Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 25

• 67 723
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
  • София-Младост
От мен една салата и малко розе и съм лека нощ

# 646
Днес от мен зимна доматена салата с домати от буркан, зехтин, лук, маслини, сол и черен пипер:

И ракийка с арониев сок, много спомага за отпускане на напрежението:

И още дояждаме от манджите от предните дни. Grinning Джастев доизяде кюфтенцата с картофки, аз ще доизям постните сармички. То днес с тия мекички пропуснахме обяда. Joy
Освен, че хапваме повечко тестено, имам чувството, че с тоя "дезинфектант" ще почнем да ходим като моряк на суша - клатушкайки се. Joy

# 647
Малеее сега и цаца ми се дояде.. Ми на мен вече дънките официално не ми стават..
Днес салата с репички и пресен чесън

Гювече със свинска плешка и картофи

И по вина на separete, да не остана назад от кога се каня и най накрая направих кодрит кадир, стана леко на шупли, и още е горещ.. Ама не съм от търпеливите:blush:

Пп тази малката ръчичка за малко да го обърне на земята..

# 648
Карина, ще изям тази малка сладка ръчичка. Heart Eyes

# 649
  • Бургас
Лелее, една палава ръчичка
😍
 Този Кадир, така съм му вдигнала мерника, ама като знам, че не ми се получават този род сладкиши....

# 650
Всички гозби са повече от прекрасни , но тези малки ръчички...😘
Даре , още се хиля с глас на шпакловката ти...🍴
Кой искаше "рецепта" за бонбоните ? Магси ?
Скрит текст:
200 гр.крема сирене(имах Голдеса от Лидъл) , 2 с.л.пудра захар , 1 ванилена захар или ванилия и кокосови стърготини (аз слагах от буркана докато ми хареса "тестото")-около 100-тина грама сигурно.Всичко омесвам и правя топчета.Заливам с шоколад и крия в хладилника.

# 651
pip4i, радвам се за шоколада Simple Smile. От тази доза продукти получавам 3 средно големи бурканчета от 220 мл.Chocolate Bar
За вечеря набързо приготвих много вкусно ястие със спанак. Simple Smile Приятна вечер, момичета! Wine Glass
https://---shoretner923-3bBfe7W

# 652
И моите дънки са на път официално да ме напуснат, все още ги закопчавам, ама как......Blush А в тая тема такава кулинарна вакханалия се вихри, че не знам ко ши прайм послИ? Mr. Green 

Картофена запеканка с пилешко,

любимият нахутец по станалата ми любима рецепта на Джаста Simple Smile

баничка

и шоколадовия кекс с майонеза на Мина

# 653
  • Bарна, морето, сините вълни
Ааа, подкокоросах ли ви аз вас с доматите от буркан? Stuck Out Tongue Winking Eye
Карина, малката ръчичка идеално допълва десерта. Heart

Печени картофи от ММ, много хубава коричка стана

Булгур с домати

# 654
Скрит текст:
И още как, Деспи. Grinning
Много ме е яд, че последния ми турски булгур го изядоха гадните гъгрици и трябваше да го изхвърля неотворен, а така да обичаме. Пф.
Инак ще изям на твоето бонбонче "парижките фонтанчета" (кукенцата, които и правиш). Grinning

Лабрексче Hug, мн се радвам, че одобряваш бързата ми рецепта за бобови. Имам една консерва и скоро ще я спретна и аз. Grinning

# 655
Два козунака с квас, единият не толкова сполучлив Grinning

Червена леща

Ориз с пуешко и гъби

Грах със свинско

# 656
  • София
Една съвсем обикновена баница с ябълки и една разкошна постна  мусака с моркови и картофи по идея на Ивана Кръстева, но с допълнителни подправки от мен.

https://cookwithmarcheva.blogspot.com/2019/11/blog-post_201.html

# 657
  • София
Есетра на тиган

Оризови спагети с октопод

Омлет със сирене

Бананово-шоколадови мъфини на Пепчо

# 658
Баница

Скрит текст:

Картофки

Боб чорба

"Принцеси"

И една солидна подготовка за орехчета.. Smile

# 659
denil, със закъснение, честит именик, жив и здрав!
След карантината всички дружно ще ходим в темите за диетите.  Simple Smile
Кус-куса за закуска и супата с коприва се разминаха със снимки, но тези бисквитки не.
"Бисквити с две съставки" по желание на малката щерка, рецепта от "Кулинарен журнал". Много приятни бисквитки, търпят вариации, ще ги правя със сигурност отново.

Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт