Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са последствията от гърча, който е получил Андрей?
Какви са препоръките за леко раждане и здраве на бебето в църквата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
Форумът обсъжда различни теми, като рождени дни на членове на форума, пътувания до морето, здравословни проблеми на децата, работа и семейни грижи. Той също така обсъжда теми като пътувания, пазаруване, семейни ангажименти, учебни занимания, идеи за среща на майките и организационни въпроси относно срещите.
-
Какви са последствията от гърча, който е получил Андрей?
-
Какви са препоръките за леко раждане и здраве на бебето в църквата?
-
Какво обсъждат майките във форума?
-
Какви са проблемите, свързани с възрастовата разлика между децата?
Да ти е живо и здраво порасналото момиче,много да ви радва и да успее в живота 
или стоя да уча до късно или ставам много рано за да наваксвам 
за децата
!Първо да се представя- казвам се Ирина на 27г. съм и имам три "зверчета" - Наско(Атанас) - 10г. ,Ники(Николай) - 7г. и Мариян - 1г.4м...Отдавна ви чета с интерес , но все не остава време да пиша , вече ще съм по-активна ОБЕЩАВАМ .Гледам че се заформя срещичка - жалко че сме толкова далече от София , иначе с най - голямо удоволствие бих дошла .Така като гледам доста сме многодетните майки във форума, и не само - напоследък виждам , че и в нашия град има доста жени които са се решили да имат повече от две деца . Още веднъж
...и на Дидка специално
.
Да е жива и здрава за радост на цялото семейство!
,весело прекарване и много усмивки .
Аз за съжаление нямам цифров фотоапарат,но ако някой донесе,ще бъде много хубаво.След това ще ни изпрати снимките по интернет и така ще си се гледаме и тогава,когато не можем да се срещаме.
милата тя с тези момчета,много се надяваше да момиченце
през лицето.Ами хубаво е кучето,пазарихме се малко и го взех,ами сега..нямам каишка ..нищо,на ръце и в къщи
обаче това Сузи някак си неподхождаше на голямо куче каквото ще стане тази малка овчарка и затова се прекръсти на Томи..на името на снахата дето е на снимката със сина ми /има линк в подписа ми/Отидохме да вземем Павчо от градина и..изненадата беше пълна,неможе да си намери място от радост!Аз използвах момента да надвия някои инати...човека не си ляга вечер самичък ами се вре при нас на леглото,ляга посредата и като заспи го местя в креватчето му,да ама тежи вече много,пък и няма работа при нас!Та казах,че ако започне да спи на неговото си легло ..ще задържим кучето
обаче ако пак легне при нас
веднага го връщаме.Съгласен от раз и сега си спи на легълцето без да измрънка!За сметка на това домашният любимец в момента спи до мене до стола ми и познайте
кой ходи да бърши подире му..понеже е малка ще стои у дома за да се научи на навици и порядки
Ако си беше взел магарето поне имаше гаранция, че ще спи вън
....та такава ни е новата придобивка-сладка тримесечна немска овчарка Томи и вече спящ самостоятелно младеж
,Теди пак ще каже..ти кога спиш
...сега миличка ще спя ,пък ще стана рано да
уча 
Лека нощ
да ви пожелая,
, че тези ритни топковци
май започват да вземат надмощие а са шумни, не искат да играят на кукли, много си късат панталоните и май вече не можеш да им правиш прически