С какво ви дразнят свекървите? – 121

• 31 302
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
  • Най-красивата страна
Моята свеки реве,че болногледачката сега ще я зарази и ще умрат и двете.
Болногледачката не е ходила в чужбина,но пътува с автобуса.

# 511
  • София
Който и да ми се изтърсва сутрин в почивен ден, няма да го харесвам.

# 512
  • при късмета
Айде пак с измислиците на Абсурт. Къде видя, че те искат тя да ходи да им прави мекици? Децата предполагам, ако всяка събота ги ядат, ще предпочетат поне една да има нещо разнообразно. А мъжа може да е на същото дередже, ама да не смее да откаже на мама.
Свекървата е тази, която си мисли, че е намерила причина да продължава да се натриса всяка събота. Няма оправдание поведението ѝ. Както и това на сина.

# 513
  • Варна
Май само мъжа иска. Децата се съгласяват щото едва ли някой ги пита.

Аз не бих била много навита детето ми да се тъпче с мазни мекици всяка събота. То хубаво бабините мекички ама това си е пържено тесто.

# 514
  • София
За мен, когато си семеен, не може да се водиш само от собствените си харесвания и другите да ти козируват в съгласие.
Щом на тях им е приятно и го искат, бих си намерила начин да се изнеса, щом толкова не мога да изтърпя.
Все ще има неща, които на тях са им неприятни, но ще се наложи да се съобразят с мен.

# 515
  • Варна
Ами да! Семейни са ама свекървата се води само от собствените си харесвания и очаква всички да й козируват в съгласие!

Извинявай, Абсурт, не се сдържах 🤭

# 516
Епидемията има  и положителна страна-причина всеки да си стои на къщата и на задника.

# 517
Да, семейният живот със сигурност включва всяка събота нагло присъствие на свекървата.
Хай, защо се извинявате, всеки с мнението си. Ето например, според absurT, свекървата е най-важна и всички трябва да се водят от нейните харесвания, щото са семейни видиш ли. А пренебрежителното "наборсучена причина" говори за голямо уважение от страна на една свекърва...

# 518
Не познавам деца, които да се тръшкат всяка седмица за мекици нито сега, нито в детството ми. 1-2 пъти в годината да направят дипломация на бабата - да, ама другото вече е меко казано досада. Лошото е, че възрастните хора често карат по инерция с 4-5 "питателни" манджи и, ако са по-нахални, досаждат на макс на по-деликатните членове на семейството.

# 519
veni,
Да се радва свекърва ти, че болногледачката иска да идва, защото и обратният случай го има. Да не иска са сойде, за да не се зарази или са иска с кола да я карат.

# 520
  • София
Ами да! Семейни са ама свекървата се води само от собствените си харесвания и очаква всички да й козируват в съгласие!

Извинявай, Абсурт, не се сдържах 🤭

Хи,хи! Няма проблем.
От мен не можеш да очакваш такъв подвиг, защото хем ставам към 9, хем имам ритуал с кафепиене.
Да не говорим, че хич не съм от жертвоготовните баби, които и камъни да падат, ще прекосят града заради едни мекици.
За мен, въпросът е принципен.
Щом синът, децата и бабата, цели 4 души си доставят удоволствие от мекицоядене в събота сутрин, защо от единия инат снахата да си скубе нервите и да се чуди как да им развали партито?
Толкова неща може човек да направи за себе си, когато не му висят задължения на главата.

# 521

Ми да почне да си планира погребението тогава. Така или иначе ще се мре, да вземе да го направи по свой вкус и осмотрение!

Имаше стар филм. Млад мъж с тежко заболяване и оставащи му няколко месеца живот. Като взе да си планира погребението, пък кой парцел на гробищата най-тих, пък кой ковчег най-луксозен и всички останали подробности. Спокоен, че всичко е уредено, беше готов да мре. Звъннаха му от лекарския кабинет, че са му объркали резултатите с друг пациент...

# 522
Абе, друго си е да станат децата на трупчета и да се съобразяваш само със свекървата... Все пак сме само "наборсучени причини"... Които мекици НЕ МОГАТ да правят JoyJoyJoy

# 523
  • Варна
Аз мекици нито мога да правя, нито обичам да ям.

# 524
Уф ,въпросът въобще не е в мекиците...

Общи условия

Активация на акаунт