Любители на Котки - Тема 143

• 26 209
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Ох, пухче мамино. Как си поспива сладко. Heart Eyes

Момичета, на всички котачетата са безумно сладки, но вие си го знаете и без да ви го казвам, нали?! Heart Eyes Heart

# 661
  • Варна
Ние имаме списък с желаещи да са котка у нас, двама котараци също са се заявили Joy

# 662
У всички дето гледат котки май има такива.
Ушатото нещо изтеряса тези дни, но и това ще мине, милото, сигурно го е яд, че сме под карантина и всички искат да го мачкат, а то само се крие, да, това ще да е. Joy

# 663
Много хора му навлизате в личното пространство😘

# 664
Ще се избием вкъщи толкова дълго време, та котката е буфер.Joy

# 665
  • Light of Zartha
И нашата я усещам, че е крива заради постоянното ни присъствие. И по принцип си е аутсайдер, но сега съвсем гледа да се покрие. Любимо ми е как се завива сама и спи Heart Eyes

Скрит текст:

# 666

А моята се радва много, че съм у дома и мога да й обръщам повече внимание.

Ето една стара снимка, защото сега не ми се свалят новите изображения от телефона... Joy

Тук имах гости и тя се загнезди в куфара...

# 667
Сега като видях черното котаче на Ако искаш-вярвай Hug, се чудя как ли се погаждат Барби и Чумито. Барби, драсни ред, покажи любимата ни Чумичка. Heart Eyes

# 668
  • София

С Фифи ви казваме Лека нощ

# 669
Ох, как обичам такива заспали муцунки. Heart Eyes
Днес цял ден преследвам Мая да ми направи "подарък", а тя нехае, играе, спи кат пор, а ако няма. И кат седнахме да вечеряме, познайте, от ровене почти направи мезонет между нашия апартамент и апартамента на съседите от долния етаж Joy и снесе едно цял ден чакано съкровище, гооолямооо, но Слава Богу, не благоуханно. Joy

# 670
  • Варна
Джасте, душо, от наще да.дадем? За ищах?

# 671
# 672
  • Стара Загора
Скрит текст:
Сега като видях черното котаче на Ако искаш-вярвай Hug, се чудя как ли се погаждат Барби и Чумито. Барби, драсни ред, покажи любимата ни Чумичка. Heart Eyes

Джасте, Чумито е с баща си, аз съм на гости за неопределен период от време заради короната. Sad Черпя ви на родителите ми котака, който е много дебел, но на снимки не му личи. В най-скоро време се надявам и Чумито Heart

# 673
  • София
Боги и Кирчо също са кастрирани от д-р Михайлова. И моите впечатления от нея са само хубави. Интересно, че не сме ходили да махат конци. Шевът на Боги беше с резорбируеми конци. Точно д-р Михайлова ни предупреди, че почти винаги около шева се появява подутина и то доста твърда. Свързана е нещо със зарастването на раната. В последствие изчезна, но може би поне 2-3 седмици по-късно. И хубаво, че ни беше казала, защото е наистина шашкащо.

Да ви кажа, котките са много ревниви. Вземете си повече котки и винаги ще има кого да гушкате. Достатъчно е да погаля една от тях и другите идват и се бутат. Ако някой легне в мен, другите идват и се чудят как да заемат мястото му. Лошото е, че гледат едни от други не само за хубавото, но и за пакостите. Laughing

Ноеми, не се колебай дълго! Джинги е свикнала да живее с много котки. В момента без проблем ще приеме ново коте. Ако поживее по-дълго сама, ще свикне и после ще е по-трудно. Колкото до избора, щом си готова да дадеш дом на някое бездомниче, направи го! За британчето винаги има мераклии. От друга страна, британчетата са много сладки ... Каквото и да решиш, все ще е добре! Лошото е, че с тази карантина трудно можеш да вземеш трицветното коте от Кукумицинка. Sad

# 674
Котарака ми е мъжки на година и половина. Не знам дали да го кастрирам ,живее на двора.
Какво бихте ме посъветвали?

Общи условия

Активация на акаунт