Честно казано, нямам никакви проблеми с майка му ( на приятеля ми), жената е супер добра и тактична въздържана и внимателна. Докато нещата при нейния мил съпружец са тотално в другата крайност. Невъздържан, сприхав, глуповат, нетактичен и мнооооого тесногръд. С една дума всичко, което не мога да понасям в един човек (независимо от пола). Не са една и две случките, в които едвам съм си премълчавала, не за друго, а просто защото нали знаете, че има един особен тип хора, с които направо не ти се занимава да спориш, тъй като няма никакъв смисъл излишно да се хабиш. Докато живеехме с тях за много кратко време, многократно е нахълтвал, ей така без да чука в стаята ни. (разбирам, че къщата е тяхна, ама айде малко...
). Веднъж имаше коментар, че щом не съм си допивала кафето, няма да си правя, за да не го хабя (нищо, че кафето сме го купували ние, нали
). Друго, което ужасно ме е дразнило например, е че когато той се "шегува" за нещо всичко е окей, но почти всяка "шега" отправена към него я взима за чиста монета и веднага започва да смята, че има някаква конспирация срещу него... И още куп неща. Слава богу, че склоних моя приятел да се изнесем, че едвам се изтрайваше. Откакто не живеем заедно и се виждаме 3-4 пъти месечно сме повече от добре. Съветът ми към всички в подобни ситуации е да гледат над нещата и да са на възможно най-голямо разстояние от подобни индивиди.