Многодетни мами 4

• 16 630
  • 355
  •   1
Отговори
# 210
Ох, нещо не ми се пише обаче гласувам ЗА среща. Hug

# 211
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Illina ако си прочела какво писах по-горе,разликата на нашето дете и внучето на мъжът ми е около 5 месеца.Сега са като другарчета,на един акъл и много се разбират.Много е хубаво да родиш към 40-сетте!Изведнъж домът ти заживява с нов ритъм,вече си по-улегнала и спокойна и въобще....пробвай и ще видиш как е Party
teddyvas дано по-бързо се задейства тромавата машина на тия бюрократи,а най-вече детенцето да е добре PraynigКак върви бременеенето,всичко спокойно ли е-дано  bouquet
Цоцоланка щом е казала ...ще има и четвърто..адашката е сериозна личност Mr. Green
Пожелавам ви спорен и хубав ден!Отивам да събуждам мъжете,вечер Павчо играе и търчи като бесен ..сутрин немога да го събудя-все ме пита днес какъв ден сме и ...еееее пак ли съм на градина Crossing Arms нетолкова заради градината ,а заради ставането по-рано.Иначе ходи с голямо удоволствие на детска градина bowuu

# 212
Мами, вижте какво ме окрили тази сутрин докато пътувах с автобуса! Защо не си направим среща на 19.11.2006г. , като поканим и журналисти - ето тук напр. може да ни помогне Асоциация Родители и да го представим събирането послучай напр. Деня на християнското семейство - 21.11. Напр. в Арена - аз не го знам това кино,но там явно има подобни зали. Има повече от 1месец до тогава и всеки ще може да си направи разчетите така,че на 19.11. да е в София. Какво мислите по тази идея???????

# 213
Добър да бъде денят от мен, мили момичета!

Днес имаме празник. Най-малкото ми слънце Пламена навършва 10 години.   smile3510    
Мили мамчета, черпя ви виртуално, а като се видим и реално!

Таткото ни точно тези дни е извън страната, та тя е много нещастна. Тя е негова слабост/последно, най-малко, момиче и носи неговото име/ той на нея също. Трудно я успокоих. Ще празнуваме с батковците, техните приятелки и сестрата на тате. Ще се опитам да допринеса поне малко за доброто й настроение..Ще направя украса    party006  : party006:   докато е на училище и торта с мечо Пух.       cook  uraТова е нейното желание.

Дидка, да четох постинга ти..Абсолютно имаш право..на тези години си улегнал и много спокойно и позитивно гледаш на нещата..Положителните емоции изпълват всички!!! А тук в нашата темичка момичета си е направо заразно  Joy  Joy  Joy Та знае ли човек???  newsm78

Мила Теди, имах подозрения че не съм направила нещо като хората..Мисля че разбрах грешката..и понеже ви мислех тъй като не пишеш, ти писах за да разбера как сте...Дай Боже всичко да се оправи за детенцето. Ще се моля за това!

Маме Цоцоланке, идеята ти е великолепна, браво!!! Хубава дата. Това за журналистите също! Арена е удобно място тъй като има много зали, а и кът за мънички деца със забавления. Удобно е като се има впредвид времето през ноември....Имам въпрос...ами аз като не съм член какво трябва да направя?
Лек и успешен ден на всички ви!!!! Искам и да е слънчев, толкова е празнично и ведро когато има и слънчице! До скоро от мен. Прегръщам ви ви целувам  Hug  Hug  Hug

# 214
ами аз като не съм член какво трябва да направя?

На многодетните мами не трябва да бъдеш член!!! Членство има към асоциация Родители, но за срещата не трябва членство,а желание и възможност само!

ЧРД на Пламена! Здраве, щастие,успехи в училище и много,много хубав празник!!!!!!   smile3525 newsm51  Весел празник!

# 215
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
  bouquetЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Пламена  bouquet
Бъди здраво,весело,щастливо и безгрижно дете за радост на всички в къщи HugIllina дай някакъв ел адрес да и пратим картичка да не е толкова нещастна
Цоцоланче  Hug цена нямаш  Heart EyesЗа срещата ,ако има кой да се наеме с организацията-става-ще се постараем да дойдем!Да вземеме да се преброим  newsm78

# 216
Честит рожден ден на Пламена!

Да е жива и здрава и много късмет да има! bdbaloni happy bd bdbaloni

Илина, покажи й колко много хора се радват днес заедно с нея - дори такива, като нас, които не я познават лично.

Мамо Цоцоланке, ти отново си неудържима! Аз съм ЗА срещата, когато и да е, където и да е. Мога да се разтичам да потърся място, но другата седмица.

# 217
Мамо Цоцоланке, ти отново си неудържима! Аз съм ЗА срещата, когато и да е, където и да е. Мога да се разтичам да потърся място, но другата седмица.

Ще видите вие след 2 месеца като спра да работя как ще липсвам във форума ..... А и като няма техническа възможност за интернет в къщи..... Ще плачете за мен....

Секстетно Цвете, от теб дали може ей това съдействие - да видиш дали не може да ни съдейства асоциация Родители за присъствие на журналисти. Там можем да си кажем и нашите искания - тези,които ти предложи. Хайде помисли!

# 218
Благодаря момичета!!!! Благодаря от нейно и от мое име!И вие всички живи и здрави!

Цвети, права си, точно това направих. Тя току-що се върна от училище и сега ви чете..Радва се че съм намерила приятелки-мами като мен  Laughing които я поздравяват  Hug  Hug  Hug

Дидке, нейният е-маил е fiamma96@abv.bg   Сърдечно благодаря!!!!

Мама Цоцоланке, желание имам огромно, а възможност ще се намери винаги!  Hug

Да докладвам: тортата готова и сполучлива, т.е. рисувах на шоколадовата глазура и главата прилича на мечо Пух....Плами доволнааа Grinning  Grinning  Grinning

Хубав ден на всички!

# 219
  • София
ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ НА МИЛАТА ПЛАМЕНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ДА Е ЗДРАВА,УСМИХНАТА И МНОООООООООООООГО ЩАСТЛИВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

newsm67 Gift Gift Gift Gift Gift  bigdance2 bdbaloni ,а на мама  newsm51 newsm51 newsm51

Нямам нищо против на 19.11. да бъде срещата.МНОГО ЩЕ СЕ РАДВАМ ДА ВИ ВИДЯ!Имаме няколко мами,които отдавна не са писали,дано да са добре те и семействата им!

Весело изкарване на празника!

# 220

Ще видите вие след 2 месеца като спра да работя как ще липсвам във форума ..... А и като няма техническа възможност за интернет в къщи..... Ще плачете за мен....

А, без такива, моля! Няма да ни разплакваш. С интернет вкъщи или без - искаме те на линия.

[quote author=Мама Цоцоланка link=topic=118519.msg2507890#msg2507890 date=1160558977
Секстетно Цвете, от теб дали може ей това съдействие - да видиш дали не може да ни съдейства асоциация Родители за присъствие на журналисти. Там можем да си кажем и нашите искания - тези,които ти предложи. Хайде помисли!
[/quote]

В събота и неделя ми предстоят много пространни разговори с Управителния съвет на Асоциацията. В понеделник ще има подробен доклад.

# 221
  • София
Ех,закъде сме без Цветето!?Като наш представител ще ти стискаме палци за ползотворни разговори! Hug

Мамо Цоцоланке,в тоз Благоевград защо не може да имате интернет у дома?Аз познавам няколко човека,които живеят там и имат ThinkingДано да намериш начин да си с нас и за в бъдеще.

Лека вечер! Laughing

# 222
  • София
Здравейте! Успях да се уредя до компютъра thumbsup
На моята Цвети и паднаха поредните два зъба. Много и харесва да се гледа усмихната в огледалото tooth  Боряна има "Браво" по писане, Елица наддава здраво. Първия месец 1.5 кг, вчера бяхме на консултация и както си и мислих пак е качила 1.1 кг. Много сладко се усмихва с беззъбата си устичка и гука. Въобще само хубави неща ми се случват напоследък!

# 223
  • София
Щастливата мама Дани2 да нацелува принцеските си от нас! Hug Hug Hug

# 224
дани2, продължавай да ни пишеш такива хубави неща!

Общи условия

Активация на акаунт