С какво ви дразнят свекървите? – 121

• 30 258
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
Пффф, кофти нещо е карантината. От нея хората изтрещяват до такава степен, че се регистрират във форума, специално, за да разкажат виц от времето на прабаба ми и то с речник, който дори мангалите не ползват.

# 736
Пффф, кофти нещо е карантината. От нея хората изтрещяват до такава степен, че се регистрират във форума, специално, за да разкажат виц от времето на прабаба ми и то с речник, който дори мангалите не ползват.
Е може ли сега да не го разкажеш?!

# 737
WIsh, т'ва свекървата ли? Или чужда някоя?

# 738
Оф, дами, сори. Моят коментар виси неадекватно, защото е към поста на едно ходещо недоразумение, който вече е изтрит. Иначе, вицът беше за свекървата, снахата и на кого накъде била накривена китката, но разказан с речник, с който даже най-изпадналите маргинали гледат да не се излагат.

# 739
Мили сегашни снахи и бъдещи свекърви запомнете какво мислите сега за времето когато станете свекърви . Не забравяйте като се завърти колелото а и все пак свекървите са онези / предимно / дето са възпитали най-добрите мъже - вашите съпрузи и техни синове , така че поне за това може да им благодарите  ImpImpImpImpMaskNeutral Face

# 740
  • при късмета
Мили сегашни снахи и бъдещи свекърви запомнете какво мислите сега за времето когато станете свекърви . Не забравяйте като се завърти колелото а и все пак свекървите са онези / предимно / дето са възпитали най-добрите мъже - вашите съпрузи и техни синове , така че поне за това може да им благодарите  ImpImpImpImpMaskNeutral Face
Някое по-тъпо клише, нямаше ли под ръка? Това отдавна е опровергано и разбито

# 741
  • София
Мили сегашни снахи и бъдещи свекърви запомнете какво мислите сега за времето когато станете свекърви . Не забравяйте като се завърти колелото а и все пак свекървите са онези / предимно / дето са възпитали най-добрите мъже - вашите съпрузи и техни синове , така че поне за това може да им благодарите  ImpImpImpImpMaskNeutral Face

Аз пък никога не съм твърдяла, че моята свекърва е отгледала най-добрия мъж! Егоизмът му ми отрови живота.

# 742
Цитат
Бати 13, не зная дали ти е направило впечатление, че зад почти всеки проблем, свързан със свекървата, стои по едно смотано мамино мъжле.

# 743
  • при късмета
Цитат
Бати 13, не зная дали ти е направило впечатление, че зад почти всеки проблем, свързан със свекървата, стои по едно смотано мамино мъжле.
Което, за да не си признае "аз съм смотаняк" приписва това на възпитанието от майка си и той пак невинен горкичкия

# 744
По-скоро жена му го приписва на възпитанието на майка му, за да не ѝ се наложи да си признае, че тя лично е направила кофти избор.

# 745
  • при късмета
И това е вярно, но ако на някаква част от жените в един момент им просветва и признават, че мъжа им е муньо, то вероятността някой от въпросните муньовци  да си го признае, клони към абсолютната нула

# 746
Е да, човек най-трудно собствените си недостатъци вижда и признава.

# 747
  • София
Скрит текст:
Мили сегашни снахи и бъдещи свекърви запомнете какво мислите сега за времето когато станете свекърви . Не забравяйте като се завърти колелото а и все пак свекървите са онези / предимно / дето са възпитали най-добрите мъже - вашите съпрузи и техни синове , така че поне за това може да им благодарите  ImpImpImpImpMaskNeutral Face
Някое по-тъпо клише, нямаше ли под ръка? Това отдавна е опровергано и разбито
Кое е опровергано и разбито- че за всяка жена, решила да се омъжи за  "ТОЧНО ТОЗИ МЪЖ"и деца да му роди, той е НАЙ- ДОБРИЯ?

# 748
  • при късмета
Не. Както винаги не си разбрала. Разбито то клише е, че само и единствено свекървите са моделирали синовете си. Никой не взима пример единствено от майка си, включително муньовците и смотаняци. До голяма степен сами са избрали са бъдат такива

# 749
Много сте сладки. Бих гледала ситком със свекървата абсурт и снахата ма ко.

Общи условия

Активация на акаунт