Дезинфектирана антивирусна НЕМСКА тема- 202

• 24 096
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
на Шарите хот - връзката е също заета...
Ще търся сигурно пункт ...на място...не знам какво още да направя.

# 571
Катерица, пробвай да звъниш и на други общопрактикуващи лекари. Има по-съвестни и отзивчиви и някой може да те насочи къде да отидеш в твоето населено място. Стискам палци.

Аз от години ползвам менструална чашка и поне  дамски превръзки не ми трябват.

# 572
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Аз се чудех дали да не си взема чашка, ама незнам кой размер 😁

Кате, близкото градче до нас са направили към болницата като драйв ин: отиваш до там с колата, не слизаш, звъниш, някой идва, взима проба и ти си тръгваш. После ти се обаждат.
Погледни дали няма в близката ти болница подобно нещо.

При нас е днес лято. Яде ми се сладолед.

# 573
  • Берлин
При нас-разделиха ни на групи от по 6-7 души. Всяка група ползва отделна кухня и тоалетни. Заградени сме с предпазни найлони по групи. Нямаме право да контактуваме с другите групи. Раб.време и почивките ни ги разминават. Ще влизаме и от различни входове. На всяко работно място имаше по 2 флакона от големите по 500 мл (1 стандартен дезинфекционен и 1 противовирусен ефект)+ голям пакет дезинфекциращи молри кърпи + пакет еднократни ръкавици + в пликче по 3 маски еднократни. Не мога да твърдя дали и как са дезинфекцирали сградата,но се усещаше някаква миризма странна. Пуснаха ни сега и от утре на фронта. Обаче настроението е някак минорно. А като казах,че не съм успяла да се прибера за празника,още по-тъпо им стана на всички.
Катерица,звъни на произволни практики и търси помощ,все някой ще те упъти къде и как. От сърце ти желая здраве. На всички останали също.
Пп. В Берлин промяна няма засега - хората си щъкат (почти 18° e). Да видим в следващите дни какво ще е

# 574
  • Germany
Катерица, не знам какво да те посъветвам, но стискам палци всичко да е наред! Децата също изкараха нещо подобно преди 10тина дни, но нямаха Т.
Ние този уикенд пекохме хляб, правихме пица и един пакет брашно замина. Мъжа ми днес обикаля и никъде няма брашно. В Реве са му казали, че евентуално утре ще заредят, но не е сигурно. Картофи са му позволили да вземе само 2 пакета, а яйца е нямало, та ходи и до Нахкауф. Ако от сега се почне с липсите, много бързо ще ни свършат запасите...

# 575
аз обясних на мъжа ми как всички паркинги са били пълни и аз даже не съм влизала по магазините, а той каза, че в Едека е имало всичко....

Папурче, много минорно звучи при вас... представям си стени от найлони как действат...

# 576
Точно бях до Реве за прясно месо, плодове и зелении, почти всичко е заредено. Брашното е опоскано, но имаше тоалетна хартия. Зареждаха рафтове усилено.

# 577
  • Германия
Сега гледам по ТВ, че някои се събирали на корона-парти. Безумие е това!

# 578
Сега гледам по ТВ, че някои се събирали на корона-парти. Безумие е това!
Е, как, следваме блестящия италиански пример. Какво са 25.000 болни? Иначе забелязвам по-малко хора по влаковете и автобусите  и навън. Дано не се лъжа. Къде е сега азия_asia да ни похвали, че взаимстваме идеи? Скоро очаквам и пеене, пардон грилене по балконите, все пак тук са немци, не италианци.😁

Последна редакция: пн, 16 мар 2020, 20:37 от Deni-meni

# 579
  • Germany
Ние днес излязохме с малкото, то да подиша въздух, аз да си купя някои неща от ДМ. Навън топло, слънчево. Народ навсякъде. Баби и дядовци се препичат и си пийват по кафенетата. Детският шпилплац до дома пълен с деца. Имаше и съученици на детето, викаха го да играе футбол с тях. В ДМ всичко опразнено, даже последен крем за ръце взех. Не ми е ясно, защо всички се запасяват при условие, че се събират по много, навсякъде 🤔 Какъв е смисълът от мерки, като хората сами не се пазят.

# 580
  • DE
На детето от училище са пратили линк за дистанционно обучение, не се отваря. Казах му, че ако утре не тръгне ще гледа БНТ 2 където ще обучават по българската програма и без това българската граматика му куца Smiling Imp

# 581
  • Berlin
Моят за днес имаше 2 задачи по математика (събиране и изваждане до 1000) и да напише 2 страници в Rechtsschreibheft-a. За по-малко от час приключи учебният ден 😄, после продължихме с Антон, де. И задачите от Кенгуру сме заредили. Малкият ми е проблем, той си иска навън да играе, вкъщи полудява и се чуди какви бели да измисли.

# 582
аз обясних на мъжа ми как всички паркинги са били пълни и аз даже не съм влизала по магазините, а той каза, че в Едека е имало всичко....

Така каза и една колежка, че в Едека намерила всичко. Аз ходих да взема един патладжан от Алди, беше сравнително добре зареден, но май без тоалетна хартия.
И пред нашия блок има шпилплац, даже два, пълни с деца. Няма ли кой да ги прибере в къщи тия дечица?

# 583
Кенгуруто е добра идея. Ще погледна и там.

Детето работи с някакви ксерокопия от една книга за produktiver Rechnen, каквото и да е това.
Има задачи  тип Malkreuz и някакви други, непознати за мен методи.
Също решават 60 задачи с умножение до 11 за 10 Мин. Смятам да приложа метода 🤪

По кунст учителката им има супер идеи. Обаче той е зле. Пробвах стъпка по стъпка рисуване и много добре се получи, но заяви, че му е скучно.
Утре смятам да пробваме с восък и акварелни бои.

# 584
  • в сърцето на един мъж...
Катерица, какво стана? Как си? Успя ли да се свържеш?

Общи условия

Активация на акаунт