Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 25

• 67 751
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
Всеки ден готвя, както преди. Гледам да се изяжда, че да не хвърлям (мразя да хвърлям храна, добре, че много рядко ми се случва).
От вчера : Пъстър ориз (така наричам това ястие от ориз, грах и моркови) и печена тиква с орехи.

Хубав ден и бъдете здрави!  Heart

# 406
Джастев много обича принцеси и затова често съботно - неделната закуска е с тях:

Скрит текст:
Марчева, прегръщам те. Дай си малко почивка и опитай да овладееш стреса. Спокойствието е важно за имунитета, не го забравяй, дори и от дезинфекцията е по важно. Дай си малко почивка, както физически, така и психически, опитай да не се натоварваш. Знам, миличка, трудно е, трудно ни е на всички, но трябва да се съхраним и оцелеем. Всичко ще отмине и това ще мине, ще се преборим. Човек е по силен, отколкото предполага. Само не трябва да се поддаваме на стрес и паника. Моля се за всички да сме живи и здрави и по скоро живота на всички ни да влезе в обичайния си ритъм. Hug

# 407

Страхотни сте, момичета! Тази тема е една от малкото позитивни неща, предвид ситуацията на изолация. И за да не е спам - закуската ни днес...

# 408
  • ВАРНА
Тутманик
И миди

# 409
За десерт в неделя приготвих вкусен маслен кекс. Пожелавам ви приятен ден и много усмивки! 👩‍🍳🥧😋🌞
https://---shoretner923-2vG4iqh

# 410
Неделен кекс 😊😊😊

# 411
Една рецепта от столова,тъй като голямото ми момче много му харесва и помолил да му я напишат.С две думи:солен крем карамел със сирене,но наистина се оказа вкусно

# 412
  • Бургас
От преди няколко дни-свински пържолки с гриловани тиквички и салатка

# 413
# 414
  • Благоевград
Привет и от мен в това мрачно време. Забелязах много рецепти и една по една ще ги пробвам. Ето от мен менюто да сряда:
Сандвичи с предварително потопени в яйце филии

Пълнени камби с кайма и кашкавал

Печени бутчета с подправки

И уникално вкусни палачинки без снимка днес.
Спокойна неделна вечер Heart

# 415
  • Финландия
Една рецепта от столова,тъй като голямото ми момче много му харесва и помолил да му я напишат.С две думи:солен крем карамел със сирене,но наистина се оказа вкусно
Може ли рецептата за този солен крем карамел със сирене.

# 416
Хайде и аз при вас 😊
Мъфинки:

Грис халва:

Козуначета:

# 417
Макарони за закуска с масло, сирене и кашкавал

Шарена салата с киноа и зеленчуци

Свинско филе с гъби, директно от йената

# 418
  • Sofia
И у нас мъфини за следобедното кафе. С банан и какао/шоколадови капки.
Ще вечеряме пица, но няколко пъти съм показвала и днес ще ви я спестя.

# 419
След вашите вкусотии, ще покажа обяда и вечерята ни днес, а именно коприва с ориз и яйца на фурна. Пожелавам ви спокойна вечер, момичета! Wine Glass
https://---shoretner923-2J9harU

Общи условия

Активация на акаунт