виж…
— Да дойда? — каза Финдли.
— До утре ти ще престоиш.
— До утре! — каза Финдли.

— Веднъж да минеш моя праг…
— Да мина! — каза Финдли.
— И утре, знам, ще тропаш пак.
— Ще тропам! — каза Финдли.

— Ще ти отворя, ала чуй…
— Отваряй!… — каза Финдли.
— Ни дума някому за туй.
— Ни дума! — каза Финдли.

# 431
  • София
Ех, ся да ме срещнеше Путин, че да видя дали ще ме познае! Ноеми, ти пък си си избрала кого да сънуваш - такъв мазняк... Вземай пример от мен, я аз къФ мъШ сънувам - 300 % ! Ъъъ, само дето ми беше много постен съня бе, язък. Един път такъв мъж да сънувам, и без никЪФ Йекшън.

# 432
  • София, Лагера
О, и аз съм фен на Путин! За Местан... не питай, дълго си лекувах предизвиканата в следствие на съня фригидност... Как па не можах да сънувам Шон Конъри! Можеше и с дъщеричка да съм се сдобила!

И за да не е спам (само), да ви питам. Имате ли такива катерушки? Маците ви ползват ли ги? Че много ги заглеждам...

П.п. Тервел ме навива да взема такава, голяма. Голяма, за да е достатъчна за Джинги и за Ферхи (другата му/ни Любов от колекцията на Кукумицинка) .. мислА

# 433
  • София
detelistna.4etirilinka, ти да беше спасявала коте с някой от газпром. Joy
https://www.youtube.com/watch?v=TlOgsgs7EAs
По на сметка е.
Не съм фен на Путин, Местан и т.н., на себе си съм фен. Joy

Ноеми, изчакай малко да се отпусне още повече Джинги. Няма кой да ти отговори дали ще я ползва, нейно решение ще е. Малката Лисичка беше дала линк за по-прилична цена, ама в момента не мога да си спомня, а и трябва да излизам.

# 434
Bubalesa, много се радвам за малкия Рижко! Възхищавам се на грижите Ви и съм сигурна, че Рижко ще ви радва до старините си.
Ноеми, стискам и аз палци да се разминете без втора операция! Много е красива малката Джинги.Blush
Ние купихме такова котешко дърво за Лола и тя наистина много му се радва, скоро ще трябва обаче по голямо да купуваме понеже ѝ е малко вече това.
Момичета имам и въпрс към опитните котешки мами, как се грижите за зъбите на котараците ? Стува ми се, че от мократа храна и се получава зъбен камък, или нещо друго обаче има кафяво по зъбките Лола.
Ето я и тук в новото и легло, обаче още не иска да си го изпоузва по предназначение, тъгува за декоративното панерче в което не се побира вече:blush:

Общи условия

Активация на акаунт