Любители на Котки - Тема 143

• 26 254
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Yellow_girl,  да те успокоя, до една тук сме го преживели по същия начин, суперпритеснени как ще се възстанови душичката. После осъзнаваш колко си е струвало да го направиш рано, навреме.

# 466
  • София
Мерси много за успокоението. Тя сега ми се гуши, мърка ми, а аз само си мисля колко съм лоша да я водя на операция

Yellow_girl,  да те успокоя, до една тук сме го преживели по същия начин, суперпритеснени как ще се възстанови душичката. После осъзнаваш колко си е струвало да го направиш рано, навреме.

# 467
Всичко ще е наред, Yellow.
Стискам палци. Flowers Four Leaf Clover

# 468
  • София
Такива са преживяванията, Yellow girl. Hug Утре ще си по- зле, да си знаеш.
Всичко ще мине.

Ние, поради вероятността да затворят София, няма да се "изнесем" в къщата скоро. Блеки вече не издържа да е затворен. Cry

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 15:29 от AnyHr

# 469
JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy
Не се сдържах,но да видите какво става ,който дава да го решат от Великден на Великден  Joy

Получава шапчица Joy

# 470
  • Бургас
Мерси много за успокоението. Тя сега ми се гуши, мърка ми, а аз само си мисля колко съм лоша да я водя на операция

Напротив, това е грижовно, отговорно и само за нейно добро. Аз като знам как се измъчи Норчето покрай разгонването си ... останалите ползи са ясни. Стискам палци всичко да е наред и котачето бързо да се възстанови.

# 471
Yellow, всичко ще е наред и е за добро!

По повод кастрирането, имам следната дилема. От както кастрирахме Ади има невероятен апетит и е качил. Храня го с бебешка храна по инструкции на ветеринарите до 12 месец така трябва. Но тя е доста калорична и смятам да взема за големи или за кастрирани. В момента е на hills, чела съм ви, че не е хубава, но само тя му понася на стомаха. И сега се чудя дали с hills за възрастни да сменя или да рискувам пак да му разбутам стомаха като пробвам друга марка. Кое е по-малкото зло в случая, как мислите?

# 472
# 473
Еех, че сте хубави, Мире! Heart Eyes
Честита Първа Пролет и на теб и Късметка. Hug

Ехаа, как и отива шапото от косми на мис Елизабет, същинско "нейно величество" е с нея. Grinning Heart Eyes

Честита Пролет, момичета, на вас и вашите пухкави топчици любов! Heart Flowers Tulip

Една спяща Мая:

# 474
  • Варна
Благодарим, Джасте, и Мая е чудна 💝

# 475
Честита пролет на всички 🤗. И да се пазите😜
Вчера идва касиерката на входа да събира пари и аз я посрещам с Ая. И си говорим и аз целувам Ая по муцунката, и съседката: "Спри да я целуваш, че може да я заразиш с короната".

# 476
  • София, Лагера
След дългия електронно- учебен ден...

# 477
Хора,давайте акъли.Живея в Пловдив,но всеки ден пътувам до близко село, където колежка ни предостави неизползвано от нея дворче, на което пренесохме три котета,заплашени от унищожение,там те живеят щастливи и обгрижвани...До дворчето живее много възрастна баба,имаше си компания кучка, малка,като лисичка, хвърляше и по някой комат хляб,но като почнахме да се грижим за котетата,се присламчи към нас,оказа се и бременна,роди три сладура,едното го дадохме останаха две,малки са, бебета още.Големия въпрос е,как да продължа да ходя да ги храня,като блокират изходите на града и искат бележка,а причината за пътуване не и сред изброените?Да им кажа,че храня котки,надали ще ме пуснат .Ако има някакво значение,имам фирма,в момента не работим заради забраната,нещо по тоя параграф да измислим?

# 478
  • София
Именно, сл. Бележка с подпис и печат, че правиш “Еди какво си” в селото.

# 479
Какво да е това?

Общи условия

Активация на акаунт