С какво ви дразнят свекървите? – 121

• 31 254
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Ма ко, никога не съм казвала, че те го искат, а че бащата изявява желание да го води Stuck Out Tongue Winking Eye...

# 616
В рамките на шегата,нали знаете ,че любимите дъщери приличат на омразните свекърви! Ако сте внимавали по биология и сте запомнили таблицата за грахчетата с бели и розови цветове,които се кръстосват,да много е вероятно да има прилика.

Пип поля авторката с ледена вода Joy

Бях забравила колко забавни и остроумни могат да бъдат някои потребителки!
И аз в кръга на шегата - в тази тема да не е пълно със свекърви под прикритие?!?

# 617
Не  е, на пръсти се броим, на едната ръка дори, но кандидат свекървите се множат.

# 618
Мира,
Доколкото аз знам, човек си обича децата, независимо от характера. Така че въпросът ти е малко безсмислен. Ако не си обичаш децата, все едно, какъв им е характерът.

# 619
  • София
Да, човек си обича децата, независимо от характера, но когато характерът е силно несинхронен с този, на родителя, изчезва близостта, която е най-важната в едни отношения.

# 620
  • при късмета
Ма ко, никога не съм казвала, че те го искат, а че бащата изявява желание да го води Stuck Out Tongue Winking Eye...
Тогава всичките описания, как детето плаче, а тя го друса са били, ненужни и не по темата. За това, че се разсърдила, че майка ти ще прави питката и т.н. За оплакване от мъжете има друга тема, а ти изложи казуса си тук и се оплакваше от свекърва си. При това от къде да му дойде на ум на човек, че питаш дали е редно да не даваш детето на свекървата, а тя представи си изобщо не го е искала. Какъв тогава ти е проблема? Не за друго, но с този проблем тръгна.
Погледни си първия пост в темата

# 621
Пип поля авторката с ледена вода Joy
Значи аз ще си замълча и няма да казвам, че съм визуално копие на свекървата на майка ми. Както чувам, съм наследила и милия и любезен характер, който тя е имала.

Виж сега, Мако, не си разбрала. Въпросът тук е "Защо свекървата, като знае, че няма да пусна детето при нея, не се примоли, че да ми даде възможност да ѝ откажа гордо?"

# 622
И внучката прилича доста на мен , визуално и  мимики за сега, реакции.И на снахата е другото.През сина до мен е стигнала.не виждам ужас ,но е отбелязано.

# 623
  • София
Може да ви се вижда забавен въпросът на Мира, обаче на мен едно време ми се падаше термина на рождения ден на свекървата, пък тя беше ... страшна!

А по това време дори видеозон нямаше, та 9 месеца ми е тарадисвала, как ще се роди "Мимито" и то баш подарък за рождения и ден!!!!!
И аз, 18-годишна будала, вместо да и скръцна със зъби .... се стиснАх, та преносих детето с повече от седмица Stuck Out Tongue Winking Eye  Ама бях възнаградена - хем се роди момче, хем в следващата зодия!!!  Joy

Обаче доста прилича на нейното характерче ...

# 624
Хах, понеже моята баба по бащина линия е починала преди да се родя, помня как за пръв път видях нейна снимка. Бях някъде 9-10 клас и се разрових в някакви стари албуми. И на една пожълтяла снимка гледам собствената си физиономия, но снимката е на кикимора от преди Втората световна война с дантелки и чадърче. Питам аз майка ми, "Виж, това момиче колко прилича на мен. Роднина ли е?", а тя процежда през зъби "Това е баба ти Х".

# 625
Може да ви се вижда забавен въпросът на Мира, обаче на мен едно време ми се падаше термина на рождения ден на свекървата, пък тя беше ... страшна!

А по това време дори видеозон нямаше, та 9 месеца ми е тарадисвала, как ще се роди "Мимито" и то баш подарък за рождения и ден!!!!!
И аз, 18-годишна будала, вместо да и скръцна със зъби .... се стиснАх, та преносих детето с повече от седмица Stuck Out Tongue Winking Eye  Ама бях възнаградена - хем се роди момче, хем в следващата зодия!!!  Joy

Обаче доста прилича на нейното характерче ...

Не я е срам - да се пада терминът ти баш на рождения й ден. Ми да го беше изместила.

# 626
  • София
Аз също приличам много на майката на баща ми. ПО движения, мимики, да не говиорим за коса и очи. А по характер съм копие на баща ми. Както казва майка ми - "Не знам дали си моя дъщеря, но си на баща си със сигурност"
Дъщеря ми като се роди много приличаше на свекървата, сега на баща си (и на мен, разбира се). Но за характер не мога да кажа. Все пак това е съществото, което най-много обичам и едва ли това ще се промени. Е, няма да съм във възхита, ако е педантично-педантичен педант като майка ми, но пък това (колкото и да съм в пълната ѝ противоположност) ѝ е осигурило стабилност. Винаги съм казвала, че ако имах и поне 1/10 от нейната целеустременост, подреденост и упорство щях да съм доста по-добре, но пък всеки си е уникален по свой си начин. Питайте майка ми, обаче какво е единственото ѝ дете да е нейна пълна противоположност. Че и баща ми като мен. Ъ-ъ-ъ-ъ, по-скоро обратното Simple Smile
Горката ми майчица.
Карма, к'о да пра'йш. Simple Smile

# 627
Не че нещо, ама ...и аз мнооого приличам на свекървата на майка ми.И визуално, и по характер-ЧЕ.  Smiley

# 628
Мдамм, мнооого успокоихме потребителката. Няма що. Simple Smile

# 629
Която се е изтарикатила да роди момиче и да си спести явлението „снаха“, господ я наказва дъщеря ѝ да е пълно копие на свекървата. (зелено, озъбено човече)

Общи условия

Активация на акаунт