Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са последствията от гърча, който е получил Андрей?
Какви са препоръките за леко раждане и здраве на бебето в църквата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
Форумът обсъжда различни теми, като рождени дни на членове на форума, пътувания до морето, здравословни проблеми на децата, работа и семейни грижи. Той също така обсъжда теми като пътувания, пазаруване, семейни ангажименти, учебни занимания, идеи за среща на майките и организационни въпроси относно срещите.
-
Какви са последствията от гърча, който е получил Андрей?
-
Какви са препоръките за леко раждане и здраве на бебето в църквата?
-
Какво обсъждат майките във форума?
-
Какви са проблемите, свързани с възрастовата разлика между децата?
Павлина
на mami3
е днес рожденничка-да ти е живо и здраво момичето,да расте умно и разумно и много да ви радва!Вие вече сте набрали инерция с купонджийското настроение
така ,че не ви мисля 
виртуално
от днес съм студентка във Великотърновският Университет- ще уча
теология,задочно 
весело и приятно да прекарате деня
ама не каква да е ,ами от моите-ела ако можеш в събота на Арбанаси,заформихме среща на осиновителите-родители и деца...ще нося от тортичката да почерпя за студенството

благодаря ви за пожеланията
а за вас 
и за съжаление нямаме познати направо ми идва да крещя
а и милата ми сестричка се разкъсва покрай нея и другите двама които също не са напълно здрави . Дано всичко да се оправи по бързо
Първо да поздравя щастливата мама на вече пораснало с една 
капацитета по всичкология
разгледа снимките на хубави дечица и щастливи родители на
добруджанска територия предполагам
правени
дано детенцето бързо се оправи и възстанови
нашето Цвете не се ли завърна вече от планината дето щеше да си почива,започва училище,значи е крайно време да се включи тука,както и Рени от Варна