С какво ви дразнят свекървите? – 121

• 31 290
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
  • при късмета
В едно семейство и да харесват различни неща, не може всеки път само с единия да се съобразяват, а с другия изобщо.

Представих си как някоя бабиера се изтърси на накой брифинг, да се оплаква от мерките, че не може да се натресе на младите Joy

# 526
  • София
Дами, тук се съсипвате да обяснявате какви сладкиши нагъвате и колко кила имате да сваляте, ама за пустите мекици се хванахте, като се правите, че не схващате, дето те не са важни и не за тях иде реч!
Можеше и киноа да готви свекървата, все тая.
За вас, това че децата и мъжът искат присъствието на бабата, е смъртна обида, щото видиш ли, тя била ставала по-важна от вас.
Което си е направо смешно и само показва че нещо не е наред със самочувствието и комплексите.

Последна редакция: пн, 16 мар 2020, 19:09 от absurT

# 527
Като снаха :и двамата ми сина са си поръчвали какво ли не любимо на бабите, и на двете. За мен проблем няма, спестяват ми готвене.                    Като свекърва, бъдеща :ако внучето иска нещо, готвя /давам. А дали майка му ще го хвърля или ще го ядат, не е мой проблем.

# 528
  • при късмета
Не преставаш да си измисляш. Никъде не е написано, че и децата искат баба си всяка седмица. Даже стана ясно, че авторката й няма доверие и тя не ги гледа. Много е съмнително да искат всяка събота едно и също, вместо разнообразие. Независимо дали се отнася за храна или забавления примерно

# 529
Ама то е ясно, че не са мекиците проблема... Претекст да дойде да види, да не са заслабнали децата, дали си изчистила, дали си измила... Дали не биеш сина й JoyJoyJoy

# 530
  • София
Не преставаш да си измисляш. Никъде не е написано, че и децата искат баба си всяка седмица. Даже стана ясно, че авторката й няма доверие и тя не ги гледа. Много е съмнително да искат всяка събота едно и също, вместо разнообразие. Независимо дали се отнася за храна или забавления примерно
Хайде сега, бааавно и внимателно си прочети написаното, че да видиш кой си измисля.
Стана ясно, че авторката няма доверие на бабата, ама никъде не е написала, че децата не я искат, нали?
Щото, ако те не я искаха, с това щеше да започне.
А, кое за теб е много съмнително, няма никакво значение.

# 531
Спрете се вече с тези мекици вече! Приядоха ми се, а не трябва да ям тесто.
Уф, добре че не съм бременна...

# 532
  • София
Дами, тук се съсипвате да обяснявате какви сладкиши нагъвате и колко кила имате да сваляте, ама за пустите мекици се хванахте, като се правите, че не схващате, дето те не са важни и не за тях иде реч!
Можеше и киноа да готви свекървата, все тая.
За вас, това че децата и мъжът искат присъствието на бабата, е смъртна обида, щото видиш ли, тя била ставала по-важна от вас.
Което си е направо смешно и само показва че нещо не е наред със самочувствието и комплексите.
Ей от 1000 кладенеца вода ще донесеш само и само да обясниш, как синчето и децата искали всяка събота да им осмърдят апартамента на пържено и да ядат пържено тесто? И това вместо да си прекарат почивния ден семейно и лежерно, следва да станат сутринта и да се подредят около пържените мекички? Всяка събота?!?!?! Да не говорим, че никъде не се спомена децата дали ги искат или просто им се казва да сядат на масата.

# 533
А аз добре, че не купувам и нямам брашно... Така ми се дойдоха мекички... или поне питки някакви. Simple Smile

# 534
И на мен ми се доядоха мекици, кажете на прословутата свекърва да ми прати!

# 535
  • Варна
Пак ли ще нищим мекичената свекърва... Нали вече я разкостихме веднъж.

# 536
  • София

Ей от 1000 кладенеца вода ще донесеш само и само да обясниш, как синчето и децата искали всяка събота да им осмърдят апартамента на пържено и да ядат пържено тесто? И това вместо да си прекарат почивния ден семейно и лежерно, следва да станат сутринта и да се подредят около пържените мекички? Всяка събота?!?!?! Да не говорим, че никъде не се спомена децата дали ги искат или просто им се казва да сядат на масата.

Да, бе, те децата ако не я искаха, авторката щеше да пропусне да го отбележи!
Да не говорим как можеш 2 деца да заставиш да седнат и да ядат нещо, което не искат, че и всяка събота.
Ти деца имаш ли? Ако имаш, пробвай се да го направиш и пиши как ти се е получило.

ПП. Я, да спрете да точите лиги по мекиците, че пак ще ревете над кантарите!
Аз днес съм се хванала за зеленото- коприва, еко-био в комплект, от задния ми двор.
За мезе на лЮкарството.

# 537
В честотата е проблемът. То стана като писан закон - всяка събота без пропуск. Ние вече не правим никакви планове за събота, защото знаем, че свеки ще идва.
Вижте, че дори в това положение, тя се сърди, че не може да идва, до такава степен се е вманиачила.
Малкото е на почти две и то не яде мекици, само опитва понякога. Големият няма претенции, ако има мекици яде, ако има пица още по добре. За ММ проблем няма, той и без това не обича да излиза, така че му е все едно. Проблем има единствено за мен, писна ми да се съобразявам всяка събота, да не може човек да се излежава по пижама и да мързелува например.

# 538
Амандел, как ще се излежава и ще правиш планове за семейна дейност, като си само "причина" и то наборсучена JoyJoyJoy

# 539
  • France
На мен пък ми се прияде коприва с ориз. Ееххх. Ако може и сливово лЮкарство. Ооххх

Общи условия

Активация на акаунт