С какво ви дразнят свекървите? – 121

• 30 259
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
  • Най-красивата страна
Моята свеки току що ми се обади да каже,че трябвало от сега да и купим козунаци и яйца за Великден.
Защото казали по телевизията,че април,май ще има най-много болни.
И тя се притеснила да не остане без козунаци....

# 721
Да не забравите да ѝ занесете и печено агне. Simple Smile

# 722
А защо трябва да имате физически контакт сега?
Като им е мъчно за внучето - пусни им го на камера с някое приложение за телефон или лаптоп. Ще се гледат, ще си говорят с него, няма да се забравят.

Правим това през 2 дни, ама не било същото. Искали били да го гушнат.

# 723
Ай ся, лиготии безмозъчни. Ми, да продължават да искат.

# 724
Само те искат.Приятелка живее на различни етажи с внуците  и не ги вижда, оплаква се, мъчно и  е, че те редовно са с нея, но знае, че не може и  това  е.И аз си бях въобразила да изкарат карантината тук ,колко са две седмици, с баща си поне де ,не сами, но това няма да има край скоро.Всеки  у  дома си е най-добре.Ако минат и през това-ще ги бъде.

# 725
  • София
За мен, всичките тези вайкания, как им било мъчно и искат да  си гушнат внучетата, са чиста проба поза и/ или, безмозъчие без извинение.
И който им се хване, че и им обръща внимание, и се ядосва, трябва да се вземе в ръце, да им изсъска в " горно до", и да не се товари излишно И с това.
Да обичаш, не значи непрекъснато да гнявиш някого, особено когато е забранено И заради него, не само заради теб.
Има снимки, има скайп и какво ли не друго, ама има и хора, които са си толкова скучни сами на себе си, че са готови да навредят на другите, уж от голяма любов!

# 726
  • Варна
И моите родители искат да си видят внуците ама разумно се ограничават до вайбър и скайп. Хич не се и сещат да мрънкат. Хем за себе си се тревожат, хем за нас.

# 727
  • София
В това е разликата- който безмозъчно прекрачва правилата, защото се смята за неуязвим, по същия начин постъпва и с близките си, дори и деца да са. Не му пука и за тях. Нормално- който не може да обича и пази себе си, не може да обича и пази никого другиго също.

# 728
След 14 дена карантина моята свекърва ме дразни със всяко едно движение! Иначе ме дразни с това че играе комар, трупа само някакви стари вещи, мрънка за всичко.

# 729
След 14 дни карантина,всеки ще те дразни.Виж въпроса с комара е сериозен.Къде намира да играе,нали сте под карантина?

# 730
В Интернет човек спокойно може да играе комар. Както се казва, който търси, намира. Даже сайтове рекламираха по едно време по телевизията.

# 731
  • Най-красивата страна
Моята свеки не се интересува нито от внуците си,нито от правнучето,което се роди преди месец.
Не е питала за тях.Нито е изявила желание да ги вижда.
Пита само за козунаците.Да не остане без козунаци  за Великден.
Тя и за сина си не ме е питала и не му се е обаждала.
На мен не ми пука,ама на него му прави впечатление.

# 732
За една баба е трудно да не нагушка малко внуче, ако живеят в една къща и то търчи към нея и вика бабааа. Не говоря теоретично, а от личен опит. Виж, ако са си отделно, е друго: тогава уотсъп стига.

# 733
А нашата госпожа президентша, подари на детето за РД втора употреба пижама от братчедка й....... Благодаря!!!
JoyJoyJoy
Просто...... Сърбеше ме пръста, да го напиша...
Да сме живи и здрави Joy

# 734
След 14 дни карантина,всеки ще те дразни.Виж въпроса с комара е сериозен.Къде намира да играе,нали сте под карантина?

То е болестно състояние вече с 20 бона  бързи кредита..... 😐

Общи условия

Активация на акаунт