Любители на Котки - Тема 143

• 26 208
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Задължително кастрирай - хем няма да прави безразборно нови бездомни, хем няма да се бие с други мъжки, а от там и вероятността да се разболее от FIV или друга сериозна болест намалява.

# 676
Барби, благодаря, че се включи.
Охх, дано по бързо минава тази ситуация и да се прибереш по скоро у дома, макар, че, ако си при мама и тате, то пак си е у дома. Прегръдки. Hug
Пп Супер е котака на родителите ти. Heart Eyes

# 677
  • София
Елза май приема мен за алфа. Щом съм вкъщи, постоянно  ходи по петите ми и само гледа да седна, за да ми се гушне. Бие щерката когато се гушна с нея. Избутва от ръцете ми всякакви книги, таблети и др. занимания, защото аз съм нейна и спор не може да има. А предвид моята заетост храненето и чистенето на тоалетната е поето от родителите ми, които се грижат за човешкото и котешкото дете когато работя и по тази логика би трябвало да отдава повече ласки на тях, но тя си е изградила друга йерархия.

# 678
  • София
Ние вчера ходихме на разходка (и с клетката, че много кучета около нас)

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 09:32 от AnyHr

# 679
Ох, така като ви гледам сладурчетата и искам да ви се оплача. Влюбих се в едно улично коте - черно, рошаво, с дяволски очи и нахално излъчване. Буквално не ми излиза от главата. Обаче не знам, дори да го открия и по чудо хвана, Ади как ще приеме компания. Хич не е мило котенце, ми си е бая властен и нахален. Дали не е късно за другарче?

# 680
  • Варна
Вижте пък аз какво си имам на бюрото:

# 681
  • София
Обичам да пътувам и където отида, се връщам с някоя котка - дървена, стъклена, порцеланова ... Лошото е, че започнах да забравям коя от къде е. Simple Smile

noragami, Наско беше цяла година при нас, когато му натресохме Кирчо и Боги. Прие ги. Wink

# 682
Таня, а как го организирахте като процедура? Хващаш си коте, директно при ветеринар, обезпаразитяват го, а после? Изследвания някакви ли, как да знам, че е безопасно за Ади?

# 683
  • София
Таня, а как го организирахте като процедура? Хващаш си коте, директно при ветеринар, обезпаразитяват го, а после? Изследвания някакви ли, как да знам, че е безопасно за Ади?
В случая с Кирчо и Боги знаехме, че са добре. Дъщеря ми се грижеше за тях в продължение на месец-месец и половина преди да хванат студовете и да ги приберем. Само ги обезпаразитихме с Бродлайн. Все пак ги държахме по за седмица в друго помещение. Не сме ходили на лекар.

Навремето когато взехме Мъро, а вече имахме Мацо, веднага го заведохме на лекар. Прегледаха го, обезпаразитиха го. Не помня дали са му правили изследвания, но казаха, че всичко е наред. Въпреки това живя доста време в отделна стая преди да го съберем с Мацо.

# 684
Хора, да пускам ли изследвания за токсоплазмоза-кога ако да, какви?

# 685
  • София
Хора, да пускам ли изследвания за токсоплазмоза-кога ако да, какви?
Бременна ли си? Само за бременните е опасно и е добре да се направят изследвания за токсоплазмоза.

Както имаш куче, по-добре помисли за ваксина.

# 686
  • Light of Zartha
Ние вчера ходихме на разходка (и с клетката, че много кучета около нас)

Скрит текст:

Обожавам черни котки! Heart Eyes останаха ми очите…
Имам въпрос - как прие нагръдника, изобщо да има нещо по тялото и съответно после излизането? Когато водихме Миси на ветеринар, жената ни попита дали ще я извеждаме и аз бях леко в шок. Мислех, че това са измишльотини на моя приятел. Laughing Обаче после се замислих, че е взета от улицата (някъде около 2м.) и може би ще ѝ е добре да види свят.

# 687
Нееее, дърта съм за бременна, за баба съм вече Simple Smile
Кучето има всички нужни ваксини. Ще действам и за котака.

# 688

Мързелива котка под карантина.

Моят черен дявол плъх. Така я наричам на галено Joy
Последно време постоянно е отегчена. Гледам да я занимавам, ама то вечно му се спи и мързелува.

# 689
  • София, Лагера
Момичета, сега като започна да става топло и слънчево и Джинги все повече гледа навън. Имаме голяма (дълга) тераса. На 7 (Sunglasses етаж сме. Според вас, ако я пусна на терасата, дали би се ментала долу? Все пак е височко, все пак акъла би следвало да надделее над инстинктите. Какво мислите?

Общи условия

Активация на акаунт